COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, May 3, 2010

Lupa Nak Share Hari Tu!


Hi ollzzz!!


Missed me???? hahahahaa... mood pasann lak aku pepagi nie yer... apa pun.. aku memang missed ngan korang semua... Fuh! cepat betol masa berlalu... 1 week over just like split second! Cedeyyyy nyerrr... my vacation just over! uhuk.... uhuk... takpe now masa tuk carik lagi duit.. pastu leh gie vacation lagi.... hihihihihi....

Okk... actually aku dah terlupa nak share all these video which recorded by en. teman during my teh tarik session last month! So korang layan dulu all this video keh! Aku memang banyak citer nak citer which not only my vacation trip but also my birthday celebration before my trip! but I need sometimes to do it since gambar yg telah TER-captured hampir ratusan amountnyer! uhuk... uhuk... en. teman arr nie.. gatal sgt tangan suke main snap2... biler tengok semuanyer cam menarik.. kesudahannyer tak tau nak pilih yg mana satu....

So... apa pun.. korang layan dulu video2 nie keh! ;)


Something really special when I can do my own write up on the special cake! :D



Aksi TERJAH!!!



Nyanyian yg berharga buat ku!



TQ everybody! *HUGS*

6 comments:

Siti Shuhadah Zainol said...

yeay.. kak neena sy udah kembali...
tingin betul shu ngan kek tu..hehehe...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

welcome back sis....kek tue sedap...ala..kita xsempat nak nyanyi hari tue..hehehehe

POSH76 said...

bessnyer layan video ni...masih terbayang2 kek tu walaupun tak dpt rasa hehe

NeenaAnuar said...

Shu:
hehehehe.. yup I'm back! shu kalau nak rasa kek nie kene turun KL lah gamaknyer! hehehehe...

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
Takpe.. maybe next time sis leh nyanyikan tuk kite lak! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
heheheehe... thanks babe coz sudi layan video2 nie... nanti ade rezeki u jumpa I .. kite makan kek nie yer! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails