COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, May 14, 2010

The Day Before We Say Bye Bye to Bagus Jati!


Sobb.. sobbb.. cepat jerk 3 Hari 2 Malam berlalu sewaktu berada di Bagus Jati! Lepas tengok sunrise... mandi... pastu siap2 tuk gie breakfast buat kali terakhir disitu... owh... I really missed the nasik goreng! :D


Then.. masih ade masa before checking out! Our transportation agent akan dtg pick up kiteorg kol 12 tengahari... so lepas b/fast masih ade masa tuk bersantai santai buat kali terakhir di sekitar kawasan resort!


_DSC1462 copy
Kiteorg pilih tuk menghabiskan saat2 akhir tu di kawasan swimming pooL!
*korang nampak tak aku kat situ? hehehe.. nunnn jauh di sana!*

Sempat lagi kooo buat aksi gedikkk buat kali terakhir! hahahaa.... ye lah.. nie jerk lar kenangan yg aku ade... lepas nie tak tahu biler lagi akan ke sini... so, sapa suke layannn... sapa tak... sila tukar ke channel yg lain yer! :p


_DSC1405 copy


_DSC1410 copy


_DSC1413 copy


_DSC1427 copy


_DSC1434 copy


_DSC1451 copy


_DSC1452 copy


_DSC1456 copy


_DSC1459 copy



_DSC1465 copy


_DSC1470 copy


_DSC1468 copy
nampak tak ade butterfly yg nak joint sekaki bergambar ngan aku! kebetulan pulak waktu en. teman snap gambo nie... biler preview balik gambar nie nampak ade butterfly! hehehe...


_DSC1461 copy
Yup!! That's all folks!! :D

Waahhh.... tak hagak2 minah nie kannnn.... suke benorrr buat aski model yek.... hehehee... yerrr... saya hanya layak jadik model yg tak berbayar tuk suami sendiri saje yer! hahaha... :p

Then we both balik bilik..... get ready to say bye bye to our lovely villa!

12 comments:

Lady of Leisure said...

bila nak balik mesti rasa sedihkan.. itu la yang lady rasa especially bila pergi on vacation..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

harus la menggedik habis2an sebelum tinggalkan tempat tue kan..nak2 lak tempat yang cantik cam tue..rugi tue..kalu xamik kenangan banyak2 kat sana...

POSH76 said...

cantiknyer swimming pool tu...time ni tang tak beh ni..rasa tak nak balikkan...better u jadi model utk en teman dari dia cari model lain tak ker niaya...hehe

untung en teman ada model sendiri yg fotogenik gitu hehe

Iena said...

k, dgn ini saya stuju dan bersedia utk dirotan andai itu syarat utk jadi protoge anda! :)

SURIA AMANDA said...

best la posing2 mcm tu..ini kalau kak long lisa sure dia ajak gak adik2 lain pegi kat sini..x per..lisa rahsiakan suapaya diorang x merasa...hahahaha..tapi kak long mmg baca blog akak...

NeenaAnuar said...

Lady:
betoi2.. biler sampai enjoy giler.. biler sampai masa nak balik.. rasa nak meroyan pun ade! hahaha..

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
hehehehe... betoi2.. tu jek lar kenangan yg akan ade nanti kannn! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
memang kawasan pool nie chantek beb! I suke lepaking kat sini... memang ikutkan hati tak nak jerk balik.. tapi tak leh lah kan.. melainkan I keje kat sana lah! hahaha..

Kekekeke.. betoi gak tu... kalau org lain yg jadik model dia... harus I tak senang duduk dibuatnyer! ahakss!

Thanks babe! muaaahhss!!!

NeenaAnuar said...

Iena:
hahahahaha... baik lah protoge ku! nanti kite mula kan kelas modeling itu! :D

NeenaAnuar said...

Amanda:
errrrkkK!! kak long lisa baca blog akak ker? huhuhu... malusss nyerrr! hehehe..

Balqies Arafia said...

kak neena what lens did abg nuar use for this shoots ye? balqies tgh nak beli new lens for my new baby :D :D and i like how sharp the pictures areee

NeenaAnuar said...

Balqies:
abg nuar pakai tele-lens... Sigma 70-200 f2.8... you may refer the picture of the lense here!

http://neenaanuar.blogspot.com/2010/03/anje-malas-teman-kene-rajin.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails