COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, May 4, 2010

Happy Birthday To ME!!!


H


_DSC0788 copy
Happy Birthday to You....


_DSC0789 copy
Happy Birthday to You....


_DSC0791 copy
Happy Birthday to Neenaa.....


_DSC0792 copy
Happy Birthday to Youuuuuuuuuuuuuu..............
*CLAP..... CLAP.....*


Oooowwwwwhhh... sgt tak expect all of da restaurant staffs dtg bawak kek aku camgitu... segannn akak okkkkkkkkk... memang kek tu kiteorg mintak tolong simpankan kat dlm peti ais restaurant.. sbb nak biar dia chill sikit.. kalau biar kat luar nanti cam tak sedap lak nak makan... so, lepas we ollz dah selesai makan besar... terus en. teman mintak waiter tu bawakkan kek... so kiteorg pun ingatkan biasa2 jerk lar... diaorg akan passkan jerk kek tu.... tup2 siap bawak satu batallion.. siap dah pasangkan lilin.. and berarak sambil menyanyi lagu happy birthday to you tuk aku... huhuhu.. yg nie memang surprise sikit buat aku... memang aku tak expect langsung pihak restaurant nak wat camgini... hehehe....

p/s: korang sabar keh.. aku tau ramai yg nak suruh aku update cepat2 about my vacation trip kann... tapi aku kene abiskan story my b'day dulu coz en. teman dah susah payah menembak banyak hari tu.. kang kalau aku tak tempek kat blog nie kang.. merajok lak dia kang susah aku... harap korang sabar keh! I will try to update it as soon as possible keh! :D

13 comments:

IdzaLia said...

happy birthday dear...
semoga murah rezeki dan bahagia disamping suami tersyg....

Deqna said...

wah gempak ok... satu restaurant punya staff bawakkan ko punya kek... kelass gituh...

Siti Shuhadah Zainol said...

wah.. best dpt suprise camgitu...

azzey said...

Happy Birthday Neena..moga bahagia dan dlm perlindungan-Nya hingga ke akhir hayat... aminn...

♥ Vee Violet ♥ said...

sweettt...
sambutan birthday yg sweet pd sweet person like you..
:)

eqbalzack said...

wahh...makan besar tuh!

hepi besday neena...semoga murah rezeki,dipanjangkan umur dan berbahagia hingga ke akhir hayat...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya...

suezensuzanna said...

neena!...dh lame x jenguk here...quite bz..nk komen sket

::first of all epy besday

::ur outfit was awesome

::the food looks tasty!

::u ader family yg supportive!

tuhje..oh yer...during ur vacation ari tuh i bc sume ur sick entry... and ader satu entry yg i x leh bc...if u dont mind....i nk bc entry yg x leh bc tuh...:)...huhuhu

Aida a.k.a Beardot said...

happy belated besday kak..

later singgah blog sy ya..akak dpt award

SURIA AMANDA said...

Happy Belated Birthday Dear Kak Neena, ala 30 tu angka jer,not to worry...mesti banyak dapat hadiah kan?tepek la kat entry lain eh..

Nor Aishah said...

Appy B'day Neena.. Semoga murah rezki.. next year pun kita nak masuk 30.. hehehe.. tapi tu nombor jekan..

POSH76 said...

beb sori lambat wish...tak kira nak wish jugak

Happy belated birthday & may ur wish come true...

NeenaAnuar said...

TO ALL:

TQ VERY VERY MUCHHH FOR ALL YOUR LOVELY WISHES & COMMENTS!!

I REALLY2 LOVE ALL OF YOU GUYS!!!

*HUGS*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails