COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Showing posts with label Artis. Show all posts
Showing posts with label Artis. Show all posts

Tuesday, June 17, 2014

Serious Aku Tak Paham… Apa Masalah Kau Sebenarnya?

Aku tak paham… memang sampai sekarang tak paham-pahm… Dah puas aku cuba pahamkan… tapi tak jugak2 paham! Ggggggrrrrrrrrrr!!!!

Korang tahu tak cerita pasal Awal mengamuk kat Instagram dia beberapa hari yg lalu?  Kalau korang tak tahu.. meh aku tempek kan skit apa yg dah membuatkan si Awal mengamuk sakan hari tu!





Kau nampak tak betapa mental nya manusia zaman skg nie!   Aku kan.. eeeii… memang tak tahu nak kata apa ngan org2 camgini… apa masalah diaorg ek?  Sumpah haku tak paham!  Ko create account instagram utk jadik buat kerja2 terkutuk camgini ke? Ya ampuunnn……. Sadis betol okkk.. kalau kot yer pun nak glamour.. tapi perlu ker ngan cara camgini ek?  *face palm* 


Hari tu baru jer aku update pasal kalau tak suker ngan sosial network seseorang tu.. please lah ko unfollow org tu.. apa kejadahnya ko follow pastu ko sakit hati.. pastu ko bagi komen cam haramjadah camgini?  Pada aku ini org mental nie kalau buat kerja2 camgini nie!  Ko create account sosial network utk jadik stalker? 

Ok fine.. aku boleh terima kot.. sebab ade org dia nak follow artis2 kegemaran diaorg.. tapi diaorg just be a good stalker… diaorg tak comment.. diaorg just like senggeh sengsorang biler tengok update dari org yg diaorg follow tu! good stalker nie takkan sakit hati biler dia tengok apa sahaja yg diupdate oleh org yg dia follow tu!  yes… good stalker nie adelah silent followers… nie kire ok lah.. sbb aku sendiri adelah silent followers pada Awal & Scha…


Bad stalker nie aku memang tak paham.. ko tak suker.. tapi ko follow org yg ko tak suker.. pastu ko sakit hati ngan apa yg org ko tak suker tu update kat social network dia? OhMmmGieeeeee! Serious otak aku tepu memikirkan hal2 camgini… dah tak suker just get out from that connection lah… apa kejadahnya ko nak buat diri ko sendiri mental!  So pada aku org2 camgini memang mental sick lah kekdahnya… why laaa carik pasal dan susahkan diri sendiri eh?


Yup.. tak dinafikan maybe ade bad stalker nie cuba nak carik glamour ngan cara buruk camgitu… tapi tergamaknyaaa nak aib kan diri sendiri sampai camgitu sekali?  Well.. carik lah kaedah yg lebih baik utk glamour yea… jgn lah dengki ngan org yg tak kacau pun life awak!  Aku tengok gambar yg Scha update kat Instagram dia tu takde bende pun… gambar biasa dia berselfie with sedara mara dia jer.. end up boleh pulak ade org buat komen seCadbury itu?  Oh myyy…





Apa kene mengena gambar nie ngan comment yg dia buat tadi?


Seriously aku kesian ngan org2 yg kurang kasih sayang dan perhatian camgini… and aku rasa org2 jenis bad stalker nie perlu dptkan rawatan mental secepat mungkin!    Aku sendiri pernah melalui nya bilamana aku update something then tetiba dpt komen cam ‘cadbury’ dari bad stalker… ok... cerita tersiratnya.. aku saja nak bagi tahu yg aku pun glamour gak macam Awal & Scha sbb ade bad stalker! Muahahahahaha….   Serious tak paham.. aku kenal ko pun tak.. yg ko nak sakit hati ngan aku tak pasal2 apa kejadahnya?  Biler org tanyer soalan ko tak nak jawab.. kalau dah terror sgt… jawab lah apa yg org dok ajukan soalan tu!  ini tak.. main pusing2 cerita macam ‘cadbury’!


At the end of the day.. percaya lah yg org2 bad stalker nie adelah looser sebenarnye!  Diaorg cuba nak glamour ngan cara kotor… so let them be!  But if we have to fight for it.. we must fight for it.. kite punyer social network.. kite ade hak nak remove / blocked org2 camgini!   Macam aku ckp dulu lah buat apa nak bagi diaorg sakit hati tengok kite punyer social network sedangkan kite tak welcome pun bad stalker nie utk bertenggek kat social network kite kan?


Lagi yg sedih sgt tu… org2 yg berperangai camgini adelah org melayu kite.. biler sebut melayu.. dah tentu lah kite tahu yg Melayu itu beragama Islam.. serious this is soo sad!  Why lah nak jadik kampong dot com sgt ek?  Kalau kot ye pun ko kampong dot com.. please lah carik org2 sekeliling ko utk ko buat umpatan… tak yah lah nak comment2 kat social media org yg tak bersalah nie utk ko lepaskan rasa nak jadik glamour tu!


Lagi satu aku tengok org melayu kite nie kalau kat social network tu… biler menegur bukan main lagi lagaknya!  Well.. tak salah kalau nak menegur.. coz memang ade jugak sesetengah artis nie memang keterlaluan sgt gayanya biler di social network diaorg tu.. tapi kalau nak tegur pun biar lah berhemah.. jgn lah nak caci keji maki segala.. cuba bawak sedar diri skit.. kite ni bukannya maksum pun… kite pun masih banyak dosa walaupun kite dah terbaik dari satu2 sudut bahagian dlm kehidupan kite!  


Terkadang manusia nie lupa yg manusia nie ade kelebihan berbeza di sisi Allah SWT… umpamanya org yg kite tegur tu kite rasa dia kurang dari segi bersedekah… sebab kite rasa kite nie banyak buat amal jariah.. so kite rasa kite lah yg paling hebat.. tapi kite lupa yg kite nie kurang dari segi menjaga solat… tetapi org yg kurang bersedekah tu sgt2 menjaga solatnya!  So siapa lah kite nak judge.. even kite nak org tu berubah.. kite tegur lah dgn cara yg paling berhemah.. jgn peril memperli.. ini si sipolan update something… then terus kite pun update something yg nak perli2 org tu…  maybe niat bukan lah nak perli.. niat nak menegur & mengingatkan.. tapi rasanya dlm menegur banyak adab-adabnya… jgn buka aib sesiapa.. nak2 pulak kalau org disekeliling kite tu kenal mengenali antara satu sama yg lain!  Org sekeliling pun tak bodoh.. mereka boleh menilai.. so yg terbaik dlm memberi teguran adelah secara sembunyi-sembunyi…  



Ok maybe kalau nak tegur artis.. macam mana pulak nak tegur sembunyi2 kan?  ye lah kite bukan boleh jumpa dia pun.. well.. bile kite buat komen tu jgn lah biadap dan kasar sgt bahasanya… kalau dia ade email.. email lah dia.. sama ade dibaca atau tak itu terpulang lah pada dia…  sama ade dia ingin berubah atau tidak.. itu pun bukan kuasa kite utk mengubahnya sbb kite jgn lupa yg hidayah itu datangnya dari Allah SWT!  Tapi kalau nak macam nak komen secara public di Instagram artis lah katakan.. just say “saya doakan yg terbaik utk kamu… semoga satu hari nanti hidayah itu akan menjadi milik kamu… :)”  Kan ke sopan tu.. dari ko ckp.. “eeiii… maacm perempuan murah.. bile nak bertaubat?”  ataupun… “tutup lah aurat tu… tak malu ke dedah dedah aurat?”  sesungguhnya ade cara dlm memberi teguran.. belajar lah cara dan kaedah memberi teguran sebelum kite memberi teguran kepada seseorang!


Dan kite pun jgn lah terlalu taksub nak org berubah secara drastic…. Tak semua org mampu berubah mengikut kelebihan yg kite ade dan begitulah sebaliknya di mana kite sendiri belum tentu boleh berubah mengikut kelebihan yg dimiliki org lain!  Just be positive..  bersangka baik… doakan yg baik2.. dan tegur lah dgn cara yg paling baik!   Insyallah we will lead into a happier life! :)




OK nie gambar selfie semalam before balik kerja… seharian meeting waiimaaa muke dah toya menjelang ke petang!  So  ade sesapa nak kutuk or nasihatkan I? Kindly private message me ya!  Haha.. oh by the way, nampak takcute hijab pin yg aku pakai tu… jeng jeng jengg.. tu my pin2it by NeenaAnuar collection to be released soon!  Stock adelah limited yer… kalau korang lambat.. nasib lah tak dpt pin yg gorjes yg saya jual itu! :D 





Tuesday, October 8, 2013

Kalau Dah Namanya Artis... Tolong Jangan Kekwat!

Kalau dah namanya attending wedding retiss.. harus lah akan terserempak dgn ramai retisss jugak! Ahaha.. So during wedding reception Fouziah Gous & Zhafran pada 29 September 2013, aku sempat lah bergambar kenangan bersama beberapa selebriti tanah air!

Antara retis-retis yg sempat aku berSelfie bersama adelah..

Rosyam Noor! Dia sekeluarga duduk betol2 sebelah meja aku dan duduk membelakangi aku..


IMG_3583 copy
And then berselfie dgn Kak Eja! Dia duduk satu meja dgn Abg Rosyam Noor..


IMG_3581 copy
And then berselfie pulak dgn Erra Fazira & Umie Aida yg duduk tak berapa jauh dari meja kiteorg!


IMG_3782 copy

Then ternampak Zizie Izzet terus tahan dia utk amik gambar ngan dia pulak..


IMG_3786 copy
Then nampak Dynaz yg sedang berjalan menuju ke arah Zizie Izzet pun kiteorg terjah utk berSelfie together gather! Heheh..


IMG_3402 copy
And we manage to berSelfie with ‘ex-boyfriend’ Fouziah Gous.. Ikram Dinzly! Aku salute dia yg datang dgn begitu ceria demi meraikan hari bahagia Pooja nya! In fact kalau tak salah aku on that day itself adelah hari kelahiran nya… aku ade baca caption2 gambar Instagram dia.. ooohhh.. touchinggg jugakk lah rasanya biler dia posting gambar2 perkahwinan si Pooja nie! Uhuhuhu..

Thank you so much lah pada retis-retis macho & gorjes yg sudi bergambar dgn kami yg gorjes gonjeng nie..  memang tak dinafikan yg Erra Fazira sgt cantikk... and she's damn tinggi & damnn kuruss... Ohh.. jelesss nya hakuuuuuuuu tengok body figure dia!  Umie Aida pun cantikk... Zizie Izzet... ya ampunn..body figure dah makin cunn okk... Dynaz tak yah ckp.. memang tinggi melangittt... Kak Eja.. oh sungguh terserlah keayuaan dan keanggunan mu!  Serious kalau dah jadik artis.. memang secara automatic ko akan jadik cantikkk ajer kann.. ye lah.. penampilan diri harus di jaga kekdahnya.. And as for Rosyam Noor dia memang sgt awet muda.. oh binik dia cantik... anak perempuan dia pun cantik!  Ikram Dinzly pulak very sweet.. cool and sempoi! 

Actually ade beberapa lagi artis tanahair yg hadir on that day tapi tak sempat kiteorg nak pi terjah diaorg utk bergambar.. antara nya adelah.. Akmal Adli, Faizah Ilai, Diana & Linda Rafar, Raja Azura, Anzalna, Dafi & Ziela Jalil!

Rata-rata aku tengok jadik artis terkenal nie memang tension jugak lah gamaknya.. Yelah. Mana tak nya… baru nak duduk.. ade peminat dtg terjah mintak nak bergambar.. kang baru nak makan.. dah datang lagi peminat nak bergambar.. baru nak berborak.. dah datang lagi peminat yg lain mintak izin utk bergambar.. pendek kata diaorg takkan ade masa utk diri diaorg sendiri.. nak2 kalau kat tempat function yg boleh dikatakan public camgini.. mesti akan ade jer peminat2 yg akan datang secara non-stop pada mereka demi mengabadikan gambar kenangan bersama-sama!

Alah.. kalau ikutkan bukan lama mana pun peminat nak amik gambar.. kejapp tak sampai 5 minit pun kekdahnya… tapi ye lah biler dah ramai.. mesti lah lama-lama terasa jugak menyampah nya kott.. ahahah.. well.. bende tu kite sebagai peminat nie boleh nampak sebenarnya.. ade artis yg penat cam mana sekali pun.. diaorg takkan tunjuk kan riak muke yg macam meluat biler kite mintak nak amik gambar ngan diaorg.. but ade jugak artis yg biler kite ckp kite nak amik gambar dgn diaorg.. diaorg macam buat riak wajah nak tak nak.. and then tak bersuara sepatah haram pun.. tak ckp pun “ok..” “boleh..” “silakan..”.. so pada aku kalau artis2 yg macam gini memang aku akan lost respect skit kat diaorg sebab aku rasa diaorg agak kekwat!

Pada aku.. sepenat mana sekali pun ko nak kene layan peminat.. nak tak nak ko kene jugak layan dgn cara dan gaya yg paling terbaik dan berhemah.. sebab aku rasa you as an artist.. you capai tahap glamour you pun disebabkan peminat.. kalau takde peminat yg minat pada you as an artist.. jgn haraplah you boleh dpt title artis paling famous & glamour dlm Malaysia nie! So ternyata peminat adelah someone yg you perlu hormati! As peminat nie diaorg bukan mintak di sanjung pun sebab diaorg dah pun menyanjungi you sebagai artis.. apa yg diaorg mahukan hanyalah rasa hormat.. hormat lah peminat anda sekiranya diaorg dtg mintak nak bergambar.. if diaorg mintak autograph.. if diaorg bertanya kabar.. jgn sombong.. just be humble.. insyallah sebagai artis anda akan lebih disayangi! Kalau rasa tak kuasa nak layan peminat.. then jgn jadik artis.. sebab utk jadik artis ini harga yg paling mahal perlu dibayar adelah dlm melayan kerenah peminat!

Antara artis yg paling humble aku pernah kenal dan jumpa adelah Anuar Zain! Honestly, aku nie bukan lah peminat Anuar Zain dari awal kemunculan nya dlm industri hiburan tanah air.. tapi aku ingat lagi first time aku jumpa Anuar Zain dekat Istana Budaya… waktu tu Siti Nurhaliza buat konsert Untukmu Sudir.. time tu aku belum kawin pun lagi.. lama gilakk.. ahaha.. tapi serious that was the first time ever I met Anuar Zain in person.. and just saja2 mintak nak bergambar ngan dia.. and ohhh myy.. dia memang sgt2 humble orang nya! Bukan saja tinggi sifat merendah dirinya.. tetapi dia jugak sgt menghormati peminat nya.. tak kire lelaki ataupun wanita!

So dari situ lah bermulanya perasaan ‘cinta’ aku pada lelaki yg bernama Anuar Zain! Hehe.. and sehingga ke hari ini.. setiap kali kalau aku jumpa dia di mana-mana sahaja.. dia tidak pernah berubah.. dia tetap Anuar Zain yg sama seperti aku jumpa pertama kali dahulu! ;)

Thursday, October 3, 2013

Pengalaman Menjadi Tetamu Majlis Perkahwinan Fouziah Gous & Zhafran!

Ok ini serious gugup!  gugupnya mengalahkan waktu aku yg nak berkahwin dulu! muahahaha...

Giler kauuuuu... attending wedding reception one of Malaysia artist... mauu tak gugup???  ye lah.. siapalah aku dikalangan retis-retis terkenal dlm malaysia nie.. haruslah terasa diri begitu kerdil sekali!  confirm tetamu-tetamu yg hadir tu nanti bukan calang-calang tetamu.. kalau retis yg datang dah tentu-tentu lah diaorg very the vogedevassssssssssssss! while me?? aduiyainyaponnnn.. memang gonjengg ajer lah jawabnya!! huhu...

IMG_3340 copy

Nasib baik lah aku ade baju ala-ala vogue yg boleh dilaramkan pada majlis nie.. so dpt lah kurang kan skit feeling gonjengan itu and at the same time dpt lah fefeling vas pasu bunga! hahaha....

Siapa lah aku utk mendapat undangan dari artis terkenal cam Fouziah Gous nie kan? tapi dah nak jadik rezeki... dpt lah merasa pergi wedding reception nie atas tiket seat tetamu CST Production!  CST Production adelah official videographer and Project2Pi adelah official photographer tuk majlis perkahwinan Zhafran & Fouziah Gous nie!

Ok lah.. jom kite layan gambar-gambar yg sempat en.teman rakamkan sepanjang majlis perkahwinan pasangan ZhaFou nie!

Sebelum aku share gambar pengantin fofular... aku nak share kan dulu gambar gonjengan kami sebelum majlis bermula pada jam 9 malam! hehehe...

IMG_3292 copy
Datin Nin & Puan Sri Za! muahaha...


 
IMG_3299 copy
Fefeeling ala Miss World! ngeeee...


IMG_3304 copy
Fefeeling ala org-org VVIP berborak!


IMG_3326 copy
"Iya Datin??"
"Iyaaaaaa Puan Sri!!"
Ngagagaga....

IMG_3375 copy
Pose in VIP Style!


IMG_3377 copy
Smile in VIP style!


IMG_3316 copy
hoihhh.. boring aaahhh jadik org VIP.. terlalu banyak bende nak kene control! muahaha...


IMG_3317 copy
haaa... nie baru best!


IMG_3320 copy
Just be gorjes and gonjeng! heehehe..


IMG_3334 copy
I Love my Best Friend!


IMG_3337 copy
hahaha... tak abis lagi berselfie... nak buat camner.. wedding reception masih belum bermula.. so kami buat lah hal sendiri!


IMG_3344 copy
Eeehhh.. cer tengok.. pengantin dah sampai ker??


IMG_3356 copy
Oh pengantin masih belum sampai.. jom kite berSelfie lagi! hahaha...


IMG_3371 copy
Eh nampak macam dah ramai org masuk ke dlm ballroom lah... jom kite masuk jom!


IMG_3384 copy
Berdebor weiii nak masuk ke dlm nun!


IMG_3385 copy
Ni kat ruangan legar Ballroom.. time nie dah nampak ramai jugak retis-retis tanahair...


IMG_3388 copy
haa.. kat belakang aku tu Mr. Rashid Sibir kalau tak salah aku!


IMG_3400 copy
eh sapa yg hensem sangat yg bergandingan dengan I nie? ngagagagaga.....


IMG_3405 copy
bergambar kenangan dengan gambar-gambar pre-wedd ZhaFou!


IMG_3407 copy
Registration time! waaahhh.. apasal muke aku cam kekwat sgt tu? ahahaha...


IMG_3409 copy
wahh tetiba ade sorang artis VIP yg berbaju hijau datang buat registration disebelah ku! serious terkesima sekejapan!


IMG_3410 copy
hahaha.. punyer lah terkesima.. sampaikan senyum sengsorang walaupun retis tu dah berlalu pergi!


IMG_3414 copy
Gilerrrr aaaahhhhhhhh... turunkan tandatangan & ucapan tuuuuuu kat guess book! PHewwwwwweewweeee!


IMG_3417 copy
Ok kami dah dpt tempat duduk dlm grand ballroom!  meja kiteorg nombor 22..

tak sangka meja kiteorg nie dekat jugak dgn pelamin pengantin di depan nun! hehe.. excited dpt duduk dekat ngan retis-retis fofular! :D


IMG_3576 copy
MC of the day.. 2 DJ Hot FM.. Faizal Ismail & Sharifah Aleeya!

MC dah pun mengumumkan ketibaan pengantin... Gilerr awesome walkway ni.. Agak menarik ketibaan pengantin dlm majlis ni bila mana pengantin perempuan akan berjalan di atas walkway ini sendirian sambil menuju ke pelamin utama nun dihujung sana yg mana dia akan disambut oleh suaminya! Sweetttt bangatt moment ni!

IMG_3426 copy
OMG.. She's just like a princess!! 


IMG_3433 copy
Aku speechless tgk baju dia!  It's from Butik Cosry!


IMG_3440 copy
 Serious pandai giler Fouziah Gous bawak diri dia dlm busana pengantin yg cukup indah ini.. Gaya dia berjalan.. Gaya dia memandang.. It was extremely perfect! She was smiling all the wayy.. Dan itu semua telah membuatkan dia kelihatan seperti seorang puteri raja dari kayangan!

IMG_3444 copy
And now she meet her Prince Charming!
*terlalu ramai photographer maka ini lah jadik nya.. Ade jer yg nak ganggu angle lakik aku waktu amik gambar! Grrrr*


IMG_3446 copy
And now they will walk together and heading to the pelaminan!



IMG_3462 copy
Just a perfect couple!



IMG_3475 copy
They both Sweet like a candy!



IMG_3490 copy
Cameran sana situ sana sini!


IMG_3493 copy
Ni view pelamin dari meja kiteorg.. Dekat ngan pelamin kann.. And honesty pelamin dia gahhhh and awesome gilerrrrr!!!

IMG_3495 copy
Satu yg menarik about pelamin dia adelah takde kerusi pengantin pun.. Hanya ade backdrop yg meriah & mewah dan kemudian di letakkan kerusi dia just like a banch stool! Simple but really nice!


IMG_3497 copy
Luckily kiteorg tak duduk nuunnn dibelakang sinunn! Duduk depan ni leh nampak ramai celebriti tanahair!


IMG_3499 copy
Cer carik dimanakah kami? Hehe.. Kami terselit dibelah Rosyam Nor pelakon hero sepanjang zaman.!


IMG_3514 copy
Pengantin dah get ready utk Jamuan makan beradap!


IMG_3534 copy
Meja pengantin yg sempoiii gilerr! English garden wedding katanya.. Harus lah nampak simple but yet elegant kan? Hehe..


IMG_3535 copy
Ehhhhhh... Sapaaa tuuuu?? Ehemm ehemm.. 'Ex'boy friend Fouziah Gous... Pelakon Iqram Dinzly turut hadir pada majlis persandingan ni!

IMG_3537 copy
Kenal tak sapa tu? Dafi dan jugak pelakon Anzalna yg berambut panjang membelakangi camera!


IMG_3550 copy
Pasangan Adik beradik Rafar.. Diana & Linda in the house.. Husband Linda.. Aiman pun ade!


IMG_3579 copy
Ehemmmmm!! Aaccccchhhoooommmmm!!! :p


IMG_3586 copy
Ok now dah tiba masa potong kek...


IMG_3596 copy
Pengantin berarak menuju ke meja kek !


IMG_3608 copy
Chomel!


IMG_3619 copy
Happy!


IMG_3630 copy
Matching!



IMG_3645 copy
Loving!




IMG_3657 copy
As usual.. Main suap2 kek mesti ade!


IMG_3663 copy
Caring nya!


IMG_3686 copy
Senyuman sentiasa terukir di bibir mereka berdua!


IMG_3695 copy
Jln membelakangi camera pun masih tersenyum!


IMG_3698 copy
Veil dia... Eeeiiiii.. Gerammm aku tgk sbb cantikkk gilerr!!! Siap ade bentuk love love lagiik!


IMG_3702 copy
Pengantin diminta utk memberi ucapan!


IMG_3709 copy
The bless couple!


IMG_3727 copy
Sama cantik sama padan!



IMG_3735 copy
Bagai pinang di belah dua!



IMG_3739 copy
Bentuk senyuman diaorg berdua ni dah lebih kurang aje aku tengok!


IMG_3774 copy
Pengantin on the way nak ke pintuu utama dewan ballroom.. Sessi meet and greet tetamu yg hadir!


IMG_3789 copy
Tapi kiteorg masih tak keluar lagi.. Tup2.. Aku di tegur oleh dua org insan ini.. Sorang silent reader and sorang lagi wartawan majalah Mingguan Wanita!  Awatt aku gelak sakan tu?? Ok itu gelak terkujat! Terkujat sbb wartawan offer aku utk jadik model tudung! *gulp.. Telan air liur*


IMG_3790 copy
Anyway... Nice meeting you both ladies!


IMG_3794 copy
Kenal tak kedua mereka yg gorjes ini?  Mereka berdua ni selalu buat hosting & modeling kan? Ohh.. They both ade so pretty!


IMG_3796 copy
Mlm Fouziah Gous bersanding ni.. Katanya birthday si Iqram Dinzly!  So Iqram menghiburkan hatinya dgn menari tarian poco-poco bersama beberapa teman karib beliau!


IMG_3802 copy
Pelamin dah free.. So it's ours! Hahaaha!!!


IMG_3815 copy
Sorry Fouziah.. Kami semua cukup geram dgn pelamin anda.. Maka kami tidak mahu melepaskan peluang utk berSelfie! Nggeeeeeee....


IMG_3817 copy
Biler bertemu mereka yg peramah.. 


IMG_3826 copy
Maka ini lah jadik nya! Haha..


IMG_3832 copy
Tuu diaa big boss CST.. Muke letih Lepas abis function! Hehe.. Anyway.. Congrats Lee for the good job!


IMG_3833 copy
Kami pun letih jugak!! Letih amik gambar & letih bergambar! Muahahahaha... 


IMG_3839 copy
Oh pengantin dah back on stage for portraiture picture moment!


IMG_3840 copy
Untung Zhafran miliki Pooja!


IMG_3841 copy
Hahah.. Suke picture ni.. Punyer lah sayang giler si Zhaf kat Pooja.!


IMG_3849 copy
Semoga kalian berdua sentiasa diberkati dan dirahmati Allah SWT selalu!


IMG_3851 copy
Alololololooooooo.... Comeyy sgt!!


IMG_3864 copy
Ok yg ni tak comel tapi comot! Hahah.. Kiteorg semua yg gonjeng lagi comot kembali giler kuasa di atas pentas pelamin!


IMG_3867 copy
Pantang pelamin off stage.. Slumber jerr kiteorg pi Terjah utk berSelfie! Hehee..


IMG_3872 copy
Opppssss!! I'm sorry Fouziah.. 


IMG_3875 copy
Jambangan bunga tangan mu kini menjadik milik ku! Nggeeeeee...


IMG_3890 copy
Kami feFeeling duduk kat meja makan pengantin! Haha...



IMG_3894 copy
Pasangan pengantin Baru ZhaFou yg super gorjes VS pasangan pengantin lama NeenaAnuar yg hyper gonjeng!


IMG_3897 copy
Time ni kelakar.. Before rap the function.. Zhafran ckp dia nak dukung isteri dia!  So cameraman please capture the sweet moment!


IMG_3907 copy
Swetttttttttttt sesangat kan! Haihh.. Tetiba rasa cam nak bersanding kembali! Hahaha...


IMG_3931 copy
Ok.. Maafkan kami kerana berSelfie tak abis-abis lagi! :p


IMG_3934 copy
Honestly majlis ni adelah satu majlis yg tak mungkin aku boleh lupakan! First time kottt in my life dpt tgk artis bersanding depan mata.. And then dpt pulak meet in person!  It was such a wonderful memories!


IMG_3376 copy
I wanna say a Big thank you to my beloved best friend because being me along with her to this memorable wedding!



And of coz thank you so much to CST Production & Project2Pi for making both of us to be part of CSTfamily! 

Gambar kami reramai bersama pengantin tu was captured by Project2Pi the official photographer utk majlis persandingan Fouziah Gous & Zhafran ni!  It was posted on Fouziah Gous' official Instagram account during the live update session!  And then Beautiful Nara pulak share dekat webpage dia.. Ok.. Terasa glam tak pasal-pasal! Muahahahaha..

Anyway, kesemua gambar2 dlm entry ni was captured by en.teman! Tetapi en.teman bukan lah official photographer utk majlis ni.. En.Teman adelah official & personal photographer utk binik dia yg gonjeng ni! Hahaah..  

So, Kalau korang berminat nak buat majlis perkahwinan yg ade live update macam wedding Fouziah Gous ni.. Korang boleh dptkan khidmat Project2Pi ok! :)


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails