COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, May 18, 2010

Grab The Madness Deal!


Wah aku tengok status kat FB bukan main ramai yg dok tension sbb tak leh nak masuk @ log in to website
Air Asia! Ye lah.. today is da first dayy... harus lah semua org berlomba-lomba nak log in... so harus lah hang kekdah nyer!! So pada miss unggu & miss eryn.. banyakkan bersabar yer! miss mimy dah selamat memyoping dah aku rasa! hahaha...


Okk.... sapa2 yg tak tau lagi about the mad sales going on by Air Asia... sila2 lah ke official website Air Asia tu yer.....


banyak tempat duduk percuma yg ditawarkan... traveling period from 3 Jan 2011 till 8th May 2011!


Bukan flight tiket sahaja yg ditawarkan... under Go Holiday package pun boleh dpt the free seats deal! So, harus lah package korang akan jadik lagi murah biler dpt tiket yg free seats tu coz dia kire harga bilik jerk!


Jgn lupa... Tune Hotel pun tengah buat mad sales right now! so check it out! :D

Soo apa lagi... sapa2 yg teringin nak berholiday sana sini tu... sila2 lah click ke website2 yg berpatotan tu yer! to me this is the best time to purchase coz you can get at a very2 good deal! cumanyer disebabkan traveling period tu lambat lagi.... korang berdoa lah agar in between that time tak der apa2 yg terjadik.. aku so far based on my previous alhamdulillah tak penah lagi la lost in buying the promos tickets! cuma ade sekaliiiii jerk.. tiket ke Langkawi terpaksa dilepaskan sbb arwah mak dah start tak sihat time tu.... itu pun takat RM100 tuk 2 org... Ok lar... tak der lar ralat sgt nak lepas kan... aku penah purchase 6 bulan awal for my Gold Coast Go Holiday Package with price of RM3,000 okkkk... dah bayar in advance dah nie RM3K so tunggu masa & ketika nak pegi jerk! tapi tak dinafikan yg tiap2 hari aku berdoa agar aku sentiasa sihat & diberikan peluang tuk menjejakkan kaki ke sana... if not... abis!!! confirm burn 3K aku tu! huhuhu...

Itu jer lar keburukkan beli tiket 6 bulan awal nie aku rasa... kalau tak der apa2 aral melintang.. insyallah ko sampai lah ke destinasi pilihan... tapi kalau ade bende2 yg terjadik last minute after you purchase the ticket... ermm... memang meroyan lah jawabnyer.. dia bukan leh tukar2 date or main tunda2... dia punyer concept... "once purchased, consider sold and no change at all" hahahaha....

So happy shopping to all of you guys!! jgn gopoh gapah.. banyak lagi masa nie! sampai hari ahad nie boleh lagi.. kalau nak traffic kurang sikit.... tunggu tengah malam kang.. jadik lah burung hantu... sure traffic baguss punyer! hehehe...

p/s: aku so far mood nak me-yoping tak dtg lagi... cam tak der perasaan jerk tengok deal kali nie... maybe sbb baru sgt balik dari holiday kottttt... hehehe.. tapi masa masih panjang... masih sempat kalau' nak berubah fikiran! ahakss!! ;p

20 comments:

mrs.ecam said...

hamboi ko promo....kui3...x bleh la nk g...time tu aku dh sarat...bek duk umh lex2...heeeee

Lady of Leisure said...

i tak dapek nak grab deal cenggini sebab selalu kene outstation tak tentu masa... so time outstation tu la i bercuti.. hehe... tak terancang sangat tapi best sebab i tak payah tunggu, tetiba jer hubby kasi tau 'kemas baju yer petang ni kita nak ke swiss'... petang tu nak fly, pagi tu baru beli tiket... hihih.... macam katun gak i mengemas baju..
:D

NeenaAnuar said...

Ecam:
hehehee.. tak pe babe! free seats nie tiap2 tahun ade offernyer.. so tahun depan ko masih ade chan tuk wat booking! :D

NeenaAnuar said...

Lady:
alaaa.. I memang jelesss sgt ngan Lady taw! hehehehe... memang lah dear.. kalau I ditempat you pun tak yah risau2 or pening2 nak plan out for a vacation... tau2 disurprise hubby jerk tuk ke sana ke mari kan... lagi pun tempat2 yg lady pegi lagi lah jauhhh bestnyer dari tempat2 yg neena dah pegi... Swisss & Erope! fuhh!! biler lar gamaknyer I nak ke sana... huhuhu...

Cam kami nie perlu rancang... biler ade fulusssss lebeyyy... baru dpt jalan2 lebeyyyyyy besarrr sikit! hehehehe...

tapi I suke baca cerita2 lady kat sana.. at least I tak dpt pegi.. baca cerita lady pun dah rasa cam ade kat sana gak! :D

eynda said...

Akak cuti kat rumah baru je la nanti hehe...duit habisssss :-p

Azmiezas said...

Ari ni..akak dok tunggu benda ni la sampai tak sempat berblogging..

penat ahkak..bila dah dapat time nak bayar error...sakit hati tak??..

CuppyCakeMommy said...

i pun tak berapa semangat nak tgk..haha..sbb fulus tgh mengalir deras di nipon ni skang..ekeke..

Lady of Leisure said...

neena, tempat yang neena pergi sangat best ok... lady ni dok teringinnnnnnn nak ke bali nun tuhan jer yang tahu....
lagi satu tempat yang neena pergi yg lady suka-maldives... jeles ai tau tengok neena main air kat kepulauan maldives yang jernih kebiruan tuh...
kalau nak tau entry maldives neena tu 2-3 kali i baca tau... punya lah suka...
:D

NeenaAnuar said...

Kak Eynda:
umahhh akak memang dah macam resort pun nanti kannn.... hehehehe....

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
owh ye ker? akak pun salah sorang daripada mereka2 itu lah yer? hehehe...

memang tension + menggelabar biler dah buat payment tetiba hang kan? hehehe.. tak pe.. jgn putus asa kan.. usaha tangga kejayaan! :D

NeenaAnuar said...

CuppyCakeMommy:
hehehehe... you dah holiday dah pun dear... jgn lupa amik gambar kat tempat sakura yek! sure melatoppp kat situ! :D

enjoy your holidays dear! ;D

NeenaAnuar said...

Lady:
hehehe.. so lepas2 nie Lady pujuk lah hubby gie Bali lak dear! maybe for your anniversary celebration ker kann... :D

hohohoho... serius ke nie sampai berkali kali lady baca entry tu? takpe.. I'm sure 1 day Lady leh jer menjejakkan kaki disitu! :D

Mimy Hamid said...

ko nya percutian byk best..pastu gambo meanrik..yippie..beb pasni ko gi europe lak ...heheh..asean dah jelajah

Siti Shuhadah Zainol said...

happy sopping utk semua... shu xde rasa ape pon.. zero..hehehe...

♥ Vee Violet ♥ said...

vee nak balik penang santu ni tapi tak book lagi flight ticket. huhuhu...
neena add vee ye fb.
veeviolet78@yahoo.com...
have a great day sweetie!
stay sweet... :)

NeenaAnuar said...

Mimy:
hohohoho.. europe??? entah biler lah gamaknyer aku leh ke sana beb! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
hehehe.. takpe.. nanti nak gie hanimun jgn lupa wat shopping yek! :D

NeenaAnuar said...

Vee:
wah! tak suntuk ker dear? hujung minggu nie dah nak fly tapi tak beli tiket lagi? hehehe...

ok darling! dah add dah! thanks! muaaahhssss!!

Deqna said...

aku pun wat masa nie simpan jer perasaan tuk berholiday... shah takmo.. katanya anak kecik lagi walaupun nak travel hujung tahun...

NeenaAnuar said...

Deqna:
takpe... ko kasik tunggu BB besar sikit nanti yer! pastu leh jalan2 bertiga lak! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails