COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, May 31, 2010

Oh Yeay! I'm In The Top 10!


Ingat lagi pada contest yg aku joint
NIE?



P1030534
Yeay! I'm in the top 10! Yippeee!

TQ so much to Mekchu & juri2 yg seangkatan dengan nyer sbb sudi memilih gambar I yg tak seberapa tu dlm your top 10 lists! Agak2 ade chan nak menang ke this time yek? hehehe.. Masuk contest dah banyak kali dah.. tersenarai dlm top 10 pun dah 2 kali dah... menang no 1 jerk belum lagi nie! hehehe.. tak pe lah.. kalau tak menang no. 1 pun takpe... dah tersenarai dlm top 10 dari berpuluh puluh penyertaan pun dah kire bagus dah nie! Wah! tak sabar nak tunggu keputusan nyer nanti! :D

22 comments:

eqbalzack said...

wahh...congrate!
ada rezeki nnt tu...
apa2 pun 10% terus ke akaun abg eq ye...hehehe

Cik Yayang said...

Congrate Neena..:-)

IdzaLia said...

tahniah3....
InsyaAllah ada rezeki nanti mesti menang. Neena kan cute miute orgnya.. ;)

LiAnA said...

wahhh best2... tahniahh... dh masuk top 10 pun dh bestkann :D

Nurhidayah Shamsury said...

confirm la kak neena menang ni..

kak ina mail said...

Kajol kalau tak top ten, akak tak tahulah nak cakap.dah terbang ngan kasut crocs lagi, kalau tak top ten memang nak kena babab juri-juri tu.

churalliya said...

gmbr neena tu mmg cntik.. tgk je dah rasa happy..

POSH76 said...

wow congrate yg penting top ten beb..kalu mau afundi I mesti undi punyer...I pun excited tunggu result...hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

menang nanti leh belanja teh tarik lagi..

-aNida OtHmaN- said...

kakneena TAHNIAH...MENANG nanti jgn lupa MAI teh taRIKKKK SECHAWAnnN...EHEHEHEHE

Mimy Hamid said...

tahniah nok...harap2 dpt top 3

NeenaAnuar said...

Abg EQ:
THanks bro! hohoho... leh jerr.. no hal! harap2 neena tak hilang ingatan lah nanti! hahahahaa...

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
TQ dear! :D

NeenaAnuar said...

IdzaLia:
hehehee.. TQ sis! kite tungguuuu keputusan nyer nanti yer! ;D

NeenaAnuar said...

Kak LiAnA:
tu lah.. tak sangka gak sebenarnyer! hehehe.. thanks sis! :D

NeenaAnuar said...

Nurhidayah:
huhuhu... insyallah kalau ade rezeki ker kan mana tahu... hehehe.. anyway thanks yeah! ;)

NeenaAnuar said...

kak ina:
kekekekeke.. abis lah juri nak kene babap ngan chef tersohor nie! :D
anyway.. thanks akak ku sayang! :))

NeenaAnuar said...

churalliya:
hohoho... TQ darling! tak sabar nak tunggu keputusan penuh nanti! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
TQ very mucchh darling! I pun eksited & tak sabar nak tunggu full result nanti! :D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
hehehe.. insyallah.. no prob! :D

NeenaAnuar said...

aNida:
TQ deary! so adik nak belanja akak or akak nak belanja adik nanti nie? hehehehehe.. :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
insyallah.. kalau ade rezeki... thanks babe! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails