COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, May 14, 2010

For The Last Time!


PERINGATAN!!!


Kanak2 di bawah umur adelah dilarang sama sekali untuk menonton video clip di bawah ini!! Sekian, pesanan dari penaja! :p





Sebelum check out dari villa sempat lagi kiteorg lepak atas katil sambil dengar love songs yg diputarkan di corong radio! Saja mau amik feel last minit sebelum say tata to our villa! uhuk... uhuk... sedih woooo nak balik! Rasa cam tak mau kuar jerk dari villa tu! :(

Apa pun.. villa 106 banyak meninggalkan memori yg sangat indah for both of us! :D

p/s: sorry yek pada korang2 yg tak dpt nak view video nie... kalau nak tengok gak.... apa kata korang gie internet kafe sat! hehehehe...

11 comments:

POSH76 said...

sedaya upaya gak nak tngk video XXX ni....oooo main2 kaki yer..tp mmg bessla ur review beb...I wish I can go too hehe

ratusiput said...

ala...habis dah...???tak puas!!~~

Siti Shuhadah Zainol said...

berinteraksi menggunakan kaki...
yg last tu x tahan.. kononnya merajuk ke? hehehe..

TiTin said...

heheheh..comel je main2 kaki tuuuu...

da abih ke akak nye review niii....

[z@ck] said...

hahahaha..
drama kaki..

NeenaAnuar said...

POSH:
amboi2... part XXX nie laju je yer! hahahaha..

Thanks dear! hope with my review nie dpt membantu sapa2 yg nak gie holiday ke bali kannnn... insyallah I doakan you satu hari nanti bakal menjejakkan kaki ke sini yer! :D

NeenaAnuar said...

ratusiput:
hehehe.. tak puasss?? sabar.. ade lagi niee! tunggguuuuuuuuuu! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
wakakakakakakaka... pandai lah shu nie! betoi arr tu.. kunun merajokk... pastu baik dah! hahaha...

NeenaAnuar said...

TiTin:
hehehee.. thanks dear!

abis tuk session kat Bagus Jati Resort & Spa nie jerk... ade lagi sambungan di tempat lain lepas nie.. so stay tune ok! hehehehe..

NeenaAnuar said...

zack:
hehehehehe.. *wink* *wink*

eynda said...

Cantik bilik!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails