COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, May 4, 2010

DO I LOOK 30's???


Ok... lepas dah nyanyi2 lagu birthday tuk aku.. harus lah ade session potong2 kek kannn... nak tengok tak kek special aku???






_DSC0741 copy
Tadaaaaaaaaaaaaaaaa........
DO I LOOK 30's???? :p


Kek oh Kek!! macam hal ngan kek birthday aku tahun nie...

Aku memang dah plan nak order from secret recipe jerk.. coz I'm such a cheese cake lover! And salah satu kek yg menjadik kegilaaan aku adelah Blueberry Cheese Cake from Secret Recipe! So, a few weeks before aku nyer b'day... aku dah gie check kat SR KLCC... camner nak letakkan gambar atas kek sumer... waktu tu kebetulan manager dia yg attend aku... biler aku tanye kalau aku nak bubuh gambar atas kek... gambar tu perlukan hard copy ker? or can I just bring my CD? Then manager dia kata.. boleh jerk bawak CD.... so ok lah.. sbb mula2 before aku jumpa manager dia tu... budak yg jaga tu kata.. kene bawak hard copy.. aku kata.. zaman skg mana ade org print out hard copy lagi dah... aku sendiri dak tak terlarat nak mencuci gambar2 aku.. semuanyer masih dlm soft copy jerk... that's why aku pegi tanyer awal2 and get the confirmation in case of diaorg still lagi nakkan hard copy.. terpaksa lah aku gie mencuci walaupun sekeping gambar jerk... so, biler manager dia sendiri yg dah confirmkan ngan aku kata boleh burn gambar dlm CD... so aku pun ok lah... diaorg ckp mesti order 3 days before tarikh nak collect kek...

So, aku pun order lar 4 hari sebelum my birthday... pegi kat KLCC punyer SR.. manager dia yg attend aku tu tak der... budak2 yg ala2 senggal lagi benggap yg keje kat situ cam tak tau arah tuju biler aku tanyer pasal gambar! hallooooo.... am I the first customer yg order kek ngan gambar ker?? aku cam pelik gak... aku rasa dah lama dah org order kek bergambar nie kan... and yeaa... this is the first time tuk aku order.. tuk aku yg berada dlm keadaan blur tu logik lar jugak!

Then, biler aku bagi CD.. aku ckp aku nak order kek.. budak2 tu cam blur gilerrrr... kata kat aku yg diaorg tak accept CD.. diaorg accept hard coopy jerk! mauuuuu muke aku tak turn to red devil???? aku tanyer mana manager.. dia kata manager tak der at that moment! aku geramm... aku sound... "I kan memang dah banyak kali kene ngan you all punyer outlet! susah betoi nak get things done! you all sumer blurr jerk on everything that customer ask you all kan? why? hari tu I dah tanyer kat manager you kata boleh... and now you're telling me tak boleh.. must bring hard copy pulak! camner you all punyer communication nie?" Terus sentap budak2 tu tak tau nak ckp apa... Kaaaaaaaannnn.. dah kene sejibikk ngan aku! hah.. lain kali buat lagi kalau nak kene sound ngan si sweet 30's niee.... hehehe... actually, aku memang dah banyak kali menyirap ngan KLCC nyer outlet... a few times aku beli macam2.. asal nak mintak itu ini ade jerk yg dia kata tak boleh lar itu la ini la.. but yet aku memang degil still nak pegi gak yg kat KLCC nie sbb ingat cam senang apa2 hal dekat ngan office & jugak rumah... end up padan ngan muke aku sendiri.... :p

Then, teruss aku hilang mood & terus fed up.... call en. teman.. ckp malas lah nak wat b'day nie sumer... sakit hati ngan b'day cake nyer pasal.. teruih aku nak cancel luncheon tu... hahaha... but as usual en. teman kan pandai memujukkk... terus dia kata tak pelah.. since kite pun nak buat luncheon tu kat mid valley.. why don't order jerk kek tu kat SR mid valley... aku mula2 tu emo gak lah.. kata tak nak lah.. pastu en. teman kata.. takpe.. jom pegi hari tu jugak tuk order kek kat mid valley... sanggup ko we both pegi Midvalley on 1 day tu just tuk order kek! hehehe... sampai sana aku worried gak.. kot2 diaorg pun nak kan gambar gak ker kan... sekaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... tidak ade sebarang masalah!!! weeeeeeeeeeeeeee.......... suka aku!!!!!!!!! bagusssssssss giler service kat Mid Valley! Diaorg entertained aku ngan bagus sekali! Senang jerk.. isi form.. bagi CD... letak deposit sikit.. then on da actual date.. terus aku dpt kek aku yg sgttt gorgeous seperti diatas! hehehehe.... Aku sukeeeeee sgt... they did it very well! quality gambar yg diprintkan sgtt chantekk.. sikit pun tak berubah! Feel really worth it to pay extra almost RM30... so ingat tau korang kalau kot2 nak order kek bergambar camgini perlu bayar extra charges tuk print gambar atas kek taw!

Ok.. dah penat aku bebel pasal kek aku nie.... jom lah layan gambar lak!


_DSC0800 copy
Sebelum blow da cake... kite posing2 dulu ngan kek tu! ;D


_DSC0803 copy
Ok... now blow da candle!!!


_DSC0804 copy
1 puluh....


_DSC0805 copy
2 puluh....


_DSC0806 copy
3 puluh........
*clap* *clap*


_DSC0819 copy
Ok.. masa tuk memotong lak... Haaa... korang jgn tak tau.. aku mengambil masa hampir 10 minit tuk potong kek aku tu... sayaaaaaaaaaangggggggggg gilerrrrrrrrrrr ko tau tak! hahaa... dok pikir pikir... nak potong ker tak.. nak potong ker tak... tak potong kang camner org nak makan? hahahaa.. boleh gitu? :p


_DSC0840 copy
akhirnyer ku relakan jua... kek itu dibedah! :p


_DSC0845 copy
Hasil bedahan kek aku! Ok tak??? sayangggg betoi laaaaaaaa aku nak potong muke sendiri.. itupun dah ter-crack kat pipi... hahaha.. ye lah aku rasa cam dok tikam diri sendiri jerk! masalah pulak yer biler dah order kek yg ade muke kite sendiri nie! hehehe...


_DSC0846 copy
Yeaa... I'll eat the 30's part! :D


SooOOOOoooooo Nowww... The Question issssssssssssssssssss.............


_DSC0880 copy
DO I LOOK 30's???? :p

32 comments:

Nurhidayah Shamsury said...

x..memule follow blog akak ni ingt akak ni mcm sebaye ida je..bln lps rs ye jumpe blog akak ni so bc la segale isi dlm blog ni kan..la x sangka plak dah 30..muke mcm remaje² lg..wah msti bangga..mybe akak ni hepy je kot tu yg awet mude tu..lgpun ok la tu..laki x lari..syg gile la en teman akak ek..

StudioV said...

come on!...its just a number:)

Azmiezas said...

Fulamakk..mcm sweet 17..seriuss..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

30's just a number..yang penting hati still muda..hehehehe..memang bongok ok orang SR tue..sengal tahap gaban...nasib la kat MV ok kan...

sisdee said...

yg pnting u lagi muda dari i muahaahahahahahahah...

kek tu sgt best dilihat..mesti sedap dimakan kan :)

mrs.hanibunny said...

beb... kau nampak chantik ooooo... tak macam 30an tapi 13... wahhh gitu!

Siti Shuhadah Zainol said...

sedapnya kek.. i'm the cake lover tau... kak neena x nampk cam 30 la.. sweet sgt..hehe..

Mimy Hamid said...

3o tu angka je beb..yg pntg hati muda..heheeh kan kan kan...beb lawa outfit..reveal jgn tak reveal..ko ni bergya mmg no.1...aku syg kek ko....sedih ni..sob sob

azzey said...

Nurhidayah:..klu nk awet muda..mmg kene happy selalu...& jgn anggap kita nie dh tua..come on...it was just a number..sume ni i sy b'ckp dr pengalaman..hu3...
StudioV: Betul tu.... it was just a number...i m 33 already...but i feel better & better...he3...
Neena: Mcm mane blh terbentuk gbr kat ats kek Tu? Cream @ what..mmg teruja tgk kek u...hu3...

Lady of Leisure said...

the answer is u look 20 hehe.. serius nampak muda la neena...
:) stay young forever ok..

eqbalzack said...

mcm student abg eq yg tgh ambik SPM...muda lagi...hehe

joijoi80 said...

MUDE BELIA LG... HAPPY BIRTHDAY NEENA

mrs.ecam said...

kui3 lawok la ko ni...yg lps2nyer n3 x smpt nk komen....aku bizi...arini aku bce sume tp nie jek yg aku smpt nk komen...x pong...ko nmpk cam 20 lbh jek..cam aku...eceh perasan....sbb pe...snyum ko sweet mmg x nmpk old la...hekhek...psst nk puji2 nie xdek ke kek tuk aku...dpt tang rmbut ko pong xpela sbb tau ko syg nk bedah tang muke ko kn...ahaks...

-niD's- said...

fuh...neEna...chantek kek...lawa laa sngt.....
sapa kata nampak 30an...nampak lagik muda adalaaa........sweet 30..ehehehe

Deqna said...

haah kan bila kek dah cantik2 tuh tambah lagi muka sendiri kat kek tuh memang lah sayang nak memotongnya kan..

so Nuar makan yg bahagian mana?

POSH76 said...

takper u the more ur age the more u look pretier betul tak...pasal kek tu thanks for the info...hehe

kiutlah kek tu cam tuan dia hehe

NeenaAnuar said...

Hidayah:
hohohoho... TQ dear! berbunga bunga dah hidung & vuntut akak ko ni hah! hhehehee... apa pun! thanks again yek! :D

NeenaAnuar said...

StudioV:
Yup! agreed!! Exactly!! :D

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
hohohoho.. TQ.. TQ.. TQQQQQ sis! nanti nak kene kasik hadiah nie! hehehehe...

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
betoi2.. hanya sekadar no. kann...

memang senggal bin chippanzie betoi depa tu!

NeenaAnuar said...

sisdee:
hehehehe.. so kene panggil you akak lar nie yer! hahaha.. :p

kek memang mabelesss!

NeenaAnuar said...

hanibunny:
thanks babe! kelasssss 13 tuuuuuuuuu!!!

NeenaAnuar said...

Shu:
oh nanti kite leh makan kek sama2 yer! Btw.. thanks darling! Muaaahhsss!! ;D

NeenaAnuar said...

Mimy:
betoi tu! aku sokong! yg penting jiwa mau sentiasa moda remaja kann! hehehe..

thanks! outfit beli last minit tuuu.. huhu..

NeenaAnuar said...

Azzey:
kek tu kite leh order jerk kat SR.. bawak soft copy or hard copy of our picture.. bagi kan kat diaorg.. then diaorg scanned kan gambar tu and bubuh atas kek.. it's like icing sugar layer laH!

NeenaAnuar said...

Lady:
wow!!! serious ker nie? addoii.. memang tak tido malam lar camgini ... semua dok kata I look younger kan! hehehe..

apa pun.. thanks deaar for your compliments! I do appreciate it! *HUGS*

NeenaAnuar said...

Abg EQ:
hohohohoho.... ni yg nak kene kasik hadiah kat abg eq nie! hehehe..

NeenaAnuar said...

joijoi:
huhuhu.. TQ sis! :D

NeenaAnuar said...

Nid:
wawawawawawaawa.. blushing nie! thanks darling! muuaahhsss!!

NeenaAnuar said...

ecam:
hehehee.. tinggi tol pujian ko nie beb! tu lah sapa soh tak dtg aku punyer teh tarik hari tu.. leh ko dpt makan kek sodap plus teh tarik freee! hahahahaa...

anyway... tq very much babe! *HUGS*

NeenaAnuar said...

Deqna:
tu lar pasal! hahaha.. kat tang mana tu biar lah rahsia! :p

NeenaAnuar said...

POSH:
hehehee.. TQ very very much darling! mmuaaaahhhsss!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails