COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, May 5, 2010

Will You Wear Like This?


Korang berani tak kalau nak pakai camgini???





_DSC0941 copy
Am I toOOOoooo Pinky??


_DSC0943 copy
Kebetulan pulak hari tu.... akak aku dtg ngan handbag & kasut yg shocking pink.. and Fatin pakai jam tangan warna pink jugak! cam diaorg tau2 jerk aku nak pakai top dress pink hari tu... hehehe... aku pun pinjam barang2 diaorg tu... teringin sgt nak tengok rupe diri sendiri biler dlm keadaan yg sangatt fanatik ngan warna pink! hahahaa... sesungguhnyer aku belum sebegitu berani nak pakai sedemikian rupe di khalayak ramai walaupun aku penggemar warna pink! hehehee...



_DSC0960 copy
Koranggggggggg.... ampun kan aku yerrr.... jgn lah bosan ngan citer b'day aku yg tak abis2 nie.... aku promise.... today will be the last day aku story about it..... mana tau kot2 nasib korang baik... by end of da day today dah ade entry aku yg aku selitkan as my introduction of my vacation hari tu... hehehee.. so apa punn.. tunggggggggguuuuuuuuuuuuuuu.......... :D

32 comments:

eqbalzack said...

not too pinky...just nice...

abg eq nak cari 1 t-shirt pink lah! haha...

sisdee said...

cantik pe camtu..i dulu waktu keje slalu camtu hahahaahahhaaha..tu yg ramai jeles :p termasuk my bos..hahahahahahaha (padahal dia lelaki apa dia kesah kan) hahahahah

jgn takut..redah jek...esp u sexytari kan..so org akan suke :)
tu nsb pink..i dlu purple :p

-niD's- said...

sis....cute jew u pakai pInky-pinky..........apa-apapun U buat sume chanTek laa sis.....

i LiKeeee ...(^_~)

Siti Shuhadah Zainol said...

comel..cute..hehe..

TiTin said...

sis mmg cntik ngan pink....i pun suka pink....i adore ur bag..sukaaa...

A D I A said...

i suka handbag u n i love pink :) just whatver u r comfortable babe, for me you look just fine :)

dear i add u kat ym, tak sure u selalu online ke tak?

Cik Yayang said...

sama..sama...
peminat pink jugak! :p

Mimy Hamid said...

lawoooo..stylo...isk ko ni style mmg menangla.....nice tul...beb brand apa baju...aku berani gak pakai tp color tu menakutkann

kak ina mail said...

okey cantek sangat.kalau naik kereta apa salah.neena kalau dah kurus pakai apa pun cantek.semua tu sesuai sangat ngan neena.

Nurhidayah Shamsury said...

x busan pun..sonok lg ade..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

miss pinky in the house la nie.. :P

Lady of Leisure said...

sweet tgk neena pakai pink.... lady banyak baju brown hehe

LiAnA said...

cutelah... akak suka je apa2 entry neena.. sebab picas sumer cunnnzz

IdzaLia said...

sweet sgt neena pakai pink.. comey aja..(^__*)

Deqna said...

kalau pakai camtu pun ok.. very the matching ok....

mesti kalau ko lalu lalang kat mid valley tu org ingat ko artis gituh..

POSH76 said...

u suit wt pinklaa....mmg cantiklah beb i like...hehe

NeenaAnuar said...

Abg EQ:
ye ker? hehehehe..

Hah! apa lagi abg eq! kasik carik lar satu... pastu jgn lupa share kat blog yek! :D

NeenaAnuar said...

Nid:
huhuhuhu... ye ker? dah kembang kempus dah vuntuiitt i nie hah! :p

Thanks dear! *HUGS*

NeenaAnuar said...

sisdee:
biasalah kan sis.. biler kite nie jenis yg daring sikit.. mulalah org nak jeles menjeless nie kan! haih diaorg nie memang PHD tol lah! maii aiii.. boss pun leh tahan gak PHD nyer! huhuhu..

kelassssssss!! purple tuuu! confirm cantek! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
thanks darling! *HUGS*

NeenaAnuar said...

Titin:
TQ dear! muuaahhhhsss!!! :D

NeenaAnuar said...

Adia:
handbag my elder sister tu... hehehe..

Thanks babe! :)

NeenaAnuar said...

Mimy:
thanks babe! haaaa.. ko tak baca betoi yer entry aku yg last... kan aku ade bagi tau baju aku brand apa? hep! hep! nak kene babap nie tak baca bebetoii yek! :p

NeenaAnuar said...

cik yayang:
hehehehe.. yer ku sudah mengerti akan dirimu! ahaksss!

NeenaAnuar said...

Kak Ina:
huhuhuhu.. TQ very much kak! Muuuuuaaaahhhhssss!!!

NeenaAnuar said...

Hidayah:
hehehehe.. TQ babeh! *HUGS*

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
watzuppp watzuuppp! :D

NeenaAnuar said...

Lady:
hehehe.. thanks dear! brown pun chantek kan.. earth colour gituuu.. :D

NeenaAnuar said...

Kak Liana:
TQ so much kak! do appreciate it! *HUGS*

NeenaAnuar said...

Idzalia:
TQ! TQ! *HUGS*

NeenaAnuar said...

Deqna:
hahahahaha... tak kose aku taw! artiss gituuu! hahaha...

NeenaAnuar said...

POSH:
hehehehee.. thanks darling! Muaaaahhhsss!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails