COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, May 4, 2010

I ♥ All of You!!!


Lama gak we olll lepak2 dlm bilik tu... sib baik belah petang tu tak der org booking... so leh lar lepaking lama sikit... hhihihi... tilll late evening camtu baru we ollzz gerak.... but before that... photos session harus lah berlaku yer! supaya ianyer menjadik kenangan aku satu hari nanti! :D



_DSC0860 copy
With my lovely Dad!


_DSC0862 copy
I ♥ You Dad!


_DSC0854 copy
We are the 3 stooges! hahahaa...


_DSC0858 copy
Along... Angah... Adik...
Nie jerk lar adik beradik yg aku ade!


_DSC0865 copy
Air di cincang takkan putus! A big hug from me!
*tengok gambar nie terasa cam beauty queen lak rasanyer duduk kat tengah2 tu.... hahaha...*


_DSC0853 copy
With my lovely kiddos!!
KakakFaten... Baby Qaseh & Abg Mamat...
I do really really ♥ themm tooooooooo muccchhhhh!!!


_DSC0864 copy
Dah besar dah 2 org anak buah aku yg sulung nie... since diaorg lahir.. aku lah yg jaga diaorg... and now sorang dah pun jadik anak bujang.. and sorang lagi dah pun jadik anak dara... fuhh! how times flies!


_DSC0850 copy
With my little sista family!


_DSC0857 copy
With my elder sista family! sayang abg ipar aku tak dak!


Alamak gambar en. teman mana?????

24 comments:

Siti Shuhadah Zainol said...

yg pic kena kepit tu cam miss world jer... cuma xde tiara lg nak letak atas kepala..hehehe..

TiTin said...

bestnye keluarga bhgia....

yup..u look like miss universe...hihi...

gambo encik teman ilang lg ye??

ElyaElmo said...

muke korang u'oll ni..sgt familiar laa..hu3

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

saat bersama keluarga memang sangat2 berharga kan...*i miss my late sister huhuhuh :(*

♥ Vee Violet ♥ said...

bestnye tgk pic you nie...
semua nampak ceria aje...
and you are sooo sweet!
=)

IdzaLia said...

happy family... hihi
comey + sweet semuanya...

Cik Yayang said...

Happy family! :-)

LiAnA said...

sweets family!!!!!!..
seronok tgk

Mimy Hamid said...

ko tau sampai kesudah aku nengok gambo encik teman ko takde pun...sian encik teman

Azmiezas said...

Wah..sebijik macam beauty queen la..
so sweet..

ratusiput said...

mcm queen la neena...cantik....nak2 tang body tu...hai harapan tipis la kalau aku nk dpt bdn camtu..ehehe..

POSH76 said...

mmg cam ratulaaa.....hehe

mcm charlie's angel pun ada hehe

kelasss u

NeenaAnuar said...

Shu:
kekekekeke.. lain kali kene carik tiara nie! hahaha...

NeenaAnuar said...

Titin:
TQ very much dear!

en. teman dok belakang tabir jer udah! hahahaha...

NeenaAnuar said...

Elya:
familiar?? hurrmmm... kite satu sekolah kah sis? hehehehe...

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
yeaa... al-fatihah for your sista! :(

NeenaAnuar said...

Vee:
TQ so muchh darling! muuuaaahhhsss!!

gambar2 vee pun tak kurang hebatnyer... Vee lagi pandai posing! heheehehe...

NeenaAnuar said...

Idzalia:
TQ sis! *HUGS*

NeenaAnuar said...

Cik yayang:
TQ fren! ;D

NeenaAnuar said...

Kak Liana:
TQ kak! :)

NeenaAnuar said...

Mimy:
hahahahhaaa.. tu la pasal! aku simpan tuk special entry ngan dia tu! :p

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
wah gituu!! nanti lepas2 ni nak kene carik crown lah plak! ahaksss!!

NeenaAnuar said...

ratusiput:
hohoho... TQ sis! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
kekekekee.. ala2 ratu jerk babe! actually gambar tu adelah spontan jerk! tak sangka sekali tengok camgitu rupe nyer! ahakss!!

hahahaa.. Hey Charlieeee!! ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails