COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, May 6, 2010

Yang Di Tunggu Tunggu.....


Alrite guyss!! story yg korang dok tunggu tungggu sangat kan.... sorry lah dah hari khamis baru nak start citer about my vacation hari tu...


Keh.. 1 day after my birthday... aku ngan en. teman telah pun terbang tuk ber-holiday...... well that's my hobby dowh! memang pantang ade masa... ruang & peluang harus aku grab!! but this time punyer trip agak unplanned sikit... coz atas sesuatu sebab tu yg membuatkan aku ter-plan trip nie.... hehehe.. nak tau lebih lanjut about it??? ok will story to you guys soon!


We both punyer flight in da afternooon... so seawal pagi dah bangun... sama jerk timing cam nak gie keje sbb aku perlu ke KLIA! yeay!! this time dpt naik MAS lagik! so we both amik train from KLCC to KL Sentral.. pastu amik KLIA Express Train jerk direct ke KLIA.. aku suke naik train sbb jalan tak jammed and tak yah nak pening2 kepala dlm teksi.. aku nie cepat mabuk kalau org bawak kereta cam org giler! tapi kalau aku yg bawak menggila takpe! hahaha... yelah.. beza nyer kalau naik train nie... kene lah bersusah payah sikit tuk meng-carry beg... tapi beg we both ade yg jenis tarik2 jerk.. so senang sikit la.. tak lar leceh sangat... lagipun naik KLIA Express nie cepat.. 28 minit ko dah terus sampai dlm bangunan KLIA... relaxxx jerk sepanjang perjalanan.. Oh ya.. harga KLIA Express nie sama ngan harga naik teksi.. RM70 tuk 2 org per way okk.. aku tau ramai yg dah tau kot.. tapi saja lah aku nak tulis gak kat sini.. kot2 yg tak tau.. at least dah tau kannn... well.. blog aku nie kan penuh ngan informasi2 percutian! hahaha.. pasan! :p



_DSC0974 copy
Sampai KLIA dlm kol 9:30AM... perot dah kelaparan.. harus breakfast dulu.. flight kol 12:05PM baru leh dpt makan tengahari lak... hihi.. but not bad lah dia punyer Mee Kari yg aku makan tuu.. sedap walaupun mahal! tapi en. teman amik nasi lemak.. tak berapa nak best lah taste dia!


Lepas b/fast... borak2 sat... time boarding pun tiba... so apa lagiiiiiiiiiii.. kami pun terbangggggggggggggggggggggggg di awan biruuuuuuuuuuuuuuuu..... huhuhu......

Where's our destination????




_DSC0977 copy
Di sini.....

Tapi Tune Hotel di mana yg aku duduk nie? Citer kat next entry lah! nama pun entry introduction... harus lah ade sambungan kannn.... hehehehehe... :p Tapi kalau ade sesapa yg rasa nak main teka2 tune hotel mana.. teka lah! tapi tak der hadiah lar! huhuhu... alaa.. bukannyer banyak sgt pun tune hotel nie.. confirm korang dpt teka nyer! :D

28 comments:

Lady of Leisure said...

adehhh neena suka buat suspen tau... cepat sambung neena... i cant wait any longer hehehe

kak ina mail said...

kajol ko suka je buat orang tertunggu-tunggu ye.penantian satu penyiksaan tau.

ratusiput said...

aduh...penantian satu penyiksaan....

Siti Shuhadah Zainol said...

kat penang ade tune hotel.. tp, shu rasa akak pi bali...hehehehe...

POSH76 said...

suspen2 ni yg bess ni hehe

POSH76 said...

takper i suker suspen2 ni jeng jeng hehe..

Yaniez said...

bali?? tak pun dalam malaysia gak.. kuching or KK... ehehe..

cepat kak...!!! :P

Nurhidayah Shamsury said...

blh bg byk jawapan x?
Bali kot..x pun sarawak..atau JB atau sabah atau penang...hahaha..amik awk sis byk gile jwpn ye..

Ibu to AqiF n ImraN said...

Neena...i guess its Penang lah kut...sbb i tak tahu kat mana ade TUNE hotel ni lagi selain KL, JB n Penang :)

Deqna said...

ko ke mana nie? tune hotel mana nie? Mesti gi Bali kan??

cpt lah sambung... ko tak baik tau wat readers tertunggu2..

mrs.ecam said...

ko mmg ske kn klimarks lmbt2 nih...terseka aku tau...kah3

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah semua pakat teka bali kan..heheheh kemanakah di manakah...baby marah untie nin nie skit...biasa nie buat orang ternanti2 dan tertanya2...

♥ Vee Violet ♥ said...

tralalaa...
next time bawa vee okeh?
ops!
(^^.)

Cik Yayang said...

Tak mo komen...
Nak baca entry seberikut nya pulak..
Sbb cik yayang ni antara yg dah lambat komen dah pun...hihihi...

NeenaAnuar said...

Lady:
I memang camgitu kan! ishh! jahat tol neena nie yerk! :p

NeenaAnuar said...

Kak Ina:
hehehehee.. jgn lah marah akak ku sayanggg... sabar tu kan separuh dari imannn... kwang... kwang.. kwang.. (suke arr ngan ayat akak nie! :p)

NeenaAnuar said...

ratusiput:
hehehehe.. sabar.. sabar.. :p

NeenaAnuar said...

Shu:
pandai!!!! Muaaaahhhhsss!!

NeenaAnuar said...

POSH:
best kan??? hehehehe...

NeenaAnuar said...

POSH:
hahaha.. ok.. lepas2 nie lagi suke I nak bersuspen2 nie! :D

NeenaAnuar said...

Yaniez:
pandai pong! salah satu suda pun mengena! ahaks!!!

NeenaAnuar said...

Hidayah:
cleaver girl!! jawapan nyer adelah yg first tu! :p

NeenaAnuar said...

Ibu to AqiF n ImraN:
hehehee... ade dear! kat Kota Kinaballu ade.. kat Bali pun ade gak! :D

NeenaAnuar said...

Deqna:
ceaaaaaaaaaaaaaa... tepat lah tekaan ko tu babe! hahahahaa...

aku memang suke wat org tension menunggu niee! hahahha.. jahat tol aku kan! ahakss!

NeenaAnuar said...

ecam:
hahahahahaa... cepat2 boring arrr babe!!! cam tak paham lak! kakakakakaka...

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
hohohooho... jgn marah2 mummy.. nanti baby emo lak kang! :p

NeenaAnuar said...

Vee:
heheheeh.. boleh jerk.. tapi vee kene masuk dlm bigg luggage ok tak? hahaha...

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
hehehee.. takpe cik yayang.. thanks sbb masih sudi mengomen walaupun dah terlambat! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails