COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, May 13, 2010

Wonderful Tonite!


WONDERFUL TONIGHT by Eric Clapton






_DSC1336 copy
It's late in the evening; she's wondering what clothes to wear.
She puts on her make-up and brushes her long blonde hair.
And then she asks me, "Do I look all right?"
And I say, "Yes, you look wonderful tonight."



_DSC1327 copy
We go to a party and everyone turns to see
This beautiful lady that's walking around with me.
And then she asks me, "Do you feel all right?"
And I say, "Yes, I feel wonderful tonight."


_DSC1320 copy



_DSC1331 copy



_DSC1334 copy



_DSC1353 copy


_DSC1339 copy
I feel wonderful because I see
The love light in your eyes.
And the wonder of it all
Is that you just don't realize how much I love you...



_DSC1347 copy



_DSC1362 copy
It's time to go home now and I've got an aching head,
So I give her the car keys and she helps me to bed.
And then I tell her, as I turn out the light,
I say, "My darling, you were wonderful tonight.
Oh my darling, you were wonderful tonight"



Yup! It was such a wonderful nite! Se-akan memahami apa yg kami nak lakukan malam tu... Lagu Wonderful Tonight by Eric Clapton nie berkumandang di dalam villa kami sewaktu aku & en. teman ber-romantika-di-amor kat balcony villa kiteorg! Kat villa nie memang tak der TV.... tapi diaorg sediakan satu radio mini compo utk guess! and sila lah tahu yg majority channel2 radio yg disediakan disini semuanyer berunsurkan Love Songs! All da hits love songs akan berkumandang sepanjang hari di radio tu... Owh! I loiiikkee!! betol2 menepati citarasa aku... and to me this is something new to me!

Memang sangat sesuai resort yg berkonsepkan honeymoon... pandai sungguh pihak resort menyediakan saluran2 yg berpatotan ngan mood pengunjung! aku memang terujaaa gak lah coz you know... the feelings was really great! aku tak penah dpt feelings camgitu before this! Suasana romantik tu penah lah rasa.. tapi suasana ber-candle-light-dinner dlm kawasan hutan yg sunyi sepi dan hanya bertemankan siulan cengkerik... di tambah pula berdua duaan bersama yg tersayangg... lagi hebat biler di hidangkan dengan lagu2 love songs yg hebat! perrrrgghhhhh!! tak ternilai experience yg aku ade nie! Alhamdulillah... syukur pada mu ya Allah kerana masih memberikan ku ruang & peluang utk menikmati semua ini...

Well adekah suratan @ kebetulan... waktu aku ngan en. teman tengah lepak2 ber-candle-light-dinner (dinner larr sgtttt... walhal makan kek & air sparkling jerk! :p) kat balcony..... lagu Eric Clapton nie berkumandang ngan begitu syahdu sekaliii... terus dari mood gedik jadik romantik! hahahaa.... and adekah suratan atau kebetulan jugak.. percaya lah yg gambar2 yg di ambil itu semua adelah secara naturally tanpa aku mengetahui yg sebenarnyer gambar2 tersebut sgtt bersesuaian ngan bait bait perkataan (lirik) dlm lagu Wonderful Tonigt tersebut! Aku memang tak hafal lansung lirik lagu nie... yg aku tau hanya waktu dia ckp.. "you're wonderful tonigt" jerk.. hehehehe...

Tapi biler aku nak create entry nie.... saja aku carik lirik penuh lagu nie... sekali biler aku hayati bait bait lirik lagu nie... wow!! I got a shock!! memang suratan atau kebetulan betol lah yg gambar2 yg we both captured nie sangat2 bersesuaian ngan lagu nie! hehehee... terus dtg idea buat entry camgini.. kalau tak.. aku citer satu persatu jerk lar gambar2 tu! :p

Ok... kalau korang nak tau... malam tu aku ngan en. teman saja lah celebrating my birthday bash once againnnn.... this time dlm keadaan berdua-duaan jerkk... saja aku gedikk lebih nak gakk capture the sweetest moment antara aku ngan en. teman kat sana sempena ngan b'day aku... at least ade gak kenangan yg aku celebrate my 30th birthday kat Bagus Jati bersama my soul mate! hehehe.. ye lah.. dah alang2 travel jauh2 tu... apa salahnyer mengabadikan the extra ordinary moment for both of us kannn... :D

Camner aku dpt kek? hahaha.. silah tahu yg gigih aku bawak 1 piece of Secret Receipe kek dari Malaysia okkkkkk... korang jgn gelakkan aku yerrrr... malu aku taw! :p abis kalau aku tak carry camner nak makan kek kat sana.. mana ko nak carik kek kat dlm hutan belukar tu dik nonnn?? tapi kek SR memang terbaekk lah! aku tak beli cheese cake.. kalau aku beli confirm lah mencair cam kek b'day en. teman hari tu... so aku beli SR punyer brownies walnut! kek nie jenis keras sikit.. so alhamdulillah.. tahan dia sampai ke bagus jati.. sib baik ade fridge kat sana.. so selamat lah jugak.. if not mungkin berkulat gak kottttt....

Lepas makan.. lepak2 lagi kat balcony tu sambil membicarakan soal masa depann dlm keadaan yg dingin membeku... ceaaaaaaaa... masa depan lah sangatttt.... hahaha.... then kami pun dah tak tahan sbb terlalu sejukkk.. maka kami berdua pun menoleh ke arah ini............


_DSC1127 copy
Sessi tuk memanaskan badan pulak! :p

Maka malam kami pun berlalu ngan begituuuuuuuuuuuuuuuu .................................... (korang selesaikan lah sendiri! ahaksssss!! :p)

26 comments:

Jiejah @ Iza said...

fuhfuhfuh ..mmg romatika diamor !!!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tettttttttttttttttttttttttttt close ur eyes baby...not gud tuk tontonan budak2 bawah umur...hahahahaha :P

♥ciK-t0ge ♥ said...

HaHaHa...
Sisssss!
sweeTNyer Sis n huBby siS...
0wG d0akaN sis haPPy ya..
:* mwahx

Mimy Hamid said...

huyooo asamaradana yer cik kak n cik abg...malam masih muda..phewitt..eheh gatal aku...beb gambo lawa nya...rasa nk join sekali je dlm gambar..geram nya pasal...wakakak...sure ko halau aku kann

Siti Shuhadah Zainol said...

shu rasa ni la entry yg paling best sekali penah shu baca... siap de lagi sambil tgk pic.. u go gurl... wah cam pengkritik af plak..hahahaha...

romantik sgt.. i like...

♥ Vee Violet ♥ said...

so sooo soooo sweet!
love that song neena... :)
seriously vee happy tgk ppl around me especially kwn2 yg sweet mcm you bahagia mcm nie... seriously dear... :)

*thanks to en teman cuz buat you bahagia mcm nie*

dear, tak sihat ye? jgn lupa makan ubat k? tonight tidur awal...

kak ina mail said...

wow romatika di amor.terasa, cam kita plak berhoney moon dulu.khe khe

POSH76 said...

beb romantiknyer....the idea is good...nak2 pasal kek tu & pastu slow dance dgn lagu tu...bessnyer.....ni yang nak gi honeymoon hehe

Lady of Leisure said...

lagi ni one of my fav song.. best kan... kena dengan suasana..
:)

Azmiezas said...

Pewittt...jeles ni..

mrs.ecam said...

perghh gilos wehh aku siap snyum sowang2 tngk gambo2 ko nih...nape ek??? adekah mengimbau knangan aku dl??? tettttttttt..hekhek...

Cik Yayang said...

Cantik baju...mcm penah tgk ajer..:-)

hihihi..tak reti nk komen ler..segannnn..hahahaha....

Iena said...

di sini jelas yg ko sgt merancang setiap detik percutian ko... smp siap bwk kek bagai dr mesia utk candle lite kat sana. mak tabik spring nyah!!!

NeenaAnuar said...

Jiejah @ Iza:
huhuhu... tQ! :D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
hahahahaha..... sorrry mommmyyy!! :p

NeenaAnuar said...

ciK-t0ge:
TQ darling!!! muaaaaahhhssssss!!!!

NeenaAnuar said...

Mimy:
hep! hep! you're still under the tangga okkk!! hahaha.. don't worry babeh! your time will come soon! so make sure you enjoy your honeymoon okk... jgn lupa tuk amik gambo2 camgini jugak taw! hahaha...

NeenaAnuar said...

Shu:
amboi! paling best tuu... huhuhu.. TQ dear! muaaaaahhhhhssssss!!!

NeenaAnuar said...

Vee:
TQ very mucchh darling! I pun happy ade kawan cam Vee! Muuuuaaaahhhsss! love you always keh! ;)

yup! tak berapa nak sihat... till today masih ade sikit2 sakit tekak tu! TQ dear for your concern! *HUGS*

NeenaAnuar said...

kak ina:
hehehehee.. apa lagi kak.. gie lah lagi hanimun tuk kali seterusnyer! hehehe...

NeenaAnuar said...

POSH:
hehehe.. tunggu apa lagi beb! ajak Mr. Y gie holiday! :D

NeenaAnuar said...

Lady:
yeaaa.. my fav song too dear! memang sgt kene & tepat ngan suasana nyer! hehehe...

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
huhuhuhu... jgn la jeless sis.. apa kata sis gie holiday gak lepas nie... dpt beromantika di amour gituu! hehehe...

NeenaAnuar said...

Ecam:
hahahahhaa... jaga2 beb.. ko senyum sowang2 kang org ingat ko giler lak kang! hahaha...

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
kwang.. kwang... kwang... memang kenall sesangat ngan baju gown tu kannn! :D

NeenaAnuar said...

Iena:
yup! biasanyer aku memang plan out my holidays! hehehe.. mana yg termampu aku plan out... aku plan lah.. kalau tak leh tu... aku just let it be jer... kat sana baru terjah! hahahaha..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails