COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, May 20, 2010

Contest Senyuman Paling Menawan!


GUMMY POST!!!
~PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRIES~


Kan aku dah kata aku giler masuk contest sekarang nie! itu menunjukkan walaupun aku penah kalah.. tapi aku tetap bersemangat tuk joint jerk mana2 contest yg aku rasa bersesuai ngan diri aku! hehehehe... Oh actually contest nie aku di TAG oleh adik Ezma! Thanks dik sbb sudi tag akak! Muuuaaaahhhsss!!

Ok.. this time contest yg dianjurkan oleh seseorang yg xhot tapi cool! hehehe.. itu berdasarkan dari kata2 diblog beliau keh! hehehe... nama si ayu a.k.a pemilik blog nie adelah Chentazetty!

Jom tengok syarat2 penyertaan bagi Contest Senyuman Paling Menawan nie!



1. Contest nie terbuka tuk semua peringkat umur ~ MEMANG CUKUP UMUR! :p

2. 1 gambar je (GAMBAR ANDA)... sape masukkan lebih2 otomatik akan di rejek oleh ai... ~ YUP! PLEASE SCROOL DOWN FOR THE ONLY PICTURE! ;)

3. Gambar mestilah senyum yang memang ikhlas.....senyum lebar 2 da max... =) ~ OH SUDAH PASTI SENYUMAN KU ITU BEGITU IKHLAS DARI HATI! hihihi...

4. Gambar BERSEORANGAN ~ YUP! MEMANG TENGAH SORANG2 PUN! :D

5. Mestilah menjadi follower miss chentazetty ~ DONE!

6. Sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n link kan kepada ai... ~ DONE!

7. Jgn lupe tag kan kawan2 anda minimum 4org... (kalau follower anda xramai boleh di maapkan..) make sure org anda tag 2 tau bahawa dia telah di tag kalau xnk kena saman... ~ YUP! DONE!

8. Letakkan sticky pic ini sekali di entry anda... pastu explain...nape anda suke senyum... ~ DONE!


Ok.. dengan ini... aku ingin mempertandingkan gambar aku yg ini!!!



SC_0341 copy
Owh! gambar yg dah hampir berusia 5 tahun ooowwwh! Gambar ni merupakan gambar candid yg disnap oleh my official wedding photographer waktu aku baru keluar dari kereta pengantin tuk masuk ke dalam dewan persandingan! Aku memang adore ngan gambar nie coz seriously kuntuman senyuman aku tu adelah yg sangat spontan! aku sendiri tak tau & tak sedar pun biler my wedding photographer take this shot! biler dpt album dari dia cam terkezuttt sangat tengok this picture! Seriously pada aku senyuman aku dlm gambar nie merupakan satu2nyer senyuman yg lain dari yg lain aku penah ade dalam all my collection of pictures! hehehee....


Ok.. now aku nak bagi tahu lah... naper aku suke senyum yek! errrmmm.. first of all.. senyum itu adelah satu sedekah!! biler kite senyum kite akan rasa happy & lively jerk! so biler kite sedekah kan senyuman pada seseorang... secara tak langsung org pun akan memberikan senyuman pada kite jugak! so sama2 akan rasa cam happy jerkk! lagi satu.. aku kan suke bergambar... so sudah semestinyer lah aku nie suke tersenyummmm... kalau tak senyumm.. confirm gambar jadik kelat! hihihi... oh ya ade satu lagi naper aku suke senyum... sbb aku nie seorang yg peramah... so kalau dah peramah.. confirm suke tersenyum & ketawa! heheehehe...

Rite! seperti kehendak syarat penyertaan... dengan ini saya mahu meng-TAG 4 org dari kawan2 saya nie yer!

~ POSH
~ ABG EQ
~ VEE
~ IENA

Tapi pada sapa2 yg aku tak tag nie... kalau korang rasa2 nak joint contest nie... jom arrr joint sekaki!! bak kata org putih.. "lagi ramai lagi meriah" eh! org putih ker tu? hahahaa.... sempat lagi nie kalau korang nak joint.... coz tarikh penyertaan tutup pada 20 mei 2010...

52 comments:

eqbalzack said...

confirm melanglah ni...hehe...

kena tag?! adeii...

Iena said...

kalo kena tag ni wajib masuk erk???
xper2... no halnyer... kengkawannya pasal... *padahal??? r lu pk la sendiri... kite dua ni cam 2x3, 3x2 jerk aku rase... giler kontes... menang belakang kire... kalah x menangis... janji enjoy n jadi idea utk wak entry baru... yer dok? ngehehheee...

Cik Yayang said...

Nampak agak berlainan senyuman Neena dlm gambar ni, dn muka Neena pn jadi nmpak lain dari biasa..:-)

Lady of Leisure said...

all the best neena cantik sangat neena in that pic...
:)

TiTin said...

ur smile sgt2 sweet, sis....sure bole menang contest nii...

a'a..senyumn ni nmpk tak dibuat2..sgt2 ikhlas...hehe...

Azmiezas said...

Menawan sungguh senyuman tu..

All the best Neena..

sisdee said...

cantik gile neena tau :) suke tgk gmbar ni dan ini le yg org kata..snyum yg ikhlas akan terpncar kat luar kan:)

insyaallah ada can menang ni :p

NeenaAnuar said...

Abg EQ:
melanglah tu apa abg eq? kalah ker menang nie? hahahaaha...

yup! sila joint yerrr! :p

NeenaAnuar said...

Iena:
wajib ker tak tau tak sure lar pulak aku babe! sbb aku just follow rules and regulations jerk! huhuhuhu...

alaa... joint jerk lar... ko sendiri dah kata kite serupa kann.. memang muke suke masuk contest! ahaksss!!

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
Lain dari biasa tang mana kah itu cik yayang? hahaha... anyway.. thanks yeah! :D

NeenaAnuar said...

Lady:
TQ very much lady! :D

NeenaAnuar said...

Titin:
hehehehe... TQ dear! Muuahhss!!

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
TQ sista! :D

NeenaAnuar said...

sisdee:
huhuhu... TQ TQ! yea betoi.. yg dtg dari hati itu sudah pasti akan terpancar di wajah kannnn...

(blushing nie blushinggg... hehehehe...)

POSH76 said...

beb cantikleh ur picture...ur smile toksah citer la mmg menawan sentiasa....kene tag yer...nanti korek mana gambar yg ada senyuman menawan...bess gak contest ni...takper menang kalah belakang citer yg penting vangga di TAG oleh cik neena hehe

[z@ck] said...

wah...berseri2!

mrs.ecam said...

perghh aku cume leh ckp "ouh manisnyaa...manisnya snyumanmuuuu" hekhek...

♥ Vee Violet ♥ said...

rasa cam miss one word...
kalau vee masuk confirm2 vee kalah di tangan neena..
hehehe

♥ Vee Violet ♥ said...

WOW... you loookk soo pretty...
mcm puteri gitu...
ala neena, kalau ini pic neena, vee masuk pun tak guna.. confirm2 kalah...
hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

senyum seindah suria yang membawa cahya...kau tersenyum..ku tersenyum..wah tiba2 nyanyi kan....hehehehe..

-niD's- said...

musti menanglaaa......
ADOIII senyoman NEeNa...manis skaLi...caer MELIHATNYAA....
SNYUMAN MU....bolew membuat hati ku jadik tak keRuan...ekekekeke

SURIA AMANDA said...

Lisa suka tengok gambar perantin akak ni..sweet sgt...x sabar lak rasanya nak kahwin..hurm...4hb june...tungguuuuu....

xkenalmakexchenta.blogspot.com said...

mmg menawan..

NeenaAnuar said...

POSH:
TQ very much darling!

yup! sila joint contest nie yer dear! hehehehe... yeaa.. kalah menang tu toksah kire.. yg penting kite have fun in it! :D

NeenaAnuar said...

zack:
hehehe... thanks dik! :D

NeenaAnuar said...

Ecam:
hahahaha.. TQ babe! :D

NeenaAnuar said...

Vee:
TQ soo much darling!
alaaa.. jgn lah camgitu.. joint jerk lar yang!! I pun dah banyak contest masuk tau.. tapi tak menang2 pun.. hehehe.. sbb bende subjective.. so just try your luck dear! :D

NeenaAnuar said...

Vee:
ishh! jgn lah camgitu... as i said.. bende nie subjective ok.. just joint and have fun dear! ;)

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
waaaaaaa... syiok lar sis nyanyi2 tuk kite! hehehe..

NeenaAnuar said...

Nid:
hohoohoho... sib baik nid pompuan.. kalau lelaki.. confirm en. teman fengsan baca comment nie! hehehe.. TQ so muchh dear for your support! :D

NeenaAnuar said...

Amanda:
waaaa.. tak lama jerk lagi nak naik pelamin niee.. harus lisa pun chantek gak nanti biler dah jadik perantin! btw.. thanks dear! ;D

NeenaAnuar said...

xkenalmakexchenta:
TQ dear! :D

~NURUL~ said...

wow!!!! sgt kompem boleh menang la u!!! wit3... ceria je muka..

hehehe menyinggah kat cni..

http://hidupaku-mylife.blogspot.com/

NeenaAnuar said...

Nurul:
hye! thanks coz sudi jenggah my blog and drop you comment here!

nanti I singgah blog you yer! ;D

~eZmALiZa~ said...

arrgghhh...kalah la aiii...hahahhahaa.... :)))

kak neena, tengs sudi join.u are very sporting sis! i'm lovin it!!

heee... :) sumpah cun giler..!! kalo ezma laki, da lma kebas awek nih..eeiii..geram!! hahahaha... :P

eynda said...

Cun neena!! Gud luck!! ;-)

~NURUL~ said...

kan dah kate.. tgk ramai y kate u bleh menang :) sgt cantik kan kawan2 sume.. :) oh ye.. thnks for drop by..

NeenaAnuar said...

Ezma:
hep! hep! jgn ckp camgitu.. rezeki sapa kite tak tau kann... ezma pun sweet sgt taw! suke tengok chicky face adik tu! sumpah tak tipu nie!

u're most welcome dear.. thanks to you too coz sudi tag akak yer! Muaaahhsss!!

hohohohoho... sib baik ezma pompuan! kalau tak confirm en. teman melalak lagi! hahahahaha.. TQ dear!! ♥♥♥ you!

NeenaAnuar said...

kak eynda:
thanks kak! :D

NeenaAnuar said...

Nurul:
ish! jgn camgitu... dulu2 pun I dah penah masuk macam2 contest but yet tak penah menang grand prize lagi pun! hehehehe.... Thanks again yeah! Good luck to you as well! :D

~NURUL~ said...

thanks u :)

Syikin said...

comel... nk add la ur blog in my blog list..best la baca u p vacation...mabeles!!

LiAnA said...

senyum tu cantik sebab neena tengah happykan.. dlm hati terus yg terpancar kat luar.. :D

Yana@Nana said...

salam.. wah cntik sagat senyuman tu.. pic yang menawan .. sy doakan akak menang..

suezensuzanna said...

u've got the smile lah!!!..ehehe

NeenaAnuar said...

Nurul:
You're most welcome! ;)

NeenaAnuar said...

Syikin:
Hi dear! Thanks coz sudi add & follow my blog! Keep on & enjoy reading keh! :D

NeenaAnuar said...

Yana:
hehehe.. TQ deary! :D

NeenaAnuar said...

Kak Liana:
hehehe... betoi2... :D

NeenaAnuar said...

Suezen:
hihihihi.. TQ darling! :))

sandal kecik said...

hi...salam perkenalan

cun la gmbr pengantin tu..suka nengok,,

lady XOXO said...

cantek nie... pergh2.. nampak mmg nice.. sure ar MENANG.. wina COKONG.. go go

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails