COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, May 31, 2010

Yeay! OTWC Dah Bukak!


Last Saturday.. hari yg sungguh bzz! pepagi buta dah bangun tuk gie service kereta! As usual lepas service kiteorg akan singgah gie makan
Ownn Nasi Ayam! then seperti biasa gak lepas makan nasik ayam kiteorg akan lalu & singgah ke Axis Crown tuk wat pemantauan! hehehe...
The last time aku blog about Axis in end of march kann... so lepas 2 bulan berlalu... nampak progress quite good lah walaupun delay! Now Axis Crown West Wing dah pun mencapai level 32... yeay! unit aku belah West Wing dah lebih maju kehadapan berbanding East Wing! hehehe... tinggal lagi 12 tingkat to complete the whole building! hurmm.. biler lah agaknyer nak siap nie? :(


DSC_0134 copy
Gambar yg dicaptured dari Highway MRR2!


DSC_0136 copy
Diaorg dah bubuh signboard Axis Atrium kat parking area Axis Crown!

As usual lah.. kalau tuan tanah datang melawat... harus lah gie jadik mandor sekejapan! tengok apa kedai2 terbaru yg dah beroperasi kat bawah umah I tuuu! :p


DSC_0153 copy
Cool! kat Axis Atrium Fashion dah ade kedai majalah... kedai jual baju.. kedai jual tudung.. kedai jual accessories.. kedai jual jubah & telekung pun ade taw! hehehe...


DSC_0151 copy
Kedai jam pun dah bukak!


DSC_0150 copy
Haa.. yg nie en. teman a lil bit worried! agak2 aku hilang.. tak dak kat umah.. aku rasa dia tau lah kot dimana nak carik aku nanti... hahahaha....

Yg paling besttt sekali biler tengok.......


DSC_0155 copy
Old Town White Coffee dah bukak bersebelahan ngan Carrefour! Yeay! Yeay! Yeay! :D

Hehehee.. kiteorg nie memang suke ngan Old Town! majority food & drinks kat Old Town nie kiteorg nyer favourite! So esok bile dah pindah.. silap haribulan leh tak lalu dahh kottt nak jamah Old Town! hehehe... tapi kalau korang dtg umah aku... agak2 aku tak sempat nak masak apa2.. aku bawak jerk lar korang turun gie old town yek! ngehh.. ngehh... ngehh.. :p


DSC_0142 copy
Biler dah gedik tu gedik jugak lah! Walaupun perot dah kenyang melantak nasik ayam sampai sepinggan setengah... tatapppp aku nak merasa lepak kat Old Town cawangan di rumah sendiri! ahakss! :p


DSC_0146 copy
Our Favorite Drinks! Rose Float!


DSC_0149 copy
Setelah di kacau sebati vanila aiskrim & air soda rose tu... sila lah nikmati ke-enakkan float tersebut! Yuummmmmiiiiieeeessss!!

p/s: kalau ikut Sales & Purchase Agreement (S&P) on 16th May 2010 aku patot dah terima kunci umah aku taw! isk! so now patot tak aku mintak ganti rugi dari aku punyer developer for the delay progress???

20 comments:

xkenalmakexchenta.blogspot.com said...

tempat tue mmg cool r..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah macam2 ada....cam astro la kan...nak apa..cakap jerk....semua ada...senang la sis...

POSH76 said...

bessnyer ur place....kalu ada guess senang jer terjun ajer...mcm2 ada hehe

Tak pernah terai air tu...cam sodap jer..nak2 tgnk u minum hehehe

[z@ck] said...

shopping complex baru ka?

Mimy Hamid said...

aku gi old town minum kopi jek..tp nenegok ko nya rose float ni..hmm ni ada yg ptg jejak oldtown haihhh ..tekakk haus nengok..beb..umah ko macam macam ada..habis la encik teman ..hiks

mrs.ecam said...

ptt....errr hihihihihi

A D I A said...

best nya nanti u turun rumah je leh shopping. jgn turun kai baju tido ye hehe. sabtu lepas i ada lalu sini, mmg i teringat u dah hehe.

Sofiah Shariff said...

sedapnye air.....

Lady of Leisure said...

i jeles tang nail boutique tu la hehe

SURIA AMANDA said...

best giler air tu...terus terasa nak ajak tunang Lisa kuar..eh..nak kena belasah..mana leh kuar dah time2 mcm ni..

NeenaAnuar said...

xkenalmakexchenta:
heheheh... TQ dear! :D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
alhamdulillah.. tak sangka pun yg umah tu akan berkeadaan camgitu! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
tu lah.. main terjun guna kain batik jer nanti silap hari bulan! hahaha..

memang sedap babe! try taw! confirm tak nyesal! hehehe...

NeenaAnuar said...

z@ck:
haa. lebih kurang arrr.. shopping mall di bawah umah akak! :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
hehehe.. so dah gie minum lom rose float nie? kalau lom.. baik gie cuba... insyallah ko takkan nyesal! :D

en. teman kene bersiap sedia dari mental dan fizikal nanti biler dah pindah! hahaha...

NeenaAnuar said...

Ecam:
huhuhuhu...

NeenaAnuar said...

Adia:
oh ye ker? I pun sabtu lepas ade kat situ? tapi leh lak kite tak berjumpaaan kann! hehehe..

NeenaAnuar said...

Sofiah:
memang sedap! :D

NeenaAnuar said...

Lady:
hehehe.. nanti dtg2 lah kat sini tuk wat spa kuku dear! :D

NeenaAnuar said...

Amanda:
hehehe.. takpe.. awak gie dating ngan dia lepas malam pertama nanti! wooooppsss! :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails