COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, May 13, 2010

Suria Dan Siara!


SURIA & SIARA by Anuar Zain!



_DSC1385 copy
Bintang Timur Muncul Sebentar Cuma
Pastikan Hilang Pada Dinihari
Segelintir Yang Menyaksinya
Hadir Cuma Sebentar Bagaikan Suatu Rahsia....



_DSC1372 copy
Tinggalkan Malam Layangan Ilham
Sampaikan Salam Siarra Yang Bungkam...



_DSC1382 copy
Selamat Pagi Sang Suria Mulaikan Hari
Apakah Janjimu Untukku Hari Ini
Selamat Tinggal Sang Siarra Akhiri Malam
Apakah Rahsia Yang Telah Kau Bawa Pergi...


_DSC1376 copy
Bintang Timur Hadir Bersama Dingin
Pastikan Pulang Mengiringi Sunyi
Segelintir Yang Menyaksinya
Hadir Buat Seketika Simpan Suatu Rahsia


Wah! hari nie kite layan gambar berlagu lah! hahahaa... entah lah waktu buat entry nie pun tetiba teringat lak kat lagu boypren aku Anuar Jeng tu! hehehe... tapi waktu we ollzz menikmati suasana sunrise time tu.... tak der satu lagu pun berkumandang dlm villa kami... sbb we both nak menikmati dan menghayati bunyi kicauan burung yg berterbangan!

Alhamdulillah... dpt jugak kiteorg enjoy the sunrise! Memang fantastic lah the view! Lain woooo kalau tengok sunrise kat laut & sunrise dari dlm hutan nie!! Yerrr.. tanpa segan silu aku nak habaq mai... memang kiteorg tak mandi pagi lagi time tu! :p


_DSC1379 copy
Tapi kami masih lagi maintain gorgeous kannn? bluuueeeekkkkkkkk :p

22 comments:

Lady of Leisure said...

amboi romanticnya neena..
:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ooooooooo patut la ada baw2 macham skit nie..hahahahah :P

azzey said...

wonder la ..sampai cni ade satu bau semacam jerk...hik3...

Azmiezas said...

Amboi romantiknya..

Rasa macam nak pi honeymoon sekali lagi..

nairaariaa said...

wawawaaaa...so sweet...still romantik kalah psgn bru kawin..cmnie la bru btol...huu3

Mimy Hamid said...

amboi bangun pagi tak sempat nak tukar baju ek tgk suria..ehemmm

mrs.ecam said...

eii x mndi lg...ucuk...ucuk...errr spe yg amik gambo korang ek klu dh korang yg berposing???? teng teng tenggggggg

POSH76 said...

suker gambo ni so romantik nak2 waktu pagi lak tu....hehe

tak pernah dgr lagu ni nak carilah hehe

♥ Vee Violet ♥ said...

romantiknyeee....
jeles vee... hehehe

Cik Yayang said...

Ermm...cuweet nyer...:p

Iena said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... sgt2 lomantik ooooooo...
kalo dh fotogedix, bukak mata jer nk bergambo... aku fhm cmne perasaan tu beb! hahahahaaaaaaaaaaaa

NeenaAnuar said...

Lady:
hehehe... TQ darling! :D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
chet! mana adee... kite dah spray perfume lah siap2! hahaha...

NeenaAnuar said...

azzey:
eh ye ker?? tak baik tauu camgitu! hehehehe...

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
hehehehee... pegi lah sis.. dpt lah mengembalikan kehangatan alam rumahtangga kannn! :D

NeenaAnuar said...

nairaariaa:
hehehehhee.. Thanks dear! Muuaahhsss!!

NeenaAnuar said...

Mimy:
wakakakakkaa... giler gelojohh aku kann! :p

NeenaAnuar said...

Ecam:
hahahahaha... good questioon!!!! sapa lagik kalau bukan Mr. Tripod lah!!! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
thanks babe!

haa.. lagu anuar zain nie agak kurang glammm sikit larr... tapi memang ade dlm salah satu album lama dia! :D

NeenaAnuar said...

Vee:
hehehehee... jgn lah jelesss darling... nanti 1 day your time will come yeah! sure u'll enjoy da moment! :D

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
TQ! :D

NeenaAnuar said...

Iena:
hahahahaha... tau tak per! kite serupaaaaaaaaaaaaaa! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails