COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, May 13, 2010

Terkene Jugak!


OK!



DSC_3169
CONFIRM AKU DEMAM! :(

30 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

take a gud rest..jangan lupa makan ubat..ok..dear..

TiTin said...

Sis Neena..cpt2 g jmpa doc ye...jgn berlengah lg..get well soon, dear... :)

joijoi80 said...

sis..pi cuti...balik demam camner nih.. ? patut dah fresh.....

itu yg kakak i ckp kalo dia bercuti dia nak duduk dalam rumah jer..x gi mana2 itu baru rest yg sebenar coz dia kata bila balik bercuti sakit badan..pastu menambun kerja tertinggal...

rATu kEBaYA said...

makan ubat ye neena... rehat secukupnya... moga cepat sembuh..

Siti Shuhadah Zainol said...

get well soon kak neena....

p/s to en.teman>>> pastikan yr wife makan ubat on time yerk..hehe...

Azmiezas said...

Demam??..jangan lupa jumpa doc ye..

entah2 ada apa-apa tak??..

Semoga cepat sembuh ya..

POSH76 said...

ala ciannya dia...ini betul2 penangan honeymoon ni...just joking yek...apa2pun pls get a good rest & drink a lot of water take care

♥ Vee Violet ♥ said...

jangan lupa mamam ubat and get well soon k dear...

Lady of Leisure said...

kesiannya... have enuf rest ok..

Cik Yayang said...

Take care..
And have enough rest ya..:-)
Semoga cepat sembuh...

Balqies Arafia said...

drink loads of liquids kak neena, Balqies pun tgh recovering from fever :( hidung mcm paip air

ratusiput said...

alalalala ciannye dia...perubahan cuace ni...anyway...get well soon k...jgn skip mkn ubat...soh en.teman urut2 bagai...bio lancar skit urat sarap sme..

-niD's- said...

sis...neeNa....nida doakan moga cepat semboh yaa....

jgn skip makan OBat okess....

lebiu u beeBeHH

sisdee said...

get well soon...

REST byk2 ek :)

Mimy Hamid said...

take care...minum air suam byk2..

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
TQ sista!

NeenaAnuar said...

TiTin:
Thanks dear!

NeenaAnuar said...

Joijoi:
memang dah fresh giler dah sis biler I balik sini after the fantastic vacation... tapi nie kes berjangkit dari org lain... bukan dtg dari diri I sendiri! hehehehe.. so nak wat camnooo? tak dpt nak elak lah gamaknyer! huhuhu...

hehehhee... rest kat umah leh gakk... itu pun salah satu cara tuk meng-rest kan diri... but to me by going out for holiday... kite dpt merehatkan & menenangkan minda biler dpt melihat & berada dlm persekitaran yg berbeza... but yet this thing up to a person personnally lar kan... apa yg diaorg suke.. Lagi pun my trip yg ke Bali nie langsung tak memenatkan diri langsung sbb I tak der buat any tour atau apa2 aktivity pun... I just lepak dlm bilik hotel/resort.. then makan.. then tido! hehehehe... so memang tak der langsung istilah penat badan! :D

NeenaAnuar said...

rATu kEBaYa:
ok kak! thanks! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
Thanks dear!

p/s: hehehe.. don't worry.. memang dia telah pun menjaga akak ngan sebaik-baiknyer! *HUGS*

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
hehehehe... tak der lah sis! demam sbb tongsil bengkak! thanks yeah! ;)

NeenaAnuar said...

POSH:
tu lahh.. hari tu dah enjoy2... skg Allah kasik sakit lak! hehehe...

THanks darling! Muaaahhss!!

NeenaAnuar said...

Vee:
TQ deary! ;)

NeenaAnuar said...

Lady:
Thanks dear! ;)

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
Thanks cik yayang! ;)

NeenaAnuar said...

Balqies:
yeaaa... thanks dear! you too.... take care ok! :)

NeenaAnuar said...

Ratusiput:
tu lah.. tongsil bengkak lah pulak!
en. teman memang suke bab urut2 nie... hahahhaa.... thanks sis! :D

NeenaAnuar said...

Nid:
Thanks dear! I love you tooo! Muuaaahhhssss!!

NeenaAnuar said...

Sisdee:
TQ sisTa! :)

NeenaAnuar said...

Mimy:
TQ babe! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails