COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, May 26, 2017

Setelah Terbantut Buat Seketika.. Kini ia Kembali.. Coming Soon!


Huwwaaa.. rinduu nyaaa kat Naazneen Faiqa!


Actually bukan Kak Neen jer yg merindui Naazneen Faiqa… tak sangka ramai gak customer2 yg merindui Naazneen Faiqa rupanya!


Untitled

Ni salah seorang loyal customer Naazneen Faiqa yg dah tak sabar menanti kemunculan product terbaru dari Naazneen Faiqa!


Terima kasih pada customer2 yg masih setia dgn kemuculan produk dari Naazneen Faiqa.. terharu sgt Kak Neen nie… ingat kan dah lama menyepi takde org dah ingat kat Naazneen Faiqa.. huhu.. rupa-rupanya telahan Kak Neen meleset…


Syukur alhamdulillah.. dari sini Kak Neen tahu yg produk Kak Neen telah melekat di hati para customer Kak Neen.. ini yg membuatkan Kak Neen lebih bersemangat utk carik kain2 yg ohsemm agar ia akan terus kekal melekat & subur di hati kalian semua!


Setelah agak lama Naazneen Faiqa menyepikan diri atas faktor2 kesihatan lady boss yg kurang memberangsangkan sejak hujung tahun lepas… alhamdulillah.. kini Naazneen Faiqa kembali dgn koleksi tudung sarung express yg sudah semestinya menjadi Signature Collection dari Naazneen Faiqa!


Untitled

Untitled

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa… ade 6 tona warna pilihan utk koleksi terbaru tudung sarung express yg bakal Kak Neen release pada minggu hadapan!


So apa lagi you ollzz.. siap sedia utk korek tabung cap ayam.. cap itik.. cap kucing.. cap harimau-maybank.. hahahahah..


Serious koleksi kali nie.. kain dia sangat2 ohsemm!!! Siapa tak grab koleksi nie.. memang rugiii.. rugiiii.. rugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!


Point paling utama yg membuatkan tudung nie super ohsem adelah kerana.. kain dia tak perlu di gosok.. kain dia super sejuk & comfortable.. kain dia ringan tapi tak jarang… Soft awning yg Stretchable!


Hah! Percaya lahhh.. kalau aku ckp best and ohsem tuu.. korang kene percayaaaaaaaa okkkkkkkk… kalau tak nak percaya pun takpe… Sis tak marah pun! Tapi sis marah bile dah sold out.. korang baru datang nak beli.. then bile sis ckp dah sold out.. korang keluarkan icon air mata.. Hahhahaa..


Ok.. tunggu tau!! minggu depan jer Kak Neen akan release koleksi terbaru nie… stay tune okkk! :)

Wednesday, May 24, 2017

Berapa Harga Penginapan Di The Kayon Resort Ubud, Bali!


Ikutkan aku malas nak update part berapa harga itu berapa harga ini... tapi kalau aku tak update kang confirm ade yg msg aku tanyer.. berapa kos penginapan kat The Kayon Resort nihh Kak Neennn??? Sedangkan kadang tu aku dah update pun masih ade yg sudi msg aku tanyer perihal yg aku dah update kat blog.. hahaha.. takpe2.. kalau korang msg tu sambil2 kite boleh berkenalan ye dok.. kuatkan ikatan silatulrahim gituuu! Hehe..


1-GOPR0208 (EDIT) copy

The Kayon Ubud nie adelah salah satu resort yg paling ohsem yg penah aku stay kat area Ubud Bali... its very close to the nature... memang sgt2 menepati citarasa kami berdua kekdahnya! hehhee..

Ok nie breakdown harga utk kategori bilik yg aku duduk pada tahun 2015 ok!



Room Type : River Edge Pool Villa

Room rate : USD 315 net / night


Remarks : Airport pick up at IDR 450K /way/2 pax with luggage

So pepandai lah korang kira sendiri berapa rate nya in RM yer.. hehe.. nak2 skg bile rate USD vs RM dah makin jahanam.. memang boleh mengundang kemarahan kalau di convert kan! hahhaa..

Ok dari segi makanan.. kalau rajin nak keluar ke bandar ubud utk jalan2 cari makan.. boleh jer keluar.. kalau tak salah aku resort nie ade bagi shuttle service ke town ubud.. kat ubud boleh jugak carik kedai makanan halal tapi very2 limited choice rasanya.. so like both of us.. malas nak keluar dari villa yg ohsem nie.. rugi bayar mahal2 kalau dah asyik keluar jer.. bile nak enjoy the villa to the max kan... hehe..

Di sebabkan kami berdua nie jenis spesis yg tak banyak kerenah nak makan... konsep kiteorg bile travel.. janji makan utk lapik perot jadik kenyang.. so aku sesiap dah bawak bekal nasik goreng brahims and beberapa produk brahim yg boleh di jadikkan bekalan makanan utk kiteorg berdua!


2-IMG_6818 copy

Panaskan jerrr bungkusan nasi tu ke dlm bekas yg berisi air panas mendidih...


3-IMG_6827 copy

Tadaaaaaaaaaaaaaa.. dah siap utk di makan!!


4-IMG_6829 copy

Aauuuwwwww... seksiii nyaaaaaaaaaaa lakik I nak makan nasik goreng brahim kat Bali!. hahahha..



Disebabkan kiteorg punyer flight lewat petang utk balik ke KL.. check out time dari villa pulak pukul 12 tengah... so kiteorg amik kesempatan utk mandi manda di main pool ni dulu... beg kiteorg letak kat reception.. lepas mandi pool kiteorg bersihkan diri di area SPA... senang jerrr.. tak yah risau nak bersihkan diri macam mana.. hehehe..


5-GOPR0184 copy

6-GOPR0200 copy

7-GOPR0179 copy

8-GOPR0185 copy

9-GOPR0183 copy

10-G0070187 copy

11-G0160196 copy

 Tak pasal2 dpt sun tanned free! huhu...


12-GOPR0204 copy

Sempat minum teh sebelum pak supir hantar ke airport!


13-GOPR0210 copy

Thank you so much The Kayon Ubud for the awesome hospitality... insyallah will be back soon!


Alhamdulillah.. settle gak citer percutian di The Kayon Ubud Bali nie.. insyallah lepas nie aku akan sambung cerita percutian ke SWISS pulakk... huuwwaaaaa.. takotttttttttttt nyaaaaaaaaaaaaaaa nak review segala tok nenek gambar yg riban2 tuu... hahhahaa..









Tuesday, May 16, 2017

Masalah!!

HOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

 

Giler lama tak update blog.. sebulan dah kott.. hohohoho.. memang tahap champion dah skg nie tahap malas gaban nak update blog!

 

Sian korang masuk blog aku tak berupdate!  Ampun koranggg.. aku lately nie macam2 hal laa.. adoii.. *sambil garuk kepala yg tak gatal*

 

Hope sgt lepas nie aku boleh lah back on track… gilerr rinduu nak update blog macam dulu2.. rajin jer nak mencecehhhhhhhhh kat sini! isk T_T

 

Masalah utama bile dah lama tak berblogging… penyakit MALAS!!!!!!!!!!

 

Yerr.. skg nie bile ade masa pun dah jadik macam malasssssssssssssssssssssssss nyaaaaaaaaaaaa nak update bloggggggggg!!!!!!!!!!!! Huuuuwwwaaa… help!!!!! Helppppppppppppp!!!  Macam mana nak suntik semangat utk kembali berblogging nieeee????????  *nanges*

 

Ok ok..  aku cuba ok… korang jgn marah ok.. aku bukan sengaja tak nak update blog.. tapi macam yg aku ckp kan tadi la.. MASALAH tuu hahh.. dari bulan satu hari tu ade masalah ngan kesihatan.. then bile dah nak sihat sikit.. busy sgt2 pulak with working life.. then bile dah lama sgt tinggal kan blog nie.. masalah paling bermasalah adelah penyakit malas! Huhu..

 

Insyallah aku akan cuba abis kan entry percutian di The Kayon Bali yg tinggal 1 last entry tu.. then insyallah akan sambung cerita percutian di SWISS pulak.. ramai yg dah dok msg aku suruh update cecepat pasal SWISS.. well dah setahun berlalu.. gambar aku ke swisss last year aku sendiri tak tengok balik tau! Hahaha..

 

  

 


Oh by the way.. nak ucapkan selamat hari guru buat semua para pendidik di luar sana.. korang memang ohsemmm!  Kak Neen kalau jadik cikgu… rasa nya jadik Cikgu Disiplin lah yg paling sesuai sekali! Hahaha..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails