COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, May 21, 2010

I ♥ Bali!


Kan semalam aku ade ckp yg aku ade shopping lagi satu barang kan... haaa... nie lah barang nyer! Tammmm taaaaaaaaaa raaaaaaaaaaaaaaa...............



_DSC0288 copy
I Bali Shirt!

Memang melambak2 lah baju nie dijual kat sepanjang panjang jalan kat Kuta Street tu... ade color putih & ade color hitam.. ade design yg berlengan camgini & ade jugak yg jenis bersinglet! Ade jugak tuk org lelaki which is in singlet type.. aku suruh en. teman beli dia tak nak! aku cukup suke tengok dia pakai baju2 jenis singlet nie taw.. walaupun hakikatnyer nampak ketiak.. but biler diwaktu cuti2 begini kalo pakai begitu nampak lebih santai... dulu2 mungkin lah aku tak suke tengok dia pakai baju singlet sbb terlalu cikeding! hahaha.. but now badan dia kan dah gagah perkosa.. so haruslah macho biler memakainyer! tapi dia tak nak.. tak kose aku nak paksa lagi dah! at last aku jerk lar yg rembat.... bukan mahal pun.. RM25 jerk aku dpt.. itupun lepas ditawar sampai tawar! hehehe... diaorg kat sana perrgghh... memang sekali letak harga memang giler vavisss punyer tinggi.. ko kene pandai bargin yerr... supaya leh dpt the best price! :D


_DSC0289 copy
Biler dah pakai baju baru... aksi gedik kene lebih! hahaha..


_DSC0297 copy
Material dia sangat besttttt ok.. dia jenis yg elastik tu... and then dia jenis sejukkk jerk material dia. tu yg aku berkenan tu...

Baju tu aku pakai on the day dah balik ke Malaysia... wah biler sampai kat airport... aku pandang kiri kanan depan belakang semua nyer dok pakai baju camgini.... ade yg color putih ade yg hitam gak! hahaha... ye lah.. semua org lovesss Bali kann! kalau tak.. takkan lah dtg holiday kat Bali kan? :D

Yeaa.. sesungguhnyer aku sangat2 mencintai Bali! dia ade satu perasaan yg tidak dpt digambar kan ngan kata kata actually... aku tak tahu lah org lain camner... but to me... I just simply Lovesssssssssssssssss Bali! Sesungguhnyer biler berada di Bali... aku boleh mendapat satu perasaan yg sangat sangat tenang seperti gambar2 di bawah ini.....


_DSC1166 copy


_DSC1167 copy


_DSC1272 copy

Memang tak dinafikan dimana2 pun kite boleh mendapat ketenangan... ikut lah citarasa masing2... As for me.... deep in my heart... welllll... I just simplyyyyyyyy...........


_DSC0287 copy
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Bali! :p


_DSC0302 copy
And as for you Bee! I hope you enjoy with this trip! I planned everything just for you my dear! Thanks for everything! Muaaaaaahhhhssss!!

Actually trip nie aku hadiahkan buat en. teman.... walaupun hari jadi aku tapi aku yg kasik dia hadiah.. hahaha.. tahun nie aku agak lebih baik dari biasa.. time hari jadi aku ramai yg dpt hadiah dari aku! hehehe.... why aku hadiahkan trip nie pada dia? coz this year.. he has done really reallyy a lot for me!! I just dunno how to pay him on what he has done for me when I was sick in beginning of this year! So I know he really need a break! I know he also simply loves Bali! :)

OK dah! Dengan ini kawan2 ku sekaliannn... aku ingin mengumumkan bahawasanyer citer cuti2 Bali aku tamat di sini yerr!! *nangis* :(

So you ollzz.. aku harap korang semua enjoy with my celoteh semalam 3 minggu berturut turut nie... errmm.... aku actually belum penah bloggin about my 2008 punyer trip kat sini taw coz waktu tu aku lom start bloggin pun! so now rasa2 cam nak wat lah entry about it.. coz during that time banyak tempat2 menarik yg aku gie buat touring & visiting... so maybe leh bagi korang idea jugak kannn kot2 nak tahu apa tempat2 menarik yg boleh dilawati biler berkunjung ke Bali! Hmmm.. tengok lah camner nanti yer... kalau aku rajin.. insyallah aku buat! :D

p/s: Adekah aku akan kembali ke Bali semula selepas ini buat kali yg ke 4??? errmm.. mungkin kottt kalau ade rezeki.... sbb aku kan cintakan Bali! ahaksss! :p

34 comments:

ONFARISHA said...

Bestnya pegi jejalan.. =)

Salam perkenalan (^_^)

-------------

salam, kongsi cerita ttg sauna di blog sha ♥ silalah singgah ♥

nairaariaa said...

most peoples said dat bali is the best vacation place, ever n ever..n now, i believe...haha...teringin to having a great day wif yg tersyg kat sane...ape2 pom cian en teman ada 1 jerk gmbar dlm blog nie...haha...sebek ade jgk...

nex,katne lg holiday akak?

Iena said...

seiring sejalan jer kite... sesama menggila duk jaja pikces bercuti walopon aku cuti2 mesia... ko cuti2 obersea... tutup pon sama...
so, next destination is...???

aku setuju ko wak review vacataion ke bali yg musim sebelumnya ni...

♥ Vee Violet ♥ said...

happy together forever k neena...
:)
susah nak dpt pasangan mcm you all nowadays...
:)
vee balik penang esok till selasa...
maybe tak sempat nak follow blog neena...
ada masa kite berjumpa dekat fb...
:)
take care sweetie... :)

Siti Shuhadah Zainol said...

wah....camtik giler t-sgirt tu... nak jugak... mesia ade jual x?

1 gi..shu suka pic yg no.6..hehe..

Mimy Hamid said...

nak gi bali gak...tapi tiket airasia dah habisssss....huwaaa..i love bali too

eynda said...

Suka tengok gambar2 percutian neena....rasa jeles...jeles sebab bila la nak pegi huwaaaa....

Lady of Leisure said...

i love bali too tapi lom kesampaian lagik... hehehe... tengok pic pun dah boleh rasa ketenangan yg neena rasa tu... damai jer kan... tq for sharing neena... blog la lagi pasal yr holiday nanti, i love this kind of entry..

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

sis neena. blog walking ;)
kina link blog akak eh.
bestnye bali.
aman tenang je..romantik

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang kan..kalu pegi holiday harus nak beli t-shirt tempat yang kita pegi tue..hehehhe sweet la t-shirt tue sis... ada xtra x??? hahahah baby nak la..bukan bonda dia nak..:P

azzey said...

I LOVE ALL THE INTERESTING PLACES... HU3...

Awien Ghazi said...

neena... 3 minggu punya entry utk i minggu percutian... awien rasa macam baru balik dr bali daaa at the end... hhhhahahaha :D

Ms AiReEn MoHd said...

beb aku da macam tgk blog model da blog ko ni.....semua lelawa termasuk ko pun lawa la....pakej ngan photo laki ko amik semua superb...

tapi kan kalau aku bukak jd mcm nak pengsan tunggu lame nak load...

NeenaAnuar said...

ONFARISHA:
hi! salam kenal...

Thanks for visiting yeah! ;)

NeenaAnuar said...

nairaariaa:
yup! memang bali merupakan satu tempat percutian yg tersenarai dlm top best vacation in da world! so you should go then! hehehe...

hahahaa.. sib baikk ade gak gambo dia terselit yek.... next vacation? errrmm... tak tahu lagi nie! hehehe...

NeenaAnuar said...

Iena:
tu lah pasal! hahaha... next destination? so far tak der ke mana kottt... maybe attend kenduri kat kg jerk nanti! so balik kammmpunggggg lerrrr! hehehe...

ok.. thanks for your respond babe! nanti aku buat yer! ;D

NeenaAnuar said...

Vee:
TQ darling! muuaahsss!!

takpe dear.. enjoy your trip to penang.. take care ok! *HUGS*

NeenaAnuar said...

Shu:
hehehe... kat Malaysia kalau ade jual pun I Love Malaysia lar kot Shu! :D

Thanks! akak pun suke ngan picture tu!

NeenaAnuar said...

Mimy:
takpe.. next time usha2 lagi mana taw leh dpt good deal ke sana lak kann! :D

NeenaAnuar said...

Kak Eynda:
hehehee... insyallah... lepas2 akak dah settle down umah baru nanti... leh lar gie holiday kannn! :D

NeenaAnuar said...

Lady:
insyallah.. satu hari nanti pasti Lady akan menjejakkan kaki ke situ! :D

u're most welcome dear! ok... I will.. nanti ade masa I continue ngan yg 2008 punyer trip tu yer!

Mya said...

neena, semua entry u berkenaan bali adalah amat berinformatif.
i pun nak kumpul duit. nak gi bali jugakkkk :D

NeenaAnuar said...

Nursakinah:
hi dear! thanks for visiting my blog! keep on reading keh! muaahhsss!!

yup! bali memang sangat tenang & romantis! ;D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
hehehe... maap la bonda.. untie nin tak beli extra pun t-shirt tu... nanti next time untie nin pegi.. untie nin belikan tuk baby yer.. bukan tuk bonda baby! hahaha... :p

NeenaAnuar said...

azzey:
*wink* *wink* :D

NeenaAnuar said...

Awien:
hahaha... tu lah pasal dear! :p

NeenaAnuar said...

AiReEn:
hohohoho.. sobar jerk lar! apa pun TQ babe! tang nak loading tu mintak ampun maap lah yer.... kalau guna streamyx rasanyer no hal nak loading tau! :D

NeenaAnuar said...

Mya:
Great!!! Jgn lupa blog it out kalau you dah pegi sana nanti yer! :D

POSH76 said...

u pakai baju tu mmg lawa sbb body selim melim pakai apa pun cun...tapi ur bali review mmg terbaik laaa hehe

NeenaAnuar said...

POSH:
selim tak berapa nak slim nie.. dah naik 1 kg! huhuhu...

Thanks babe! :D

♥ balkidz_hunny ♥ said...

dear,
u baru pegi Bali ke?
ohh wow..hope u bleh bagi few last minit tips utk I..
I pegi lusa..
and yess..I suke tshirt I [heart] BALI itu juga!!

mama-syira said...

Dah khatam baca baru aku komen.
Sesungguhnya aku sangat teruja membaca dan melihat gamba2 holiday ko. lagi2 kat Bagus Jati tu. Wish aku akan dapat bercuti2 camni gak tapi satu hari nanti dengan husband + anak2!

NeenaAnuar said...

balkidz_hunny:
hi dear... yup I went to bali last month! tips you just go to my Bali Labels.. kat situ ade semua info2 about bali keh! :D

so jgn lupa beli t-shirt tu nanti yer! enjoy your holiday! :D

NeenaAnuar said...

mama-syira:
hehehe.. insyallah.. lagi ramai lagi best... nak2 ngan anak2 lah pulak kannn! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails