COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, May 11, 2010

Villa 106's Video!


Rite! now aku bawak korang tour secara live dlm villa 106 pulak yek! Enjoy da tour! :D




Boleh jadik pengacara Jalan Jalan Carik Resort tak? hahahaha....

18 comments:

-niD's- said...

alalallalala....CUTE nyaaa....kakNEENa.....baguslaa akak nie...sudi nak share kegumbiraan time vacation bersama saYa....ahakz'ss

Siti Shuhadah Zainol said...

sian cameraman... leh dengar suara jer... hehehe...yer JJCR!!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

jalan2 cari resort..ha ok gak tue.. :)

ratusiput said...

kena dgr kat umah ni.kat opis aku ni speaker pn takde..hampeh..

TiTin said...

Sis, i really enjoy ur video..mmg shiok abisss....cam berada kt villa tuuu....bila la sy bole jejakkan kaki ke sana lak...

Iena said...

aku xleh dgr ko ckp aper... kang kantoi aku beronline. umah plak tenet cam haram... slow gilos. cmne ni???

Mimy Hamid said...

segala mala video ko aku tak leh tgk..internet dengki...benci

POSH76 said...

hampeh tullah....aku nak tngk tak dpt asik error memanjang...but I know mesti worth to watch ni....hehe

U should change profession la lepas ni hehe

NeenaAnuar said...

Nid:
hehehehe.. my pleasure dear! hope you enjoy it! *HUGS*

NeenaAnuar said...

Shu:
hehehehe... amacam? commercial tak? hahaha..

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
*wink* *wink*

NeenaAnuar said...

Ratusiput:
ooo ok ok... :D

NeenaAnuar said...

TiTin:
hehehee.. thanks dear! insyallah satu hari nanti pasti adik leh gi jalan2 ke sana! :D

NeenaAnuar said...

Iena:
aramakk... camno?? tak dpt den nak tolong nie! huhuhu....

NeenaAnuar said...

Mimy:
alahai... lagi sorang.. sian tol lah! kalau berukband memang payah... kalau pakai streamyx confirm no prob!

Lady of Leisure said...

thanks for sharing neena..
:)

NeenaAnuar said...

POSH:
isk! sian lah kat you ollzz semua tak leh nak view lak yer.. tak pelah.. actually sama jerk cam apa yg I tempekkan gambar2 tu... but this is a live video version jerk!

hahahaha.. nak change profession? abis lah nanti org lain tak leh carik makan! hahahaha..

NeenaAnuar said...

Lady:
You're most welcome dear! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails