COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, May 21, 2010

Kami Seperti Kura Kura Ini!


Yea..... both of us really had a great time @ Bali last month! Walau pun dah 3 kali pegi... tapi feelings tetapppp macam baru 1st time ke sana! Memang Bali sangat bagus untuk pasangan bermadu kasih! Eceh! Berfalsafah lah aku! Heheehe... ok lah.. malas nak ckp banyak... sila lah memuntahkan lahar dari mulut korang ngan melihat aksi2 kami malah mungkin lebih over darii..................



_DSC1150 copy
si kura kura ini! kiteorg jumpa kura2 nie kat dlm satu kolam kat Bagus Jati!


_DSC1183 copy
We'll missed this Villa! :(


_DSC1153 copy
Yeah! aku kelihatan sgtt ringan berat disitu! :p


_DSC1344 copy
May Our ♥ remains forever & ever!


_DSC1374 copy
Just can't forget this moment!


_DSC1476 copy
and this momento tooo!

Kemudian kite tengok aksi senggallll di...........


_DSC0125 copy
sini pulaaa!


_DSC0031 copy
@ reception area... dibahagian atas bumbung adelah cermin.. maka kami menggunakan cermin itu sebaik mungkin! :p


_DSC0127 copy
Di dlm lift juga.... tang nie kelakor... kiteoorg punyer nak tunggu lift tu kosong... sanggup turun naik lift 5 kali just b'coz nak tunggu tak dak org kat dlm tu... tapi kiteorg tak keluar lar.. duduk jerk dlm lift tuu.. tapi kami dok tekan tingkat atas.. tingkat bawah.. tingkat atas.. tingkat bawah.. tapi tak kuar2 jugak! hahaha....


_DSC0130 copy
His tummy getting bigger & bigger! :p


_DSC0206 copy
nie tak senggall.... tapi syok! :p


_DSC0299 copy
Last picture before we leaving Bali! :(

p/s: semua gambar2 nie aku belum publish before.....

26 comments:

♥ Vee Violet ♥ said...

romantis gitu...
=)

Deqna said...

hehehehe korang lagi hover pada kura2 itu.... :P

sanggup tu turun naik lif... eh.. tapi kalau aku pun camtu gak gamaknya...

bab gambar berdua dalam pool tuh.. jenuh lah nuar nak set timer.. pastu nak terjun lagi ke pool... seb baik kamera tak terjun sekali..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

auwwwwwwwwwwwwwww...sis..u nan en teman lagi hover dari kura2 tue kot..:P...auwwwwwwwwwwww...romance2 gitu..

POSH76 said...

kura2 tu kiut...tp kiut lagi korang hehe....speechless layan gambo jerla paling suker gambo2 sengal tu hehe

takper biar perut dia muncit sikit tu maknanyer EN TEMAN hati senang hehe

Siti Shuhadah Zainol said...

ai suka gambar u olls kat jacuzzi tu.. hehehe..

xkenalmakexchenta.blogspot.com said...

bestnyer..
romantik..

sisdee said...

wah cutenya kura2 tu hehehhehe

u guys sgt sweet okay :)
sanggup bgambar naik turun lif hahahahahah...tp yelah bila lagi nk abadikan kenangan camtu kan...tah bila lagi ada rezeki ke sana kannn (wlupun dah 3 X) hahahahahaah

IdzaLia said...

loving couple... romantik sgt pic2 tu.. hihi..
lawak le bab naik lift tu.. hehhe

Iena said...

mak cik, aku jeles nengok gambo ko kena dukung ngan nuar tu... x pernah merase kena dukung beb... nk wak cmne, berat aku lg berat dr achik.

n gambo plg romantik dlh jatuh kpd gambo daring dlm jakuzi tu... terangsang aku nengok! hahhahaaa...

Mimy Hamid said...

sweet couple...gambo menarik tertarik..kalah org pegi honeymoon tau..terlebih hisap madu ni

Lady of Leisure said...

wow romanticnya... mesti teringat smp bebila moments tu semua kan..

azzey said...

Neena: WAT LH APE PUN... NGAN HUBBY SENDIRI.....SAPE NK HALANG KANNNNNN....

NeenaAnuar said...

Deqna:
memang pong kiteorg lagi hover dari kura2 tu! hahaha...

tu ar pasal! sanggup ko.. ye lah.. dah tak der keje time tu kan.. so carik keje lah kekdah nyer! :p

hahahaha... tu memang standard procedure tu! :D

NeenaAnuar said...

Vee:
TQ deary! :))

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
hahahahaa... tu lar pasal! kura2 tu baru dlm process nak berkenalan tu kottttt tu yg segan2 tu! ahaksss! :p

NeenaAnuar said...

POSH:
Hehehehe... thanks babe! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
TQ dear! ;D

NeenaAnuar said...

xkenalmakexchenta:
hihihihi.. TQ dear! :D

NeenaAnuar said...

sisdee:
Thanks sis! tu lah pasal.. sanggup dok buat keje2 senggal camgitu kann.. hehehe..

NeenaAnuar said...

IdzaLia:
TQ sis! hehehe... :D

NeenaAnuar said...

Iena:
hahahaa.. takpe.. ko suruh acik wat gym.. makan telor 1/2 masak... then makan nasik 1/2 pot confirm leh jadik cam en. teman! ahakss!!

wah! terangsang?? apakahhHH?? hahaha...

NeenaAnuar said...

Mimy:
hahaha.. tu lah.. kiteorg nie memang selalunyer yg hoverr kan! ;p

NeenaAnuar said...

Lady:
yea.. nie jerk kenangan yg ade dear.. :D

NeenaAnuar said...

azzey:
betoi.. betoi.. betoii! :D

A D I A said...

wahh so sweet :) siapa snapkan pic ni? hubby i ni kayu skit la bergambar kang i sorang2 terover2. matila kutuk laki sendri mementang dia tak baca heheh.

btw i suka handbag u!

NeenaAnuar said...

Adia:
siapa lagi kalau bukan Mr. Tripod kiteorg lah yg tolong snapkan picture2 nie! hehehe...

takpe... en. teman pun mula2 dulu kayu jati + cenggal! skg dah jadik ranting.. senang nak di lentur dah! hehehe.... so practise makes perfect! :D

owh! thanks! beg free tu! hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails