COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, May 19, 2010

Ala-Ala Di Buru Papparazi!


Hari kedua @ Hard Rock... bangun pagi as usual gie b/fast dulu kat
Starz Diner Restaurant... aku tak der rasa nak bergedik kat tempat makan dia sbb nothing special pon... sama jerk macam kat tempat makan di hotel2 kat malaysia yg menyediakan buffet style!


Lepas makan kiteorg gie redeem 1 free coupon voucher @ Photo Shop kat Hard Rock Hotel tu... Satu yg bestnyer kat HR nie... diaorg tak kedekut voucher! macam2 discount vouchers yg diberikan pada guest! So nanti aku citerkan part nie later2 yeah!


Lepas buat redemption tu... balik bilik... apa lagii.. teruskan aktiviti membesarrkan badann laa... aku mandi2 pastu teruss zzzzzzzZZZZZzzzzzzz..... dari kol 11 pagi - 2 ptg... owh! sgt heaven feeling yg dibaluti selimut tebal... tilam & bantal yg sangat empuk! bangun just nice tuk solat zohor! en. teman lak... dia suke benor duduk dlm bilik kat HR nie sbb channel dia banyak cam ASTRO gak... macam2 movie2 channel ade... so dia punyer cara relaxation biler dpt layan movie!
So aku selamat tak yah susah2 nak entertain dia! Tettttttttttt! hahahaa....

Ok.. Biler dah lewat petang sikit.. we both siap2 tuk beristirehat kat area.......


_DSC0190 copy
Swimming Pool!

Lewat petang baru leh lepaking kat sini.. sbb cuaca panass ya amatt... kalau kulit aku putih gebuzzz cam mat salleh takpe. biler terbakar jadik merah... nie aku terbakar terus jadik kerang! hehehe...

Tu baru sebahagian dari kawasan pool dia... kat belah hujungg sinun ade lagi sebahagian yg tak tercaptured dlm gambar nie.. besarr gilerrr okkkk dia punyer free form swimming pool! puas arr kalau nak berenang ke hulu ke hilir... oh ya.. mengikut fakta bukan auta... swimming pool kat Hard Rock nie merupakan pool yg terbesar sekali di Bali!

En. teman as usual tak abis2 ngan 'baby' dia.... aku apa lagi... sessi merehatkan diri jerk la! Tapi dlm pada aku beristirehat tu... aku dpt merasakan yg aku telah di buru oleh Papparazi!


_DSC0132 copy


_DSC0140 copy


_DSC0156 copy


_DSC0162 copy


_DSC0164 copy


_DSC0177 copy


_DSC0155 copy
Aku nampak something yg menarik kat situ.. will share it later yeah! ;)

36 comments:

MaDaM LiEzA said...

salam.. he he tetiba jd cam artis ye diburu paparazzi.. apelah yg neena nampak tu..
lieza nak ty sikitle.. dari kl sentral kalau nak ke pavillion camner ye.. ( guna pengangkutan awam)?

Siti Shuhadah Zainol said...

shu tau akak nampak ape.. nampak teeett... hehehe..

akak..so seksis la..hehehe..

Diarihatiku1976 said...

so ceksi.. kalo dah lawo buat aksi apa pun lawo kan....chaiyoookkk

♥ Vee Violet ♥ said...

sweetnyeeee you pakai pink dear..
=)
ape yang neena nampak tue/
share cepat2 ye?
:)

Iena said...

wooooooooooo... ni baru seksi! yeeeeehaaaaaaaa!!!
sempat ko set up rambut segala kan... kugam (sila terbalikkan) kejap mak cik nengok ko nek...

Yana@Nana said...

suka lah pic2 kat blog akak.. cape yang ambil kak..
santai jer gambaryer..

pewit.. awek mane tu.. cntikyer.. pink lagi.. hehhe
jgn marah yer

sisdee said...

wah...bes tu gambar candid..heheh tu yg leh dpt snap real picture kan :)

SURIA AMANDA said...

Suka sngat gambar2 kali ni..mesti en teman dah snap beribu2 gambar kan?akak..bagi alamat kat email Lisa leh x? nak ngantor kad kahwin..kak long beria sesangat suh ajak akak..Lisa pun sama..hik hik...suriaamanda@yahoo.com

kak ina mail said...

dah sebijik cam kajol dah.share cepat , apa tu...

Atiqah Adnan said...

cantiknye picture ni... neena pun sweet..
bestnye swimming pool lama daah tak bermandi manda nieh.. ahakss..

wah apakah sesuatu itu..?

Mimy Hamid said...

lawa nya kooooooo...teruja aku...ptt la paparazi buru sbb dh macam kajol ko ni...aku tak sabor nk bulan madu seksi feeling camni ngan pario..aduhai hati bersabor...

ratusiput said...

fuyyyooooooooooo....seksis...tp shanteeekkkk...cam model! :)

mrs.ecam said...

ahaks...k.ina ckp ko mcm kajol br aku tingat...dr td duk pk muke ko cam spe ek...skali...btol la beb....muke ko cam kajol....sejibik...kui2

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

fuh..fuh..menitik peluh tengok..seksis anita sarawak la..oppsss silap..seksis neena anuar.. :P

Azmiezas said...

Neena baru curl ur hair ke??..atau akak yg baru perasan??..

U looks so sweet,..betul cakap dia org,..mcm model laa..

Lady of Leisure said...

suka tengok u pakai pink... really suits u i think... nampak ayu+sexy gitu...
:)

NeenaAnuar said...

MaDaM LiEzA:
hi lieza! owh nak ke pavillion from KL Sentral senang jerk.. you can take MOnorel Train direct from KL Sentral to Pavillion... nanti kat station monorel tu beli tiket tuk turun kat station bukit bintang yer!

NeenaAnuar said...

Shu:
tetttt?? apakaahhh??? hahaha...

huhuhu... seksiss ker? huhuhu....

NeenaAnuar said...

Vee:
hehehe.. Thanks darling! :D

NeenaAnuar said...

Diarihatiku:
huhuhu.. segan lah pulok! TQ sista! :D

NeenaAnuar said...

Iena:
seksiii kerrr?? aramakkk.. sogan den! ahakss!

wei! aku punyer rambut kan memang ade curl.. cuma on that day aku terlebih pintal.. tu yg nampak cam aku set rambut kot! hehehe...

NeenaAnuar said...

Yana@Nana:
thanks dear! sapa lagi yg amik gambar2 akak nie.. en. teman a.k.a hubby akak lah! hehehe...

Huhuhu.. maluuusss la! :D

NeenaAnuar said...

sisdee:
ha'ah.. kalau candid nie dia akan nampak lebih natural moments kann! :D

NeenaAnuar said...

Amanda:
hehehe.. memang pun dik! total gambar kiteorg ke bali nie jerk tanpa di edit which delete mana2 yg tak nak ade lah lebih kurang 500++...

ok.. nanti akak email yer! Thanks.. akak pun teringin nak jumpa lisa & your lovely sista! :D

NeenaAnuar said...

kak ina:
kekekeke... ye ker kak? sebijik kajol kaaa??? aduh! kene pikir nak kasik akak hadiah apa laa nie! :D

NeenaAnuar said...

Atiqah:
TQ darling! *blushing* :D

takpe.. lepas nie tiqah ajak hubby gie holiday.. then gie swimming sama2 yer! :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
weeiii... malus betoi lah aku nie.. lawaaa mendenyer... comot comatt jerk tu ha... hehehe.. anyway time kasih lah atas pujian ko tu yer babe! muaahhhss!!

don't worry babe... masa ko akan tiba tak lamaaa jerk lagi! hehehe..

NeenaAnuar said...

ratusiput:
huhuhu... TQ TQ TQ sista! :D

NeenaAnuar said...

Ecam:
kekekeke... sejibikkkkk kaa? ko adelah org yg ke berapa ratus dah kata muke aku cam kajol! :D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
"Jangan pandangku sebelah mata
Hanya kerna namaku wanita
Walau ada kelemahannya
Engkau pun apa tidaknya oh
Jangan pandangku sebelah mata
Nanti kejantananmu tercabar
Takkanku menyerah kalah
Kerana madahmu berat sebelah
Tohmahanmu akan ku tepis
selagi persis tak terkikis seksis" ~ ehh ternyanyi lah pulak! hahaha...

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
eh tak lah kak! dah lama dah neena buat digital perm tuu.. tapi time tu neena terlebih pintal.. tu yg nampak cam rambut tu terlebih set! hehehe.. digital perm nie nak kene rajin pintal2 and set sendiri biler bubuh minyak rambut. so kalau lagi lama pintal.. lagi menjadik lah curl dia tu...

maybe sebelum2 nie akak tak perasan sgt sbb tahap kepintalan rambut neena tu tak menjadik sgt kott... hehehehe....

huhuhuhu.. TQ sis! Muaahhhsss!!

NeenaAnuar said...

Lady:
TQ darling! hehehe.. I pun suke warna pink sebenarnyer! :D

azzey said...

What's up neena??? hi3...

Deqna said...

Nasib Nuar amik gambar ko.. kalau dia memaparazzi amik gambar mat saleh yg setengah tut? hehehe

NeenaAnuar said...

azzey:
wassup!! wassupp!!! hehehe...

NeenaAnuar said...

Deqna:
sib baik dia tak amik.. kalau dia amik... aku bagi tau dia wat camgitu kat blog nei ha! hahahaha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails