COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, May 12, 2010

Sampai Ke Senja!


Apa?? nakkk lagikk??????? tak puas????? pandai lar ko neena.. entah2 org dah nak terbelahak dah tengok muke ko jerkkk bergedik sana sini! :p hahahaha.... amik nie!!!



_DSC1288 copy


_DSC1289 copy


_DSC1298 copy


_DSC1299 copy


_DSC1301 copy


_DSC1303 copy


_DSC1306 copy


_DSC1307 copy
Hoyehhhhhhhhhhh!!!

Huh! Memang sakannnnn betoii kiteorg kat sini... sampai ke senja lepaking kat are pool nie.. org lak takder.. kiteorg berdua jerk yg conquer tempat nie.. sooo apa lagikk.... en. teman cuba mengasah skill penembakkan yg ade... siap guna teknik2 peng-cahaya-an bagai.... and akuuu??? harus lah menambahkan skill photo-gedikss aku! hahahahaa....

20 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nite mode tue sangat cantik sis...clap2..to en teman...

kak ina mail said...

memang ko dah dijodohkan ngan en.teman.sorang suka tangkap gambar dan sorang lagik suka dan pandai posing.dah kenalah tu.akak pulak suka tengokkkk gambarrrr.khe khe

Jiejah @ Iza said...

hahahahha sakan model yerrrr ??
enjoy selagi boleh ;-))

Mimy Hamid said...

senja nan merah ke ?? heheh..i loikeee....baju ko menarik ahhhhh...bercolor

Siti Shuhadah Zainol said...

ha...ambik ko...sampai ke malam... balik2.. kang ade yg ngikot senja2 ni..hehehe...

mrs.ecam said...

fuiyoo gambo...mmg pro abes la...aku siap pomot blog ko kt kengkawan aku sbb dioerg mcm aku la ske tngk gambo lawo2......heeeeee wiii wiii

A D I A said...

nak comment pasal dressing. i likee! u berani je pakai apa u rasa comfortable :)

Iena said...

humag aihhhhhhhh... menanges model2 kat mesia kalo nengok pikces ko ni beb... aku??? nanges xla... rase nk kesat hingus kat dinding jer... hu3...

POSH76 said...

wah ni betul2 sharp shooter...cantek sgt nak2 posing2 gitu...i like hehe

Lady of Leisure said...

wah kelasss posing hehehe... lawa la bagus jati ni neena i like..

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
hehehe.. mesti dia tak tido malam nie!

NeenaAnuar said...

kak ina:
hahahaha.. tu lah.. adekah suratan atau kebetulan?? hihihihi...

NeenaAnuar said...

Jiejah @ Iza:
heheehehe... exactly! :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
hihihi.... Thanks babe! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
huhuhu.. sib baik nan ado! :D

NeenaAnuar said...

Ecam:
uuiiisshhh!! sogannn aku babe.. ko sampai nak promote bagai.. apa pun aku ucapkan TQ very much lar babe coz tolong wat marketing free blog aku nie! hehehe.. nanti aku blanje ko makan kek yek! hehehe...

NeenaAnuar said...

A D I A:
Hihihihi... Thanks dear! :D

NeenaAnuar said...

Iena:
wakakakakakaa.... so amacam? tatap; nak jadik protoge aku tak ? hehehehe..

NeenaAnuar said...

POSH:
hihihihi... TQ so much babe!! nanti u pun posing2 camgini tau.. pastu tempek kat blog! i tingin gak nak tengok u posing2 camgini! :D

NeenaAnuar said...

Lady:
TQ dear! ala Lady anytime jerk leh pegi sini dear!! serious... yg nun jauhh di sana Lady dah pegi... so I guess Bali takkan Lady tak sampai kotttt... hehehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails