COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, May 4, 2010

Prezzieee!! Prezzieee!!!


Standard session kalau during birthday party apa lagi kalau bukan sessi bagi2 hadiah... In our family memang every year... since aku kecik sampai lah dah ke angka 3 nie... semua org punyer birthday we ollzz akan sambut and then akan ade session bagi2 hadiah.. alaa.. tak semestinyer perlu bagi hadiah mahal2... it just like a token for the birthday person! so ade lar session suke2... semua org akan teruja nak tengok apa hadiah yg birthday person tu dpt... hehehe... tapi tak semestinyer lah tiap kali b'day kene bawak hadiah kan... kalau tak bawak pun tak pe.. yg penting ingatan & kehadiran kite pun dah ibarat satu hadiah kan! ;)


In a way... bagus jugak my parents dari kecik dah biasakan kiteorg buat birthday celebration camgini... coz this is da time yg we olllzz semua akan berkumpul... berborak & mengeratkan silatulrahim yg sometimes dah masam & kelat!! hahahaa... especially among adik beradik.. biasalah tu kannn..... and celebration tu tak semestinyer besar & grand! ade masanyer we ollzz just beli buat kat umah jerk.... beli pizza ker... KFC ker... satay ker.. and 1 cake and we all will get together and celebrate it!

Ok... biler semua org dah kenyang makan kek... sessi penyerahan 'barang berharga' pun bermula...


From My Elder Sister!

_DSC0914 copy
TQ! TQ!


_DSC0919 copy
mari kite lihat apa di dlm bungkusan itu!


_DSC0922 copy
eeeehhhh.. eehhhh... cam berat niee...


_DSC0926 copy
waaa.... chantekk... It's a shell plates!


_DSC0931 copy
Yeay! dpt tambah collection pinggan mangguk aku tuk umah baru nanti... Thanks Along! ;)


Now from My Little Sister pulak!


_DSC0897 copy
Ehhh.. tuk Qaseh ker tuk Untie Nin nie? hahaha...


_DSC0898 copy
Okk... kite bukak sama2 yer!


_DSC0904 copy
alolololo... chomellnyer bendealah nie cam Qaseh gak! hehehe...


_DSC0908 copy
Yg nie pun cute gak! Case yg berbentuk short skirt dari kain jeans! Adik aku kata bende nie leh buat letak pen kat office or letakkan alat2 makeup aku like brushes.. eyeliners & etc! Of course lar aku letak kat umahh lagi cunnn kannn... hehehee...


Rite... now turn my nephew & niece!

_DSC0884 copy
TQ Mamat & Fatin!


_DSC0885 copy
apa tuuuuuuuuu....


_DSC0888 copy
Hehehehee... pandaii taww anak2 buah aku nie carikkan hadiah!


_DSC0894 copy
Nampak tak apa tu?? Yes it is a binding clip! Tapi binding clip tu unik tau!


_DSC0892 copy
seee.... ade siap tulis2 lagi.... hehehee.. memang sgttttt sesuai tuk seksi-tary! ahaks!!


_DSC0913 copy
hasil susunan akak aku pada menu restaurant nie! hihihi...


_DSC0935 copy
All of da things that I've got from my sisters, niece & nephew! TQVM olllzz!! I simply loves it! ;)


Ingatkan dah abis dah... upacara pemberian hadiah.... rupe rupenyer ade lagi... quite surprising gak lah for me! tak expect pun... hihihihi....


_DSC0937 copy
Dari sapa nie?
Yup! I got a small gift from the restaurant!


_DSC0938 copy
Dpt diary from Amarin Heavenly Thai! Pun sgtt sesuai for seksi-tary... diaorg cam tahu2 jerk kerja aku apa yer! hahaha...


Okkk... itulah preszziie yg aku dpt from my family members! Thanks to all of them.. aku suke sgtt ngan semua hadiah2 tu... Luv you ollz! Ooh ya.. my dad since my late mom dah passed away.. dia dah tak pandai nak carik hadiah tuk b'day anak2 dia.. so dia bagi cash in hand jerk tuk aku beli hadiah sendiri.. kalau ade my late mom dulu memang dia tak worry.. coz diaorg berdua akan carik sama2 hadiah nyer.. but now no more... sian gak ngan my dad.. tak pe lah... aku tak kisah pun.. kasih sayang dia buat aku tu yg lebih bermakna!

Apaaaaaaaaaaa??? nak tau hadiah en. teman???? errrrrrrrrmmmmm... perlu ker aku bagi tahu??? hihihi...

20 comments:

mrs.ecam said...

perlu sbb aku nk tau...ngeh3...opss lupe lak hepi belated besday neena....de certain gambo aku x leh open...frust...frust...huuuu

churalliya said...

hi neena.. jom la join contest

http://churalliya.blogspot.com/2010/04/best-vacation-photo-contest-by-mekchu.html

SURIA AMANDA said...

yup..akak kena bagi tau..apa yang en teman bagi..kalau tak Lisa pakat ramai2 buat bising sampai akak citer jugak,....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah cam dato' siti taw nak rasier2...tiada rasier antara blogger la..*leh gitu* :P

Aini said...

bestnye la.... Mmm.. makin hari bace blog kak neena ni macam tgok drama bersiri lak pulak..bersambung2.. Tak sabau nak tggu next episodnye..haha

TiTin said...

waaaa...bestnye akak dpt byk hadiah...eh,,nape encik teman tak de punn...nk tau dia kasi hadiah ape.....

Mimy Hamid said...

nak gak klip tu...seksitari guna kannnnnnn...eheheh..oppss apa en teman bagi..nak tau..sebuk kannnnnnnnnn

Cik Yayang said...

Creative ler hadiah paper clip tu..
pandai btl niece & nephew Neena carikkan paper clip tu...sungguh sesuai :p

Nor Aishah said...

sukalah hadiah paper clip tu.. meriah je warnanya..

POSH76 said...

kiut2la hadiah tu pandai depa carik...kasih syg adalah hadiah yg paling berharga

NeenaAnuar said...

Churalliya:
thanks dear! I dah pun joint semalam! :D

NeenaAnuar said...

ecam:
lorrr.. gambar dari flickr memang camgitu beb.. dia lambat nak loading kalau internet slow!

NeenaAnuar said...

Amanda:
hohohohoho... bahaya nie! :p

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
hahahahaaha... BIARLAH RAHSIAAAAAAAAAAAA... :p

NeenaAnuar said...

Aini:
kikikkikiiki.. drama sinetron nie! :p

NeenaAnuar said...

Titin:
dia tak kasik akak hadiah! sedih tol! :p

NeenaAnuar said...

Mimy:
clip tu memang sgt sesuaii tuk seksitari kann.. hehehe..

en. teman kedekut tak kasik aku hadiah taw! hahahaha.. :p

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
oh! yg mencarikkan tu mak nyer rasanyer! budak2 tu tolong kasik jer! hehehehe...

NeenaAnuar said...

Aishah:
hehehe.. tu lah! neena pun eksited tengok paper clip tu! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
yeaaaa... tiada bandingan nyer kan! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails