COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, May 26, 2010

Siapa Tinggal Kat Johor Bahru?


Kawan kawan... saya nak tanyer nie.....


Ade sapa2 tak my followers or readers yg tinggal kat Johor Bahru? Kalau ade.. kenal2 kan lah diri anda yer... in case of me turun JB nanti... kot2 korang nak belanja aku makan ABC kat Restaurant Singgah Selalu ker.... hahahaaha.... statement tak bleh blah! :p

So ade ker??? Aku nie sometimes kenal korang.. tapi tak sure pun korang stay kat mana.. ade lah a few yg aku tahu korang stay kat KL.. stay kat Penang... but not all lahhh... so kalau ade.... sila angkat tangan, kaki & kain yer! :D

p/s: thanks korang... baca korang punyer comment.. terusss sejukkkkkkkkkk hati aku! Sayanggg sangatttt ngan korang2 semuaaaa.... muaaaaaahhhssssss!!!!!

26 comments:

Aini said...

Sahaye lah anak jati johor bahru dulu, kini & selamanya..haha =)

Kajol mau datang jb? huhu =)

POSH76 said...

ratusiput JB rasanya...cikratu sila tampil yer...I key ell + sngor so tak masuk la hehe

nasazfrog... said...

akak pun dok Jb jugak tapi baru 5 tahun...... :) meh le dtg....

Mimy Hamid said...

aku org muar..bukan JB..hehe...

suezensuzanna said...

ngeh ngeh....im from kl:)...but will be going to JB this friday:)

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

aduh best nyer idup, selalu makan angin

Iena said...

aku pernah jadi warga JB for 5 years. n singgah selalu mmg tempat aku selalu menyinggah! dulu tomyam dia terbaik wokkkk... tp hujung thn lps aku gi ader sedikit kureng.

ratu siput... sila tunjukkan mukamu... ko kan anak jati JB. ni peluang nk jmp kajol mesia ni nok. hehhehehee

Siti Shuhadah Zainol said...

JB jer..PENANG xmau mai ka? chek bawak pusing penang no....

eqbalzack said...

johor kat area mana neena?
abg eq ada kenal sorang blogger...nama sufi alias....hari tu ada jumpa dia masa dia kursus kat UM...happening orgnya....leh geng...

blognya:

http://raunasafia.blogspot.com

Lady of Leisure said...

ai dok kl hehehe... jb tak pernah pi lagi pun..
:D

ratusiput said...

ye...ye...ratusiput mengangkat tangan...kaki...bulu idung...taik tinge sme ni...ehehehehe.....opkos ler ratusiput made in jb....30 tahun dh dok jb ni...ehehehe....ha???kajol nk turun jb ekk....meh!meh!bila?bila?tp bulan 6 jgn ler...nk g haneymun....ekekeke....

mrs.ecam said...

kg aku kt muo johor tp aku duk kt kl....err menjawab soklan ko x...heeee

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

made from kedah..born @ selangor...hehehehe...JB harus i sesat barat...u nak ke jb ke sis..kim salam orang jb yer.. :P

NeenaAnuar said...

Aini:
Yup! I'll be there this coming weekend dear! ;)

NeenaAnuar said...

POSH:
hehehe... you area mana beb KL & Selangor tu? :D

NeenaAnuar said...

nasazfrog:
oh ye ker? hehehe.. memang neena nak turun JB pun this coming weekend... kalau akak free leh jumpa nanti! :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
oooo... muarr.. jauh dari JB kan?

NeenaAnuar said...

suezen:
alamakk! kite ter-missed date nie! hehehe...

NeenaAnuar said...

CRAZYBEAUTIFUL:
hehehhee.. akak nie bukan makan angin suke2.. nie makan angin secara sambil menyelam minum air! ahaksss!

NeenaAnuar said...

Iena:
aku pun penah stay kat JB for 1 year jek! pasai tu leh tahu tempat makan yg sedap2 kat sana especially singgah selalu! memang aku pun selalu singgah kat situ dolu2... tapi tu lah aku pun dah dengar lately nie org kata restaurant tu dah tak sesedap dulu! sedih aku dengar sbb aku suka bangat ngan ABC.. tomyam... & nasi goreng ketam dia! huhuhu...

NeenaAnuar said...

Shu:
hehehe.. sabaq dik nonnn... penang memang chek dlm pertimbangan nak ke sinunnn... jgn lupa nanti bawak chekk gie ronda2 penang nooooooo... :D

NeenaAnuar said...

Abq EQ:
neena akan ke JOhor Bahru this coming weekend abg eq..

owhh.. okkk.. thanks for da info yeah! ;)

NeenaAnuar said...

Lady:
hehehe.. biler kite nak jumpa nie lady! *wink*

NeenaAnuar said...

ratusiput:
alamakk! bulan 6 tu lah yg aku nak datang tuuu! huhuhu...

NeenaAnuar said...

Ecam:
yup! terimass kerana sudi menjawab! hahaha... muarr jauh dari JB dak?

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
hehehe... don't worry.. JB senang jerk nak kenal town dia.. takkan sesat punyer! ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails