COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, May 10, 2012

Kajol Mukherjee VS Neena Johari... Sama Tapi Tak Serupa?

Hoverrr ko ehh gonjeng!!! nak sama kan diri ko yg Gonjeng tuh ngan si Kajol yg dah tentu2 lah Gorjes!

Tapiiiii... yg dok kata muke aku ade iras-iras si Kajol nie bukan datangnya dari diri aku sendiri yer!  koranggg korangggg jugak yg kata camgitu kan?? muahahhaa... But serious, ramai gilerrr dahhh yg dok ckp rupe aku memang ade iras si Kajol Mukherjee nie!  Aku ingat lagi first time org panggil aku dikhalayak ramai adelah di dataran UiTM Shah Alam.. time tuh tak salah aku ade sekumpulan budak2 lelaki yg terpekik terlolong dok jerit depan aku ngan nama Kajol!! Kajol!!!  Memang time tuh citer Kuch Kuch Hota Hai tengah hangat.. so itu yg jadikkkkk tuhh!  tapi yg aku tak boleh blah.. time tu rupe aku comottttttt bomotttt giler! lebih dasyat dari gonjenggggggg laaaa.. apa tah lagi nak ade perkataan gorjessss! yg ade kulit muke hitam berkilat tanpa sebarang bedak di muka apatah lagi nak tepek bedak MAC! huhuhu.. itu pun boleh org jerit panggil aku KAJOL?? sumpah tak paham!

Tapi apa pun aku nak ucapkan ribuan terima kasih lah pada korangg koranggg semua yg dok bagi aku gelaran Kajol Malaysia!  sampai ade yg kata.. "Tengok Kajol jerr teringat kat Neena" aduiyaiii...  Touching sungguh rasanya... ye lah Kajol tuh superstar Bollywood... yg aku nie siapa lah sangatt kann... uhuhu.. *moodtouching*

If fact aku pun quite surprise coz yg dok gelarkan diri aku Kajol nie bukan dikalangan org yg aku kenal jer.. org yg aku tak kenal pun at times like aku gie memana... tetiba kangg org yg aku tak kenali boleh jerr selumber bertempik... "ehhh!! muke awk cam Kajol lah!" hoihh!! gilerrr ko tak segann biler org yg kot tak kenal tetiba tegur ko ckp camgitu??? apa yg aku boleh ucap.. "terima kasih... :D"

Well.. dlm dunia nie org kata ade 7 org yg iras muke kite kan? so kebetulan lah dah darah daging aku pun dari negara Bollywood tuh.. so ade lah tempiass nya terkena sikit kot! hahahha...

Ok.. jom tengok wajah Kajol Mukherjee VS Neena Johari jom!

VS 1

VS 2

VS 3

VS 4

VS 5

VS 6

VS 7

VS 8

VS 9

VS 10

So tell me.. which VS yg palingg sama sekali?

OK! cer korang citer kat aku.. tang mana PERSAMAAN antara aku ngan si Kajol nie? tang mata nya kahh??? tang bentuk mukanya kahh???? tang senyumannya kahh????? tang bibirnya kahhhhhhhhh?????? tang rambutnya kahhhhhhhh????????? haaa... cerrr citerrr... cerrr citerrr...

Utk pengetahuan korang.. aku sebagai diri aku sendiri memang susah nak nampak tang mana persamaan tuh!  puas dah aku tatap muke aku ngan si kajol.. aku rasa muke aku lain.. muke dia lain.. ye lah sbb diri sendiri kan.. so memang susah diri sendiri nak menilai.. tapi aku percaya lah kot coz majority dari kamu2 sekalian dah kata rupeku macam Kajol! Owhhh.... I terimaaaaa you olllzz!!!! hehehhee *gedik*

Tetiba aku teringat yg tak lama dulu pernah sorang blog readers aku email kat aku camgini...

Gigih budak comel nie buat picture collage utk aku! TQ dik!

DIALOG LAKI BINI

Binik:   Bee... tang mana samanya muke binik awk ngan si Anjali @ Kajol nie? puas dah I dok telek... cam tak jumpa kat mana pun persamaan nya! @__@ 

Lakik:  Haaaa.... tang hidung jer yg lain.. yg lain semua adelah nampak sama! hidung you tu pesettt dan kemek.. hidung Kajol tu mancung! heeee~~ 

Binik:  TQ... ko tido luar kat sofa malam nie Bee!!!


36 comments:

MRS. K said...

hahaha.. sebijik sejibonnnnnnnnnnn

mama tisya said...

mmg copy paste...tp dialog binik&lakik itu klakar...hehehe...bila dpt jumpa kajol msia ni....nk jumpa kajol bollywood mmg tk tercapai ler..hehehe

Zila Zainal said...

Memang sama! :p

EIKA said...

sis...ika asa no 4,5,6 sma ^_^

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kak Di blogger green apple pon ada sikit sama cam kajol dr segi senyuman..

kalau tny sy persamaan awak dan kajol sama mcm jwpn cik abe awakkk hehehe

Mooniqueen said...

Aah ade...Kene senyum nampak Gigi selalu lagi banyak iras kajol...

oshinz said...

tang mata dengan kening. gigi pun macam lebih kurang. cume idung lain skit. bibir akak lagi nipis dari kajol. hehehe. nasib baik husband akak tak macam ajay devgan. kihkih.

O'gosh said...

mmg nampak sangat samanya la neena..

miss.diellalla&mr.amsyar said...

siyes same!

Nieta Shairi said...

Hahaha lupa la pernah hantar kak neen email tu! Heheh see? Semorang pun cakap muka kak neen dgn kajol sama!! hehehe

Filla ~ Kasihs said...

hehe macam adik beradik ;)

cik pinkmoon said...

i've told you before in previous comment:)) tp you lagi maness sb ade perigi buruk/lesung pipit:))

Cik Ina Do Do Cheng said...

hye neena & kajol

mata, hidung , terutama bentuk muka sebijik cam kajol : )

Al Kisah said...

serious.. ada iras iras..

cikirah said...

siyes..muke kak.neena mmg same, lg2 yg vs 4 ngn vs 6..teringin nak jumpe kak neena :))

mrs.ecam said...

ouhh ms terserempak ngan ko kt ampang park ritu aku segan nk tego sbb ingtkn kajol lah kn...hik3...face to face mmg nmpk ko lg iras kajol...aku pasan gak org tngk ko skali...pastu msti paling kali ke 2...hikhik....klako la mu laki bini...jujur btol en.teman ek...kn dh kne tdo luo...hekhek

Peri PiA said...

manis nya dia ;)

kening

[z@ck] said...

betoi ckp en teman tu....hehehehe..tang hidung ja lain sikit =P

Biqque said...

the effort done (finding kajol pics and put it side by side with your pics) is something to be credited. gigih kan? :) but yeah, u do look like her...i cant actually tell which part, tapi mmg skali imbas ada sama la...

i got a friend back in Uni time, her face was exactly the same as Kajol and we did call her Kajol as well hahaha! especially part bentuk muka and bibir. tapi dah pakai tudung, tak sama dah :)

wAnNy said...

mmg ada iras,,tang mata,kening n bentuk muka..

gmbr yg nmpk paling seiras no 4,5 & 6.. ;D

mrs puex said...

mlm aritu tgk kuch kuch hota hai mmg kepale dok terbyg kak neena gonjeng tgh blakon ckp bhs industan hokey..hihihi...pastuh bukak blog akk tunjuk kt hubby.. ni kajol versi melayu...hubby pon ckp..same skit tp lain tang idung jek..
gagah tu tgk smbil bukak blog akk..semangatt...

yg penting tiap kali tgk kompom air mate menetess..:D

Vicke Syarifah said...

sameeeee..kite pown suke kat akak..cume beze nyer mate akak cute cam hazel nut...hohoho..akak memang gojesss!!! xtipu neyh puji hari jumat..salam jumaat semua..hehe

ellynadyra said...

xpe hidung tu boleh dibetulkan melalui teknik solekan ye

:: Riri-Fatieha ::~ said...

seee.... betul la kak sama... cuma tang hidung tu lain sikit. tp akak lagi sweet sebab ada lesung pipit kat pipi tu.. hehehe...

Shu Shinju said...

1 geng ngan abg nuar. semua sama kecuali hidung..hehe...

nak2 tang kening..sebijik !!

MiYOKO SuKi said...

serius sama,,,,cntik!!!

Alin Marlini said...

vs 3 paling best :) yg sama tang mata n senyuman

Seri said...

Kak, mase aku tgk KKHT ni, terus aku ckp 'rupe betul mcm kak neena'..

-cinta soFiaSafiya- said...

KaknIn lawa lagiik dr kajOL...ahaks

Mak Izz said...

xnak jwb soklan k'nin. tp nk bgtau, kajol tu jelita, k'nin manis. kajol pure indian of coursela idungnya mancung. k'nin campuran melayu, hidung pesek kebanggan org melayu. hehehe...

overall, k'neena cantik mcm kajol! ^___^ Malaysian Kajol katanyer :)

~~Ap Hasnida~~ said...

ada persamaan la sis...tp pic no 9 tu...sis macam tiz zakyah la pula..:)

•*¨`*•IntanNadia•*¨`*• said...

tang kening dan bentuk muka rasanya yang buat sama dengan Kajol..ehehe...nice pict! salam perkenalan dari Miss Kinuko...

cik puan chahaya said...

mmg seiras kajol la..Baru nk ckp td..tgok2 da ade entry tntg ni..Nice to read ur blog..Peace

Norzi Beautilicious House said...

masa google nak baca pasal sydney , terjumpa blog neena, mmg rasa familiar, rupanya macam kajol serious ada persamaan ...

ulek mayang said...

tengah2 google image cari sal baju pengantin warna purple....jumpa gambar kajol pakai baju purple...ku buka lah...ku ingatkan kajol...rupanya kajol malaysia....huhuhuhu

irdina ilham said...

mmg ada iras sesangat... sangat sweet

http://akusukatulisblog.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails