COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, May 28, 2010

2 Minggu Awal Dari Jangkaan!


Wah nampaknyer baby Marrisa Qaisara (harap betol lah ejaan nie) dah tak sabar nak melihat dunia! Awal 2 minggu dari tarikh yg ditetapkan... tepat pada pukul 12:28 minit tengahari tadi...
my buddy.... dah pun selamat melahirkan puteri pertama dalam hidupnyer!



DSC_0030
CONGRATS FREN!!!

Insyallah esok aku akan gie visit dia kat umah kalau dia dah discharge lah... kalau belum... maybe akan ke hospital putra sungai buluh! Both mommy & baby are doing fine! Tadi dpt borak ngan my fren nie... dia kata seawal subuh water bag dia dah pecah.... then sempat lagi dia breakfast bagai.. kol 8 lebih baru get ready ke hospital... sepanjang tu tak der pun rasa sakit apa2... sampai lah waktu nak bersalin rasa sakit sikit2 dlm 1/2 jam.. pastu terus baby pun keluar! huhuhu.... besttnyer aku kata... harap2 esok aku pun biler nak beranak... kalau boleh nak cam dia gak lah hendaknyer! senang giloss! hehehe....

Apa pun CONGRATULATIONSSSSSSSSSSSSS TO OUR FREN.....


P1020339
Shah & Deyna!!

Semoga dengan kehadiran Marissa akan menambahkan lagi ikatan kasih sayang antara korang berdua! Be a Hot Mama & Daddy Cool keh! hehehehe.... With from ~NeenaAnuar~ :D

14 comments:

[z@ck] said...

hah? dah bersalin dah?
*mode terkejut*

cik anis haniza said...

wahh!!
sy pulak yg rasa seksaited..macam dpt anak buah sendiri pulak..hiks..neway congrats sis deqna!!

Cik Yayang said...

Tahniah buat Deqna & Shah...
Alhamdulillah...dipermudahkan sungguh kedengaran nya cerita Deqna ni..Ermm...tak sabar nk tgk Qaisara :-)

MisZ DeAnNa said...

wah..

congrats to her!

POSH76 said...

bessnyer sekejap jerkan...congratulations to deqna yer...sedap nama baby dia

mrs.hanibunny said...

nice name :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tue la kul 2 semalam kita dapat msg cakap deqna dah selamat..cam wahhh...cepatnya baby nak kuar...heheheh this week xdapat la nak g tengok dia lagi..my mama ada kat sini.insya-allah maybe next week..sampaikan salam tahniah kita dekat deqna k...

-aNida OtHmaN- said...

TAHNIAH tO member kakNEEna, DeQNa......
alalalal comeL laa dia.....kim salam dia erK...

nasaoji said...

hehe...kak, bby kt ngn bby kak deqna kongsi bulan n tahun samer..hehehe...

tahniah tuk kak deqna...kt skalipun tgh coti berpantangan nih, tp, masih dok sempat nak terjah umh bolg dia...hehe..

salam pd dia yer kak.. ;)

fatenton said...

sedapnye nama marissa.. i love nama marissa.. :)

Liea said...

cedapnya nama.. congrats deqna!

Yaniez said...

wah... dah bersalin... tahniah la kak derna... alhamdulillah selamat...
lambat lak buka blog kak neena.. kalo tak leh g melawat gak.. huhu..

apapun tahniah ye kak derna..

Iena said...

ooo... deqna dah slamat melahirkan baby gul upanya...
tahniah to her...
ko dah melawat beb? kalo lom aku nak join...

Deqna said...

Thanks fren! Terima kasih for the entries u created for me..

aku baru sempat bukak blog nie.. tapi tak leh nak komen satu2 lah.. maklumlah sekarang ni masa adalah terhad...Pastu broadband aku pulak wat hal, ni pun akuu on line dari PMC. Marissa masuk wad kena jaundice. Mujur kat sini ada wifi.

Kim salam ngan sumer, dan terima kasih pada sumer yg wish.

terima kasih kat kawan2 yg datang melawat & thanks again for the pressie.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails