COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, April 7, 2016

Tak Boleh Nak Ada Duit Lebih Sikit!


Korang biasa tak terkena.. bile ade duit lebih skit.. mesti time tu lahh korang akan ditimpa dgn macam2 masalah yg memerlukan korang mengeluarkan uwang!


Hujung bulan lepas en.teman dpt bonus.. aku dah bercita-cita nak pawww dia beli handbag baruu… sekaliii….


Untitled

Boleh plak baby Chevy nie buat hal! Just after few days en.teman dpt bonus… kereta nie berasap! Huh… on that day, lepas kerja aku drive on the way nak amik en.teman kat LRT Ampang… elok jer aku park kereta by the road side.. tetiba ade asap keluar dari bahagian enjin kereta.. uuhh.. scary! Aku takot kereta tu meletopp jer! Ahahaha..


Tunggu en.teman sampai.. dia lah yg bukak bahagian enjin and check what happen! Nampak macam ade leaking.. and its true air dah kering! Aku heran why temperature meter tak bagi warning… dah lewat petang nak antar workshop semua dah tutup.. so gigih lah we all drive balik rumah ngan kereta yg keep on kering air.. jenuh lah kejap2 berhenti tepi jalan utk isi air! Nasib baik lah jarak LRT ngan umah tak jauh mana.. kalau tak memang tersadai lah kereta aku tepi jalan for 1 night gamaknya!


On the next day, baru lah towing truck dtg angkut kereta ke workshop! Confirm thermostat yg rosak.. then kebetulan memang bulan nie nak kene buat car service.. so dah alang2 tu en.teman buat lah service sekali.. maka melayang lah RM1k disitu! Sobs.. sobsss..


Untitled

Then lepas beberapa hari.. Computerrr pulak rosakkkkkkkkkk!!!! Huuwwwaaaaaaaa!!!!


Yer.. aku masih guna computer cap HP! Sebenarnya kiteorg memang dah ade plan nak beli iMAC since computer HP nie dah almost 6 tahun dah umur dia… tapi tu lah org kata kadang jgn disebut-sebut nak tukar itu ini.. confirm yg lama tu akan merajuk and akan jatoh sakit! Huhu..


Aku bile computer tu blackout, terus ckp kat en.teman beli jer lah iMAC terus.. tapi en.teman kata nak pegi check dulu apa yg rosak… so bawak lah computer tu ke Plaza Low Yat and check confirm power supply dia rosak.. so kene lagi RM320 disitu! T__T


En.teman kata dia memang beli iMAC jugak nanti.. tapi buat sementara waktu nie.. dia repair jugak computer HP tu sebab kalau tak kanggg dia kata aktiviti blogging terbantut sebab nak setup new computer pun makan masa… so aku OK kan ajer lah.. janji ade computer! Hehe..


Tapi ok la.. Termostat kereta rosak pun after 4 years.. computer after 6 years.. wear and tear omputih kata! Huhu… nasib ade duit bonus en teman… kalau takde duit masuk sentap lah jugak nak kene keluar duit dari ceruk lain pulak kan! so en.teman suruh aku bersyukur bile aku bebel2 kereta rosak… pastu computer pulak rosak! Ye laa.. ye laa.. I bersyukur lah niee..


Untitled

Bersyukur sgt sbb you allow me to pawwww you for this adorable bag! Heeeee…..


Untitled

Thank you so muchhhh darlinggg… kiranya nie advance b’day present lah yer… hihi.. anyway, I doakan semoga you makin dimurahkan rezeki di masa hadapan so that I boleh ade chance utk pawwwwww you lagi dan lagi! Heeeeeeeeeee...


Untitled

Kak Neen yg fefeling persis puteri diraja brunei dgn tudung bawal Marsya color ocean! :p


Untitled

Taaadaaaaaaaa… comel tak beg baru Kak Neen niee??? Hehee.. First time dengan berani nya beli beg color oren!!! Hehe.. aku jatoh hati ngan beg nie sebab dia boleh digunakan dlm 4 style… Nanti later2 aku share 4 in 1 style of this beg ya!


Eh.. aku ade dlm 2 bijik branded bag yg aku rasa macam nak buat preloved! Motif nak buat preloved sbb bile beg baru.. beg lama aku jarang guna.. walhal one of the beg tu hardly used pun and still looks like brand new..! huhu… so kalau aku nak buat preloved for my handbags ade yg berminat tak nak beli??? :D


P/S:


3-IMG_7074 copy

Tudung express sarung Dhaifah color pink dah pun sold out! So now tinggal color purple jerr tau.. ini pun dah dlm limited pieces dah.. so cepat2.. sesiapa belum purchase Dhaifah color purple.. korang boleh purchase skg ok sbb Kak Neen masih bagi harga promo @ RM35.00/pc (np: RM38.90)


1-Header FB Bawal

Actually Tudung bawal dull satin Marsya nie Kak Neen nak buat clearance sales sbb stock pun dah tak banyak.. lagi pun dah nak raya tak lama lagi… mana lah tahu kot2 korang nak bergaya ngan tudung bawal exclusive nie di hari raya nanti kann… tapi Kak Neen belum pun buat special announcement about this clearance sales.. but kalau korang nak purchase sekarang boleh jer Kak neen terima… offer up to 50% discount okk… RM21.50/pcs (np: RM42.90) sahaja!!


Untitled

Nie gambar kak Neen selfie ngan tudung marsya color red, ocean & brown.. color gold jer tak sempat nak selfie lagi… hehe..

So kalau korang nak grab offer clearance sales nie.. do Whatsapp me at 019-3769459 / email at naazneenfaiqa@gmail.com ya!

Wednesday, April 6, 2016

Alahai Kecohnya Perihal Tudung Fareeda!


Since kelmarin kecoh and viral sungguh kisah “Serangan Sweetlove” katanya di butik Fareeda! Aku rasa kebanyakkan dari kite semua dah sedia maklum tentang peminat setia tudung fareeda yg sanggup berkampung di luar butik Fareeda seawal jam tengah malam semata-mata utk mendapatkan koleksi fareeda yg dikeluarkan pada keesokan harinya!


Aku tak pernah ade koleksi Fareeda.. tapi aku penah lah tengok koleksi dia kat kedai… memang boleh tahan jugak lah harga tudung nie.. yg aku penah tengok dulu jenis hard awning and bertengkek-tengkek.. harga memang cecah ratus2… mahal katanya sebab guna material high quality chiffon which kene dry clean! Tu jer lah berapa tahun dulu entah aku tak ingat… tapi lama giler laaa.. that’s the first and last aku masuk butik fareeda.. maybe sebab aku tak minat pakai tudung hard awning and bertengkek-tengkek.. so maybe pasal tu aku tak pernah ade koleksi Fareeda!


Berbalik kepada perihal yg sungguh viral awal minggu nie… rata-rata netizen kecamm cara kendalian Fareeda yg tak sediakan kaedah terbaik utk pelangan yg datang utk membuat urusan beli belah dan ade jugak netizen yg kecam pelanggan fareeda sbb sanggup bermati-matian hanya utk memiliki tudung fareeda!


So dlm hal nie.. siapakah yg bersalah sebenarnya?


Pada aku dua-dua belah pihak pun salah.. baik dari pihak pengurusan Fareeda dan jugak para pelanggan Fareeda!


As for pihak pengurusan Fareeda, tak mustahil as for marketing strategy, diaorg saja tak nak buat system nombor yg proper.. bile org ramai berasak-asak ia memberikan gambaran betapa hebatnya penjualan tudung Fareeda! Pasal tu lah Mawar & Fizo boleh amik video selfie dlm keadaan pelanggan yg sedang berasak-asak tu! Actually system bagi nombor tu boleh jer buat secara proper kalau betol cara kendaliannya.. tapi tu lah as I said.. tak mustahil ianya dibiarkan sebegitu bagi memberikan satu daya tarikkan terhadap produk dan jenama yg dijual!


As for pelanggan Fareeda yg sanggup bermati-matian semata-mata nak dptkan koleksi tudung Fareeda hari tu… serious aku tabik spring atas sifat gigih berasak-asak tuk dptkan koleksi Fareeda.. aku tabik sbb aku tak sanggup nak buat macam korang buat… aku kalau tengok org beratur panjang pun dah mengeluh and sanggup telan airlior utk abaikan keinginan mendapatkan koleksi yg aku nak.. serious aku tak gigih utk bende2 macam nie.. aku tak sanggup nak berasak-asak dlm keadaan yg sesak camgitu… But you guys are really amazing okk!


Tapi aku rasa Fareeda takkan ade business kalau semua pelanggan dia sama spesis macam aku! Ahahhaa… ye lah.. aku hanya akan pegi beli kalau satu2 tempat tu ade bersistematik.. kalau tak sistematik.. sorry lah.. aku memang abaikan ajer… so disini lah kuasa pembeli.. kalau kite pakat ramai2 boikot penjual yg menyusahkan kite utk membuat urusan jual beli.. rasanya baru penjual akan cuba improve! Terkadang boikot nie bukan utk menjatohkan.. tetapi utk memberi tekanan dan pengajaran.. so pasal tu lah aku kata par pelanggan fareeda nie pun silap jugak coz mereka seolah-olah sanggup utk diperkotak-katikkan sedemikan rupa!


Walhal kite nie pembeli patot dilayan dgn cara yg terbaik sekali.. dah lah kite yg keluarkan duit.. so cara layanan pun kene lah baik! Kite as peniaga kalau dah tahu impak volume pelanggan yg besar akan datang.. kite kene lah berusaha mencarik kaedah yg paling terbaik utk keselesaan para pelanggan.. insyallah, bile kite berikan yg terbaik.. rezeki kite pun dpt yg terbaik disisi Allah SWT!


Untitled

Aku ingatkan kes viral tu abis pasal pelanggan yg dok berasak-asakkan nak dptkan nombor.. sekali semalam kecoh dan viral pulak pasal tudung Fareeda yg dijual tu material nya sama dengan material yg dijual oleh para penjual yg lain dan mereka dpt membeli dgn harga yg murah! Haih.. gitu lah nasib peniaga.. kadang bile salah percaturan ini lah nasib nya!


Dalam berbusiness nie memang banyak dugaan dan cabaran nya… aku yg buat business sebesar kuman nie pun ade masa terasa bahangnya! Especially tang nak carik kain.. aku memang seorang yg sgt cerewet dlm segi pemilhan pemakaian aku… so pasal tu lah bile aku buat tudung.. aku pilih material yg aku suke so that aku sendiri boleh pakai! Honestly aku jual tudung bukan utk carik keuntungan semata-mata.. aku jual tudung sebab aku rasa terkadang susah nak carik tudung yg menepati dengan citarasa aku! So bile aku produce sendiri.. aku buat tudung tu seperti aku sendiri adelah pembeli nya.. so bile aku puas memakai.. insyallah aku rasa customer aku pun akan berpuas hati dgn produk yg aku jual!


Lagi satu aku takot kalau seandainya aku overcharge customer.. aku takot nak makan duit yg bukan sepatotnya menjadik milik aku! Nauzubillah… takot! Aku seboleh-bolehnya memang nak sgt jual pada harga yg paling terendah dan termurah pada customer2 aku.. sbb aku tahu kat luar sana memang ade jer tudung semurah RM5 sehelai.. tapi aku percaya setiap org yg berniaga ade rezeki mereka masing2.. Walaupun untung yg aku perolehi tu margin nya kecik.. takpe lah.. janji aku dpt buat tudung yg memenuhi citarasa aku dan jugak dpt memberi kepuasan & kegembiraan kepada pelanggan!


Untitled

Customer nie beli 3 helai tudung Bawal Marsya.. She’s one of my regular customer jugak.. before this dia dah penah purchase tudung sarung express Dhaifah! Bile dpt feedback dari customer yg happy and satisfied with our product… Allahuakhbar.. rasa syukur sgt2! Sesungguhnya setiap yg baik dan kelebihan itu datang nya dari Allah SWT dan setiap kekurangan itu datangnya dari kelemahan diri aku sendiri!


Terkadang kite tak mampu nak puaskan hati semua org.. terkadang kite suke, belum tentu org suke! pasal tu aku selalu pesan kat customer aku.. they are most welcome to give any feedback to me! Any feedback tu maksudnya yg posiitif pun aku terima.. dan yg negatif pun aku terima… pada aku yg feedback negatif tu penting juga dlm proses utk aku membuat penambahbaikkan terhadap produk yg aku produce!


Macam contoh kes tudung Fareeda tadi, dari segi material yg sama dgn produk lain tapi harganya lebih mahal dari produk lain.. isu nie nak kena buat study.. susah nak ckp.. ade macam2 kemungkinan.. macam Fareeda nie overhead kos dia tinggi.. kalau betol material dia sama dgn produk lain.. tapi disebabkan overhead kos yg tinggi membuatkan dia jual mahal.. tapi kalau let say material tu nampak sama tapi kualiti dia berbeza.. so no doubt lah dia jual mahalkan! So isu mahal murah nie memang melibatkan banyak faktor sebenarnya.. susah nak ckp coz ianya sgt subjective!


Alah.. macam handbeg branded lahh.. LV yg dibeli dari original boutique dgn LV gred AA yg dibeli dari China! Terkadang tu nampak macam sebijik sejebon kann.. tapi harga nya jauh berbeza… faktor utama yg ori mahal & yg tiruan murah.. dah tentu2 lah sebab kualiti produk tersebut! Tapi kalau seandainya material memang sama 100%.. tapi penjual A jual terlalu mahal and penjual B jual terlalu murah.. then itu kene buat kes study why yg A terlalu mahal and yg B terlalu murah..! kat sini aku tak mampu nak buat kes study utk perihal Fareeda unless aku pegi jumpa Mawar, Fizo dan jugak penjual yg lagi satu tu utk dptkan penerangan tentang kos sebenar serta buat kaji selidik tentang produk mereka! hehee.. ye lah bile dah buat kaji selidik.. baru lah kite tahu kenapa org nie jual terlalu mahal and kenapa org nie jual terlalu murah kan! tapi tak mustahil jugak.. ade peniaga yg nak untung berlipat-lipat ganda.. so terkadang produk yg sama dgn kualiti yg sama... ade jer peniaga yg overcharged their customer!


Macam aku sgt mementingkan kualiti! Biar mahal skit… janji ade kualiti..! tapi tak semua org sama kan.. ade yg tak kisah takde kualiti.. janji dpt murah... itu lah lumrah manusia kan.. kite semua nie ade citarasa masing2.. so tepuk dada sendiri lah ikut rasa yer! Hehe..


Btw, ni satu lagi feedback dari customer Naazneen Faiqa yg membuatkan aku rasa macam nak nangis!


Untitled

Jangan kecam customer saya Neelopakk… I tetap adore you in your business doing ok! Heeeeeeeee…


Ini lah contoh yg aku katakan… kite manusia nie berbeza-beza citarasanya! Ade org suke giler ngan produk neelopakk.. but ade org rasa produk org lain lagi best dari jenama sefofular Neelopakk! Customer nie one of my regular customer.. mula2 dia beli tudung Instant Damia… then dia beli tudung Dhaifah plak!


Alhamdulillah.. terima kasih pada kesemua customer Naazneen Faiqa.. Your kind feedback.. tak kire positif ataupun negatif.. I truly appreciate it!


3-IMG_7074 copy

Tudung express sarung Dhaifah color pink dah pun sold out! So now tinggal color purple jerr tau.. ini pun dah dlm limited pieces dah.. so cepat2.. sesiapa belum purchase Dhaifah color purple.. korang boleh purchase skg ok sbb Kak Neen masih bagi harga promo @ RM35.00/pc (np: RM38.90)


1-Header FB Bawal

Actually Tudung bawal dull satin Marsya nie Kak Neen nak buat clearance sales sbb stock pun dah tak banyak.. lagi pun dah nak raya tak lama lagi… mana lah tahu kot2 korang nak bergaya ngan tudung bawal exclusive nie di hari raya nanti kann… tapi Kak Neen belum pun buat special announcement about this clearance sales.. but kalau korang nak purchase sekarang boleh jer Kak neen terima… offer up to 50% discount okk… RM21.50/pcs (np: RM42.90) sahaja!!


Untitled

Nie gambar kak Neen selfie ngan tudung marsya color red, ocean & brown.. color gold jer tak sempat nak selfie lagi… hehe..

So kalau korang nak grab offer clearance sales nie.. do Whatsapp me at 019-3769459 / email at naazneenfaiqa@gmail.com ya!

Tuesday, April 5, 2016

Ragam Manusia Di Dalam Dunia Media Social!


Untitled

Media Social nie adelah satu ruangan peribadi.. so masing2 ade hak ke atas ruangan peribadi mereka sendiri.. cumanya terkadang ade masa dan ketikanya kite rasa kurang selesa dgn sesetengah update dari kalangan friendlist kite!


Actually terdapat beberapa jenis golongan friendlist dlm ruangan media social nie…


Golongan Pertama:-


Ade yg selalu update tentang kisah rumahtangga… masalah peribadi… masalah negara.. masalah di tempat kerja.. masalah demi masalah yg akan mereka luahkan! Dalam meluahkan perasaan nie.. segala emosi sedih, geram, stress dan marah akan keluar!


Golongan Kedua:-


Ade yg sentiasa update perkara yg best-best dlm kehidupan dia jerrr… perkara ataupun situasi yg tak best dia takkan update di media social miliknya!


Golongan Ketiga:-


Ade yg jenis update apa sahaja.. cerita marah, cerita sedih, cerita gembira, cerita sweet, cerita romentik, cerita kelakar, cerita kecewa, cerita sakit hati, cerita pengalaman, cerita itu cerita ini.!


Golongan Keempat:


Tak update apa2 langsung di media social miliknya.!


Hakikat dlm golongan mana sekali pun kite.. kite tetap ade nampak buruk baik nya.. kite semua nie sama sahaja.. so tak perlu lah kite nak sakit hati ataupun menyampah dengan update dari kalangan friendlist kite tu!


Why aku kata sama??


Ye lah.. kalau kite dlm golongan Pertama.. banyaknya perkara negative jerrrr yg di update dlm ruangan media social kite.! Dah tentu lah org lain akan nampak kite nie seorang yg sgt negative..


Kalau kite dlm golongan yg kedua pulak.. orang akan nampak kite nie macam poyo lah pulak.. silap haribulan org kata kite nie jenis show off! Yer lah mana tak nya.. bende yg best2 jer yg kite nak pamerkan kat orang lain.!


Utk golongan ketiga pulak.. ini sifat yg lebih neutral.. tapi ini pun belum tentu org boleh terima sebab utk org golongan macam nie, bile dia happy dia akan show how happy he/she is.. tapi kalau dia marah… dia memang betol2 marah! So bile dia happy orang akan kata dia show off.. and bile dia marah org kata dia nie annoying!


Utk golongan keempat pulak… ini lebih pemalu.. dia tak nak update apa2 dlm media social miliknya.. tapi bahaya jugak utk golongan ni sebab ade possibility org akan pandang you as a stalker.!


So nampak tak.. hakikatnya kat mana pun kedudukan kite dlm media social nie.. kite tetap akan di pandang negative kalau org lain nak pandang kite dari sudut yg negative.. and kalau kite cuba potray diri kite dlm medial social nie dari sudut yg positive.. belum tentu semua org akan pandang kite nie seorang yg positive!


Ade yg kata, kalau kite ade masalah.. tak perlu lah bercerita di media social sampai melemparkan kata2 amarah maki hamun segala… ehh.. org dah marah.. mesti lah dia maki hamun.. ahahaa.. lumrah sifat manusia…. Bila dah terlalu marah tu memang kadang boleh jadik lupa diri jap! Akibat tekanan perasaan & sakit hati yg melampau tak mustahil akan membuatkan seseorang itu melepaskan perasaan amarah di media social.. tapi bergantung pada kes jugak lah.. kalau ianya terlaluuuu peribadi.. rasanya macam tak berapa nak elok lah share kat media social kann.! Tapi kalau takat bengang ngan member… or kite sakit hati ngan si polan yg aniaya dgn kehidupan kite.. haa.. bende2 macam nie terkadang memang patot update supaya ianya boleh dijadikkan sebagai info dan pengajaran bagi org lain jugak!


Then on the other side of it, kalau kite always update bende yg good2 jerr kat media social.. orang still boleh ckp.. alahhh, cerita sweet or poyo macam nie pun nak update kat media social and tunjuk kat org ker? Share jer lah ngan org2 terdekat.. buat apa nak share kat media social in order to let the whole world know about it! Keep it to yourself sudahh lah! Haaa.. see.. still org tak puas hati jugak kan?


Hakikatnya dan kesimpulannya.. kite kene belajar utk terima kenalan media social kite seadanya.. dah nama pun kite nie manusia biasa kan… setiap manusia berbeza-beza sifat keperibadian & karekter nya! Sekarang media social ade pilihan.. utk follow ataupun unfollow.. so pilihan di tangan kite! Tak suke click jer unfollow.. settle masalah.. buat apa kite pulak nak update cerita at our own medial social dgn mencanagkan pada satu dunia yg kite benci dgn org yg camgini camgini di media social.. well.. kalau kite bertindak sebegitu.. kesudahannya kite pun sama jer dgn org2 yg dari golongan pertama tu tadi yer tak?


Well, kite tak boleh nak puaskan hati semua org and semua orang pun tak boleh nak berpuas hati dengan apa yg kite update di media social kite! It’s all about penerimaan masing2.. kalau kite tak suke org tu selalu update bende2 yg buatkan kite rasa annoying.. unfollow ajer sudah! Lumrah manusia.. ade golongan yg suke kite and ade golongan yg tak suke ngan kite.. so carik lah solution terbaik buat diri kite sendiri! Tak semestinya kite tak suke ngan seseorang.. semua org pun tak suke dgn seseorang yg kite tak suke tu… terkadang 10 org tak suke kat kite.. tapi akan ade 10000 org lain yg suke dgn kite!


So just be yourself.. tak perlu hipokrit… Don’t Change So Someone Will like You, Be Yourself and the Right People will like and Love the Real You!


P/S:


Untitled

Tudung express sarung Dhaifah


Untitled

Tudung bawal dull satin Marsya

Promo still ongoing guys… To order do Whatsapp me at 019-3769459 / email at naazneenfaiqa@gmail.com ya!

Monday, April 4, 2016

Budget Percutian ke New Zealand!


1-IMG_2433 copy

Fuhhh… sepanjang aku berblogging… rasanya niie lah first time aku create entry camgini! Hahaha..


Honestly kalau setakat Itinerary tu aku ok lagi nak bagi info sebab aku rasa as aku post setiap cerita percutian aku ni, secara tak langsung korang dah boleh track and captured aku punyer trip itinerary!


Kalau tang budget tu aku rasa ia adelah sesuatu yg amat2 subjective sebenarnya! Ye lah percutian nie sebenarnya bergantung kepada citarasa dan duit poket kite jugak… especially tang accommodation lah.. contohnya, macam aku stay hotel RM300 semalam.. tapi korang maybe boleh duduk hotel yg budgetnya RM500 semalam.. or macam aku plak tak kisah makan roti tiap2 hari.. tapi kot korang ade duit lebih kangg maybe korang boleh makan seafood tepi pantai tiap2 hari… haa.. kan subjektif tu! hehehe.. so kalau aku bagi budget pun harga nya takkan sama antara aku punyer budget ngan korang punyer budget.. sbb at the end budget nie bergantung kepada besar atau kecik poket kite nie!


Tapi ye lah aku paham.. kalau aku buat budget listing camgini.. ianya maybe boleh dijadikan sebagai guideline kepada korang yg hendak merancang percutian ke tempat2 yg aku penah lawati! Sorry lah kalau percutian aku yg sebelum2 nie aku tak penah buat budget details camgini.. but yet aku ade bagi tahu berapa harga flight yg aku dpt.. berapa harga accommodation yg aku purchase.. cumanya aku tak buat proper listing yg macam aku buat utk NZ trip nie!


Ok here we go!


Budget kat bawah nie berdasarkan dari aku punyer budget ok!


ACCOMMODATION


Airport Birches Motel (2 nights @ 4 pax) – NZ$360.00 *NZ$90.00/pax = RM243.00*


Lake Tekapo Motels (1 night @ 4 pax) – NZ$210.00 *NZ$52.50/pax = RM142.00*


Amross Motel Dundine (1 night @ 4 pax) – NZ$240.00 *NZ$60.00/pax = RM162.00*


Te Anau Lakeview Kiwi Motels (1 night @ 4 pax) – NZ$155.00 *NZ$38.75/pax = RM105.00*


Oaks Shores Hotel (3 nights @ 4 pax) – NZ$1,167.00 *NZ$291.75/pax = RM788.00*


TOTAL = RM1,440.00/pax

FLIGHT


AIR ASIA (KL-SINGAPORE-KL @ 1 pax inclusive of luggage & food) – RM391.00/pax


QANTAS (SINGAPORE-CHRISTCHURCH-SINGAPORE @ 1 pax inclusive of luggage & food) – SGD$959.60/pax = RM2,500.00 + RM300.00 (paid selection of seat) = RM2,800.00/pax


TOTAL = RM3,191/pax


SHOESTRING CAR RENTAL


Toyota Estima (8 days @ 4 pax) – NZ$616.00 *NZ$154.00/pax = RM416.00*


Petrol (8 days @ 4 pax) – NZ$400.00 *NZ$100.00/pax = RM270.00*


TOTAL = RM686.00/pax


TOUR ACTIVITIES


Jucy Cruize Milford Sound Tour – NZ$59.00/pax = RM160.00


TSS Earnslaw Vintage Steamship Farm Tour – NZ$75.00/pax = RM203.00


Great Train Trip – NZ$89/pax = RM240.00


Jet Shotover – NZ$129/pax = RM348.00


Skyline Gondola – NZ$32/pax = RM86.00


Hakka Dance Show - NZ$39/pax = RM105.00


TOTAL = RM1142.00/pax


P/S: NZ$1 = RM2.70 | AUS$1 = RM3.00 | SGD$1 = RM2.60 (currency exchange rate in year of 2014)


GRAND TOTAL EXPENSES = RM6,459.00/PAX


So please take note yer.. harga RM6,459 utk seorang tu adelah berdasarkan perkara2 dibawah nie yer:-


- My travel itinerary

- Currency exchange pada waktu yg aku travel

- Jenis accommodation (based on 4 pax)

- Jenis tour & aktiviti yg aku lakukan

- Jenis flight tiket yg dibeli

- Harga tidak termasuk duit poket utk makan2 and shopping kat sana


That’s why aku kata tang budget nie memang sangat2 subjective! Kalau kite ade duit lebih, maybe kite akan spend lebih.. kalau kite takde budget lebih.. kite maybe akan travel dlm keadaan yg paling minimaaa sekali! So pendek kata semuanya bergantung kepada kewangan kite!


Sorry you olllzz.. aku tak dpt nak bagi korang entry budget persis camgini... “Hanya dengan RM1,500 Anda Boleh Melancong ke New Zealand”.. hahahaa… ye lah.. aku nie jenis spesis yg kalau pegi bercuti suka menikmati.. so pasal tu setiap percutian yg aku rancang.. aku akan make sure aku akan kumpul duit secukupnya dulu… bukan apa.. aku tak nak ade rasa menyesal di kemudian hari.. ye lah... Penat dah kite travel jauh2 kan.. belum tentu kite ade chance nak travel ke tempat yg sama buat kali kedua especially tuk trip2 yg jauh macam nie.. so that’s why aku akan plan well for trip yg jauh2 nie.. plan tempat2 yg nak dilawati.. plan tempat tinggal yg nak didiami… of coz aku sendiri tak suke overspending for no reason… pendek kata ikut rasa hati kite lah apa yg kite nak buat sebenarnya… so dari situ baru kite boleh buat budget kite sendiri!


Tak mustahil korang boleh travel ke NZ dengan budget yg jauh lebih rendah berbanding dengan budget aku nie.. you guys maybe boleh travel in backpackers style.. pegi dlm group yg lebih ramai sbb boleh share lots of things together like petrol, car rental and accommodation too! Then korang boleh dpt cheap flight tiket.. tapi be prepared lah utk kemungkinan longgggg travel journey due to transit hours! Macam aku boleh sampai NZ dlm tempoh sehari punyer perjalanan.. tapi korang amik masa 2-3 hari baru boleh sampai NZ sebab dpt purchase flight tiket yg super duper murah! Ade org maybe tak kisah… yg penting dpt travel dlm budget yg rendah.. so they willing to travel in backpakers with long journey hours! So senang citer.. ikut lah hati masing2 nak bercuti ikut gaya mana yer!


Hope entry nie membantu korang semua dlm merencana percutian ke New Zealand ok! So harap korang berpuas hati dengan cerita percutian Kak Neen ke New Zealand nie yer.. walapun makan hampir setahun setengah nak complete kan cerita NZ nie… ahahahahaa… happy betol Kak Neen dpt abiskan cerita nie… ok next vacation story will be MALDIVESSSSSSSSSSSS!!! So stay tune okkk guys!


P/S:


Thank you korang yg grab the opportunity to purchase tudung DHAIFAH purple during sales Purplicious Week! Kak Neen dah pos korang punyer tudung semalam.. insyallah kalau takde apa2 masalah ngan pos laju… by today korang dah boleh terima tudung sarung express yg gorjes tu!


Untitled

Maka dgn ini tudung dhaifah blue color dah sold out… now yg tinggal dhaifah color purple and pink jer.. tapi kuantiti dah tak banyak sbb ramai yg dah pulun last week.. utk Dhaifah color pink dah tinggal 1 last piece jer skg nie.. and purple dah tinggal limited sgt2 kuantitinya.. so siapa nak purchase especially yg color pink tu better cepat whatsapp Kak Neen at 019-3769459 tau.. Kak Neen still boleh bagi offer pada harga RM35.00/piece sahaja utk tudung dhaifah color Pink & Purple nie ok!


Untitled

Last Sabturday.. Kak Neen outing dengan menggayakan tudung Bawal Marsya color Ocean! Owhh.. I’m really in love dah ngan tudung bawal skg nie! ahahaa.. dulu Kak Neen selalu rasa macam tak sesuai jerrr kaalu diri nie nak bergaya dengan tudung bawal.. skg tidak lagi bile dah jumpa dgn tudung bawal dull satin yg mudah dibentuk nie nie! lagi best awning tu sekali dah dibentuk ia akan tahan kekal terbentuk sampai kite bukak tudung.. takde risau awning jadik herot berot! Hehehe..


Untitled

One of customer yg dah jatoh cinta dengan tudung marsya jugak! Hehee.. bulan April nie bulan kesukaan Kak Neen.. yeaa.. it’s my born month.. I love April very much!!! Maka dengan ini Kak Neen dgn berbesar hati nak bagi offer utk tudung Marsya jugak.. tapi offer free postage tak abis disitu ok.. ade offer lain lagi.. nak tahu.. haaa.. jeng jengg jengg.. kite main whatsapp whatsapp okkkk..!!!


Whatsapp me at 019-3769459 / email me at naazneenfaiqa@gmail.com


Ingat yerrr.. tudung kak Neen kalau dah sold out no more restock ok.! :D

Saturday, April 2, 2016

I is SENTAP!


Tengah layan IG...

Binik:  Bee.. nie you tengok nie.. anak Dato' nie pegi honeymoon kat Maldives.!

Lakik:  pompuan nie ker anak Dato' tu?

Binik:  takk... pompuan nie menantu dia.. lelaki tu yg anak Dato'!

Lakik:  Oh!  lawaaaaaa lahh pompuan nie.!  anak Dato' tu tak handsome pun!

Binik:  well.. biasa lah... orang kaya tak handsome nie memang senang nak dpt pompuan cantik sebab dia ade duit.!

Lakik:  alaaaaa... I pun kalau kayaaa mesti boleh dpt pompuan cantikkkkkk!

Binik:  hoiiiiiiiiii!!! so kat sini ko nak ckp yg aku tak cantik laaaaaaaaaaa???????

Lakik:  ahahahaha.. tak... tak.. bukan macam tu!

Binik:  abis tuuuu???? dah dah... tak nak dengar lagi apa2 penjelasan... I is SENTAP dan dengan ini I melancarkan PERANG MOGOK!  

Lakik:  ahahahaha.. alaaa.. jgn macam tu!

Binik:  ahhh.. sudahh!!! shadapppp you!!!!


Ye lah... kite sedar diri kite tak cantik! :(




eh.. en. teman tak sedar ker.. aku yg org dok kata cantik macam Kajol nie yg sanggup terima dia sebagai suami walaupun rupa dia macam Hang Kebun waktu nak kawin ngan aku dulu???? 

p/s: 



korang hari nie last day tau utk grab sales offer utk tudung sarung express Dhaifah!  

DHAIFAH PURPLE - RM30.00 ONLY!
DHAIFAH PINK - RM35.00 ONLY!
DHAIFAH BLUE - RM35.00 ONLY!

Grab it fast while stock last darlings... nanti kalau dah sold out Kak Neen tak keluar kan lagi dah tudung sarung express yg sebiijik sejebon macam nie lagi tau... hehe.. 

So for purchase, do contact me at 019-3769459 or email me at naazneenfaiqa@gmail.com ok!


Thursday, March 31, 2016

Pengantin Lelaki Nie Sanggup Ikat Perut Demi Nak Kawin!

Kelmarin kecoh and viral kat media social pasal keluarga pasangan yg nak berkahwin nie bergaduh besar dlm masjid hanya kerana pihak pengantin lelaki tak menyediakan wang hantaran seperti apa yg telah dipersetujui oleh kedua-dua belah pihak!

Kalau tengok komen para netizen di kesemua media social, memang macam2 pandangan dan kritikan yg diberikan terhadap isu yg pada aku sendiri tak sepatotnya terjadi lebih2 lagi dlm kawasan masjid yg merupakan rumah Allah!

Ade golongan netizen yg menyokong pihak pengantin lelaki.. ade jugak yg menyokong pihak pengantin perempuan… ade jugak yg tak menyokong mana2 pihak.. tetapi memberikan komen yg perkara memalukan seperti itu tidak sepatotnya terjadi!

So apa pula pandangan Kak Neen?

Pandangan aku… kedua-dua belah pihak sama jer 2 x 5! Dua dua salah.. dua dua pun tak betol! To me obviously perkara macam nie tak sepatotnya terjadi lebih2 lagi dlm kawasan rumah suci Allah… Seriously bile hal nie terjadi, ia nya memalukan kaum org melayu dan jugak golongan org islam!

Hantaran tu bukan lah perkara wajib dlm rukun nikah.. mas kawin tu yang wajib! Lelaki kalau nak kawin tapi tak boleh nak bagi mas kawin.. so jangan gatal nak kawin! Yang perempuan pulak kalau nak kawin.. tengok lah pada background lelaki yg bakal ko nak buat laki tu.. kalau dah pendapatan dia cukup2 makan utk sara ko bile dah kawin nanti.. jgn lah ko kerah dia sampai nak tercirit utk duit hantaran.! Eh.. kadang ade pengantin perempuan tak kisah pun kalau takde duit hantaran… janji dpt kawin! Lagi satu masalah tentang perbincangan dan persetujuan duit hantaran nie terkadang yg lebihnya ahli keluarga sebenarnya… yg pasangan nie janji dapat kawinnnnn dah puas hati dah!

Macam kes gaduh kat masjid kelmarin… sampai semalam macam2 version cerita yg keluar kat media social & akhbar! Mula2 family belah pengantin lelaki katanya tak dpt sediakan baki wang hantaran yg telah dipersetujui… kemudian family belah pengantin perempuan pulak ckp yang bukan wang hantaran jadik punca sebenar pergaduhan.. tapi yg diaorg marah biler mas kawin pun pihak pengantin lelaki tak dpt sediakan! Katanya lagi.. pengantin perempuan merahsiakan tentang background kekasih hati dia yg tak bekerja sebenarnya tu demi utk berkahwin! But on that day pengatin perempuan amukkan sebab katanya pengantin lelaki berkelakuan kurang ajar dengan bakal bapak mertua dia… haih.. macam2 version cerita yg kite dpt dari kes nie! tak tahu mana satu yg betol sebenarnya..

Well.. Bile dah bercinta.. bile dah sayang macam nak matii.. memang terkadang dah tak pedulik dah apa pun background pasangan kite sebab kite rasa nak kahwin demi nak menghalalkan perhubungan.. kalau tak kawin kangg.. boleh jadik maksiat pulak! tapi dalam dunia skg nie boleh ke hidup tanpa duit??? Ini lah masalah terbesar orang kite sekarang nie.. especially yang lelaki laa.. yg perempuan tak nak bekerja tu boleh diterima pakai lagi sebab yg nak menyara keluarga dan memberi nafkah pada keluarga adelah lelaki.. tapi kalau lelaki pun dah tak bekerja apa kejadahhh nya???

Yang org pompuan pulak.. kalau dah tahu lelaki pilihan hati dia tu yg tak bekerja.. dah kenapa ko still nak terus berkahwin ngan dia? Yer.. tak dinafikan… kerana cinta.. manusia sanggup lakukan apa saja… Sebelum kawin bukan main lagi sanggup berjanji sumpah setiaaa bagaii.. konon nak carik duit sama2 lah apa lah.. tapi percayaaa lahhh lepas kawin… time tu lah segala mak nenek konfik akan timbul.. laki bini bergaduh sebab takde duit nak menguruskan rumahtangga… ade tu sampai bercerai berai… ehh.. bukan ke tadi yg perempuan dah berjanji sumpah setia tuk susah senang bersama.. so sepatotnya kalau dah laki tu malas nak pegi carik keje, awak sebagai isteri pergi lah carik kerja dan sara laki dan keluarga! Bukan ker laki tu pilihan awk sendiri atas faktor cinta tadi??? Kisah camgini memang betol2 terjadi dan aku sendiri menjadik saksi ok.. and aku percaya memang banyak sgt2 kes macam nie dlm dunia skg nie!

Lagi best ade tu bile dah susah sgt.. mula lah mintak tolong dekat orang sekeliling… cara paling mudah mintak duit dari kite utk support keluarga dia yg tak bekerja laki bini tuu! Ehh.. ehhh… kalau kite yg suruh dia kawin paksa ngan lelaki tak bekerja tu takpa lah jugak nak datang mintak duit dari kite sebagai duit pampasan kan? ini dah awk yg pilih suami awk sendiri.. dah kawin atas faktor suka sama suka.. lepas tu dua2 yg malas nak bekerja.. lepas tu senang2 dtg mintak duit ngan org?? ehh.. senang betol hidup korang eh??? Ko ingat apa.. kawin nie utk halalkan process berRomen jer eh???

Tu belum tang dah ade anak.. ade terfikir tak.. lepas Romen.. kalau dpt anak.. anak tu adelah amanah dari Allah dan ianya satu tanggungjawab??? Kalau dah dua2 tak keje.. nak bagi anak2 tu makan apa?? Bile org tak bantu.. ckp org keliling nie kejam sebab tak bagi bantuan kat dia laki bini.. walhal kite dah bagi bantuan dah nie dgn harapan dia boleh cuba ubah hidup dia yg dlm kegelapan tu kepada yg lebih cerah dan lebih baik,.. ehh.. tapi sama jugak sikapnya.. dasar pemalas laki bini.. tak nak berusaha utk ubah nasib keluarga and keluar bekerja utk sara keluarga sendiri! Lepas tu boleh plak nak salahkan org lain sebab tak support family dia! Eh.. kalau macam tu semua org dlm dunia nie akan bagi seribu satu alasan utk tidak bekerja and semua org pun nak dptkan duit dgn cara mudah ibarat duit jatoh dari langit!

Yang lelaki pulak, sebelum nak pinang anak orang.. fikir lah tentang TANGGUNGJAWAB! Jgn fikir pasal nafsu semata-mata.. kalau betol tak mampu nak sara kehidupan keluarga selepas kawin… baik jgn pinang anak orang! Jgn menipu.. jgn aib kan diri sendiri mcm dlm kes pergaduhan dlm masjid tempohari! Kalau terpaksa bekerja selama 24 jam utk sara keluarga.. kerja lah selagi mampu sebab dah itu memang menjadi tanggungjawab ketua keluarga!

DSC_0150-copy

Macam pasangan nie... pengantin lelaki tu sanggup ikat perot demi utk berkahwin dengan kekasih hati dia...


DSC_0368-copy


Pengantin Lelaki itu adelah En. Teman!!! ahahahahaa... :p

Macam en.teman dulu.. before nak kawin ngan aku… dia sanggup ikat perot tak makan semata-mata nak jimat duit utk kawin ngan aku… aku kalau teringat kisah dia ikat perot tak makan.. jalan kaki berkilo-kilo meter hanya kerana utk berjimat.. memang aku jadik sebak... Sambil menaip nie pun aku jadik sebakk sebenarnya… pasal tu lah en.teman waktu kawin ngan aku rupa dia macam hang kebun! Ahahaha… ok bile sebut pasal hang kebun aku tak jadik nak sebak sbb aku geli hati! Hehee.. ampunn beee!!!

Macam yg korang boleh tengok dlm gambar tu kan... En.teman waktu kawin ngan aku dulu kurus melidii macam hang kebun dlm cerita P.Ramlee seniman bujang lapok tuh! Badan dia ibarat ade tulang dan kulit jer… takde isi langsung… sian tengok dia… hanya kerana nak jimat duit belanja makan…. Nak simpan duit utk kawin dan masa depan!

Aku sebenarnya tak boleh nak terjangkal dek akal bile pasangan suami isteri tak nak kerja utk sara keluarga sendiri.. macam aku yg boleh jer utk duduk rumah and biar kan en.teman sorang jer bekerja pun rasa tak sanggup nak buat camgitu… aku tetap bekerja utk kukuh kan ekonomi keluarga dan jugak utk letakkan kehidupan kami suami isteri di satu level yg lebih baik dari hari ke hari!

Pasal tu lah aku kata aku tak leh nak hadam bile ade pasangan yg tak nak bekerja.. diaorg sanggup pegi meminjam sana sini macam pengemis.. tak nak betol2 berusaha bekerja utk menyara kehidupan sendiri.. haih.. sumpahh.. sumpah tak leh nak hadammmmmmmmm!

Ok lah tu jer yg aku nak bebel kan hari nie.. pada adik2 yg nak berkahwin tu.. jgn ikutkan perasaan sgt… especially yg perempuan… ingat kawin nie bukan soal nak puaskan nafsu jerr… kawin nie about tanggungjawab! Kalau nak cari suami.. carik lah yg mampu sara kehidupan diri dia sendiri dan jugak buat isteri dan anak2 dia nanti… bukan nak suruh carik yg kaya raya.. tapi kalau dah dpt yg kaya rayaaa.. grabbb ajer lahhh… tapi kalau lepas tu dia kawin dua tiga.. ko bertabah lah yer… ahahha.. ye lah bile dah duit banyak boleh tambah isteri… hehehe.. tapi harap2 takde lah yg macam tu kan… untung laa kalau dpt laki kaya, jujur dan setia dgn kite.. memang ade dlm dunia nie.. tapi kuantiti dia tak banyak lah kot aku rasa.. So kalau tak dpt yg kaya.. carik lah yg bersederhana… cukup sekadar mampu menjaga kite dan anak2 seadanya… sesungguhnya bersederhana itu adelah yg lebih afdal!

Ok sekian pesanan penaja dari Kak Neen.. hehe..

Ehhhh.. Promoo Purplicious Week nie masih berlangsung okkk..


9-IMG_7073 (Sales Dhaifah Purple)


HARGA PROMO SEPANJANG MINGGU INI!

TUDUNG SARUNG EXPRESS DHAIFAH PURPLE – RM30.00/each (normal price - RM38.90)


Untitled
HARGA PROMO SEPANJANG MINGGU INI!

TUDUNG SARUNG EXPRESS DHAIFAH PINK - RM35.00/each (normal price - RM38.90)

Untitled


TUDUNG SARUNG EXPRESS DHAIFAH BLUE – RM35.00/each (normal price - RM38.90)

To order – Whatsapp me at 019-3769459 / email me at naazneenfaiqa@gmail.com
 
Rugi kalau tak grab tudung sarung express nie.. tudung with soft awning yg sgt mudah di pakai dan digayakan… material cotton denim yg sejukkkk.. promo nie memang betol2 punyer promo.. pasal tu Kak Neen buat just for 1 week nie sahaja… nak tengok testimony review boleh klik kat SINI...

Eh lagi satu... bagi pencinta tudung bawal... tudung bawal exclusive nie masih available tau..

1-Header FB Bawal

 
Untitled

Untitled

Semalam Kak Neen pakai tudung bawal color brown nie.. bestt sgt tudung nie sebab mudah dibentuk bahagian awning tu dan ianya tahan lama.. tak perlu kejap2 nak betol kan awning dia.. awning tu maintainnnn camgituu jerr!  pasal tu lah Kak Neen suke ngan tudung bawal exclusive Marsya nie.. Kak Neen nie sgt cerewet orang nya.. kalau awning susah nak bentuk.. Kak Neen takkan pakai tudung tu...


Untitled

Now twngah seronokkk pakai tudung bawal exclusive Marsya...so sorry lah... Kak neen terlebeyyy selpuiiii pulak! ahahahhaa..:p

so korang pencinta bawal kene try tudung bawal marsya nie ok.. HARGA - RM42.90 jurrr.. luas bidang 50 x 50 inch tau... so korang boleh cover dada dan belakang dgn begitu selesa sekali!

so cepat contact Kak Neen di 019-3769459 for booking ok! Ingat yerrr.. tudung kak Neen kalau dah sold out no more restock ok.! :D

Monday, March 28, 2016

SALE NOW ON – Purplicious Week – It’s Time to Grab Your Tudung Sarung Express!


Yuhuuuuuuuuuuuuu… Kak Neen rasa macam dah lama tak buat sale kasih sayang utk Naazneen Faiqa by NeenaAnuar!


Oleh itu, sepanjang minggu ini.. Kak Neen amat lah berbesar hati nak bagi korang grab tudung sarung express Dhaifah color purple nie pada harga RM30.00 sahaja utk sehelai!!!


9-IMG_7073 (Sales Dhaifah Purple)

Offer nie hanya utk tudung color purple okk…


Rugi kalau korang tak grab offer nie.. banyak kak Neen bagi discount tu tau! Promo nie valid sampai hari sabtu nie.. so lelekasss lah whatsapp Kak Neen di 019-3769459 or email me at naazneenfaiqa@gmail.com utk buat pembelian yer!


Untitled

Kelebihan tudung Dhaifah:-


- Soft awning nya lebih terletak


- Tudung ini jugak akan membuatkan muke kite yg kembang nampak kuncupp! Hehe.. meaning muke kite boleh kelihatan lebih kurus & tirus ketika menggayakan tudung sarung express nie!


- potongan tudung Dhaifah lebih labuh di bahagian belakang & hadapan nya


- Tudung nie jugak solat friendly.. kalau kite nak solat, senang sekali tarik jer dah boleh bukak tudung… and lepas solat nak pakai tudung sekali sarung jer dah siap! Haaaa… gituuu! Kalau shawl kangg.. adoiii.. letih nak lilit.. nak belit.. and pin tang sana.. nak pin tang sinunn… pasal tu Kak Neen suke tudung jenis gini… cepat mudah dan selesa!


- tudung ini juga amat sesuai utk ibu2 yg hendak menyusukan bayi tau! Ramai dah customer Kak Neen yg beli tudung jenis sarung express nie dan memberikan feedback yg memberansangkan ketika process penyusuan bayi!


- sgt mudah utk di pakai ketika pergi bercuti dan buat aktiviti riadah di hujung minggu! Ternyata ianya sgt mudah utk di gayakan.. sarunggg jerr chussssssssss dah siapp!


- Ramai jugak customer Kak Neen yg menggayakan tudung sarung express ini ketika dlm process berpantang! Ye lah senang kalau ade org dtg ziarah, chap chuss chasss sarung jer tudung nie siap dah nampak gorjes sgt dah!


- Macam biasa koleksi tudung Naazneen Faiqa by NeenaAnuar semuanya anti-kedut.. meaning its Ironless! so senang kalau pack dlm beg utk travel tak perlu fikir tentang nak iron tudung.. malah jimat masa dan tenaga jugak!


- Walaupun tudung nie di gelar sebagai tudung malas.. jgn risau sebab korang still boleh kelihatan stunning and gorjes sokmooo!


- Ia jugak sgt sejuk dan selesa utk digayakan walaupun ketika berada di tempat yg panas!


Untitled

Warna purple tudung dhaifah nie tak lah terang sangat.. ianya bertona purple yg agak gelap.. maka ia sesuai utk dipakai dengan baju yg berwarna cerah ataupun yg gelap! Kuantiti tudung nie dah tak banyak… so grab it fast while stock last ok!


Selain color purple, Kak Neen masih ade stock utk tudung Dhaifah color blue & Pink nie!


Untitled

Untitled

Actually tudung dhaifah color blue and pink nie dah sold out for online stock.. tapi kalau korang berminat nak purchase, Kak Neen boleh culik stock butik vendor Kak Neen… hehehe.. tapi kuantiti utk blue & pink nie pun dah limited sgt2 tau.. kalau nak cepatttssssssss whatsapp kak neen ok! Kak Neen tengah baik hati nie… tetiba rasa nak bagi 10% discount utk tudung Dhaifah warna Blue & Pink!


So bermakna.. korang boleh purchase tudung dhaifah pada harga promo seperti di bawah nie ok!


HARGA PROMO SEPANJANG MINGGU INI!


DHAIFAH PURPLE – RM30.00/each

DHAIFAH BLUE – RM35.00/each

DHAIFAH PINK - RM35.00/each


To order – Whatsapp me at 019-3769459 / email me at naazneenfaiqa@gmail.com


Ingat yerrr.. tudung kak Neen kalau dah sold out no more restock ok.! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails