COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, May 31, 2010

Singgah Jumpa Airisy Jap!


From Axis.... kiteorg terus zzzaaasssss ke KLCC lak! carik hadiah for new born! adoii... part yg paling aku feninn! feninn! hehehehe... lama gak lah we olllzz kat KLCC tu.. dok survey punyer survey... at last berjumpaa gak ngan pressie yg sesuaii... part tu kite citer waktu kite gie visit new born tu nanti yer...


Before gie visit new born tu.. lepas kiteorg dah settle kat KLCC... kiteorg singgah tuk amik Za lak kat Keramat! Lee ade shooting so tak dpt nak follow kiteorg gie visit new born!

Dah alang2 singgah umah Za... masuk lah kejap umah Za sbb nak jumpa my new born yg dah pun 1 month old nie!


DSC_0158 copy
Airisy dah besar lah! Kejap jerk kann!


DSC_0157 copy
Amboi garang nyer Airisy! hehehe.... Waktu nie Untie Nin ckp kat dia... rupa Airisy sejibik muka dadddy dia! hehehe...


DSC_0161 copy
Apa pun Abg Darwisy dia tatappp maintain cute cam Sin Chan kan! hahahhaa...


Rupe2 nyer memang betol biler aku kata kat Za.. "Za anak hang cam ade rupe Sin Chan lah biler makin besar" Then Za Jawab.. "memang pun... waktu Za mengandung kan dia.. Za sukeee sangattt tengok kartoon Sin Chan" aku... "owh! no wonder! hahahahahaha..." Tapi yg pasti Darwisy lebih handsome dari Sin Chan yer! hehehe... So esok kalau aku preggy agak2 aku suke tengok cartoon apa yer? kalau kene suke tengok mickey, donald duck, ultraman, incredible hulk or flinstone maybe??? *fengsann!!!!!*

Anyway... Darwisy as usual lah... masih lagi dlm keadaan ade kala yg quite moody... Yg paling tak boleh blah biler org tak beri perhatian pada dia... teruss dia merenggek.. buat2 menangis sakann.. tapi air mata tak kuar pun! hehehee... Darwisy! Darwisy! Cute lah dia! Tapi Za kata skg Darwisy dah pandai sayang adik dia dah... biler suruh sayang.. dia cium lah adik dia.. tapi ade masa Za kata kene gak setempek High 5 kat muka si Airisy biler di belasah leh abg nyer! hehehe.. macam2 budak2 nie!


So, lepas maghrib baru kiteorg bertolak ke Sungai Buluh tuk jumpa ngan the fresh new born! Wait for da next entry yeah! ;)

20 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cute mute nyer si kecik dua orang tue....

MiYOKO TACHIBANA said...

abg darwishy tu muka sebijik sin chan laa...comeeelll sgt...

[z@ck] said...

ololooo..
comelnyaaa

joijoi80 said...

hahaha jgn mengidam bukan2 dah la.. kalo cam sin chan tu bahaya..asyik nak tgk pompuan seksi jer

mrs.ecam said...

wehh ko dh de gaya dh pgang bb tu...heee eh aku dl peknen pong ske tngk katun sin chan tau tp en.somiku x bg....mslhnyer die tngk buleh...aku tngk x buleh..kdng2 aku siap curik2 nk tngk tau...nsb bek ank aku kuo tang montel jek ikot sinchan...hekhek

ratusiput said...

teringat satu kisah sinchan mase tu bapak dia ngah tido.jap g dia main pencukur bapak dia then tercukur kening bapak dia.ahahahaha...pastu takutnye pasal dia g cover ngan marker pen buat cam kening....ehehehe..

Cik Yayang said...

Alahai...
comey sungguh dorang nih :-)

churalliya said...

tak suka lah.. selalu x dpt view gmbr kat sini tau..

neway, congrate u'r one of the top 10 BEST VACATION PHOTO..

Sofiah Shariff said...

isk...tomei tomeiii~~

azzey said...

Mmg cute si Darwish tuh....dah besor mesti handsome...hu3..

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
tu lah.. tengok lah sapa mummy & daddy dia kann! hehehe...

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
kannnnn.... hehehhee...

NeenaAnuar said...

z@ck:
*wink* :)

NeenaAnuar said...

joijoi:
hahahahaha...

NeenaAnuar said...

Ecam:
ok lar tu... bukan senang nak dpt tekenan si sin chan kannn! hahaha..

NeenaAnuar said...

ratusiput:
hahahhaa. tu arrr.. sin chan memang lawak! :D

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
makin besar makin chomel kan! :D

NeenaAnuar said...

churalliya:
alololo.. sorry dear.. memang my blog nie berat coz gambar2 semuanyer dari flickr.. hope you tak majok yek! :D

anyway.. TQ so muchh! :D

NeenaAnuar said...

Sofiah:
hehee.. diaorg berdua beradik tu memang kiut sangat! :D

NeenaAnuar said...

azzey:
rasa2nyer begitu lah! harus handsome bangat gitu! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails