COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, May 5, 2010

Great... I Do Enjoy My Day!


Yeeeeesszzzaaaaa!! What a wonderful birthday I had this year! Yeaa... to me age is just a number.... not too worry... mudah mudahan Allah berkati hidup aku dan dimurahkan rezeki & dipermudahkan segala perjalanan dlm hidup ini... Insyallah... Aminnn....

So, a really big & special thanks to my family members coz be with me on my big day! I all of you guys! *HUGS*



_DSC0940 copy
One thing yg aku suke kat restaurant nie... dia ade tempat leh lepak2 lagi taw.... actually bilik nie to be consider as a smoking room! siap ade kerusi massager lagi tuuu... relax jerk my dad dok lepak kat situ... hehehe.. time nie we ollzz dah kuar dah dari bilik yg aku booking tu... saja nak amik family photos kat sini... kiteorg pindah lah kat sini lak! don't worry bilik nie FOC! :D


_DSC0947 copy
1 Big Family... mula2 kite posing manja dulu.....


_DSC0950 copy
pastu kite posing giler2 lak! hehehe... yg duduk kat kerusi massager tu dah sedap sgt di massage kot sampai tak buat aksi giler2.... hahahaa... yg Qaseh dah lama Gol El Di Bawah! hehehehe...


_DSC0967 copy
Us at in front of Amarin Heavenly Thai Restaurant @ Mid Valley Megamall!


Overall... aku memang sgt2 berpuas hati ngan restaurant nie.... berbaloi rasanyer membayar for such a fantastic food! with an awesome room set up! and also for the magnificent restaurant atmosphere!! Aku memang sgt2 recommend kat korang2 kalau nak pegi wat any function kat restaurant nie! kalau korang ade credit card CIMB lagi best.. coz leh dpt 15% off from bill total! sib baik aku ade... huhuhu..... but rasanyer ade lagi a few credit cards yg dpt potongan harga taw.. tak salah Citibank, HSBC and Maybank kot which you can get around 10% discount! but you all can check lah with the restaurant...

By the way... to all my frens yg di alam nyata & jugak di alam maya.... TQ TQ veryyy much to all of you guysss for such a wonderful birthday wishes & pressie that I received from all of you! AKU SAYANG KORANG SEMUA!!! *HUGS*

I ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ YOU!!!

16 comments:

Aida a.k.a Beardot said...

sonoknya sambut besday ngan family...

Siti Shuhadah Zainol said...

luv u toooooo...!!!!!

-niD's- said...

SIS NEENA....best giler your befdayz.....fuh memang fantastic laaa

neeNa...LEbiu u tOOooo

IdzaLia said...

sweet and lovely family....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

i lap u too... :P *HUGS*

Lady of Leisure said...

bestnya kan bila boleh sambut birthday dengan keluarga... im sure u had fun... stay young neena.. :)

POSH76 said...

bessnyer ur celebration...ur family members tak ramai tp happening....the restaurant pun bess jugak hehe

Cik Yayang said...

Happy family!
Ermm...just wanna tell u...
Me love u too..:-))

NeenaAnuar said...

Aida:
sekali sekala berkumpul secara besar besaran camgini memang best taw! hehehe... :D

NeenaAnuar said...

Shu:
Thanks.. I love you three & foour! :p

NeenaAnuar said...

Idzalia:
thanks sis! ;)

NeenaAnuar said...

Nid:
hehehehe.. tak de lar fantastis mana pun deear... gitu2 jerk..

anyway.. thanks yek! *HUGS*

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
Muaaahhhssss!! :D

NeenaAnuar said...

Lady:
alhamdullilahhh... bukan senang pun kengkadang nak berkumpul camgini kann... yeaa.. I had fun that day dear! thanks keh! *HUGS*

NeenaAnuar said...

POSH:
hehehehee... thanks babe! kalau ade my late mom lagi lah happening rasanyer... sbb dia pun jenis yg very happening org nyer! huhuhu..

NeenaAnuar said...

cik yayang:
thanks dear! *HUGS*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails