COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, May 19, 2010

Syok Berendam Dalam Tempat Petak Petak Nie!


Alaaaaaaaaa... tak der apa yg menarik sangat pun... aku nie propaaa jerk lebih! hahahaha....


Nak kata menarik sgtttt tu tak lah.. cumanyer agak unik sikit jerk lar pada aku....


_DSC0202 copy
tempat berjacuzzi ni haa..... aku suke ngan tempat nie coz dia ade banyak petak2 jacuzzi kat situ taw.. macam2 saiz.. so ko pilih jerk lar nak lepak dlm petak yg mana satu! hehehe...


_DSC0198 copy
I'm in the bubbles! :D
Kalau korang perasan gambar nie nampak cam selari jerk kan tempat yg aku duduk nie with the main pool kat belakang tu...


_DSC0194 copy
See tinggi tempat nie!


_DSC0207 copy
Rendam punyer rendam... sedar2 dah membawak ke senja dah!

Kiteorg memang lepaking kat situ jerk.... syok sikit lebih privacy! satu petak hanya milik kami berdua! wahh gitu! memang dasar gataii aku kannnn... hehehehe...


_DSC0208 copy
Night view of the main pool!


_DSC0211 copy
Sebelum pulang.. sempat lagi amik angin bayu malam....


_DSC0215 copy
Sempat lagikk posing kat sini sebelum naik ke bilik! hehehe....

Balik bilik.... berehat sebentar.... then kuar gie jejalan around kuta town... malam2 memang happening abis laa around hard rock hotel nie... kiteorg tiap2 malam harus jejelan kat Jalan Pantai Kuta... Tourist pun ramai yg suke jalan2 sambil shopping2... aku tak shopping apa pun.. sikit2 jerkk tu ade gak lar... mana leh tak terjebak langsung kannn! hehehehe.....


_DSC0219 copy
On da way nak kuar gie jejalan... sempat lagik en. teman amik gambar pool nie dari view atas! Nampak tak yg kat atas belah kiri tu... haaaa.. kat situ lah tempat kiteorg lepaking petang tadi! :D


_DSC0220 copy
This is the sand pool which near to the Hard Rock Cafe!


_DSC0226 copy
Yer! Model tempe-lan harus ade! :p

Setiap malam... kami akan melakukan satu aktiviti wajib di area Jalan Pantai Kuta... nak tau apa dia..... tunggguuuuuuu....... :D

26 comments:

mrs.ecam said...

uish lawo gile la view kt sini...uhuhuhuhuhu tadik akak aku br ajak2 itik nex yr nk ajak g bali....leh la kumpul wit dr skang...kui3

♥ Vee Violet ♥ said...

serious cantik...
makin bertambah2 ke'jeles'an vee nie...
hihihi

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya berendam sambil mengecutkan apa2 yang perlu..hehehehehe....

Azmiezas said...

seriusly..akak jeles sangat tengok Neena tengah santai2 mcm tu..

rasa mcm nak pegi sana jer..nak relaks....

btw tq for sharing..

Siti Shuhadah Zainol said...

activiti wajib..ermmm..ape tu?

ratusiput said...

pergh bila mlm lg cantik...

Iena said...

x hagak2 ha... smp ke malam ko... seb baik x kecut! :))

IdzaLia said...

wow... mmg cantik sgt tmpt tu di waktu mlm ye...

SURIA AMANDA said...

best la berendam mcm ni...Lisa suka gambar akak yang pakai pareo kat tgh2 pokok yang lip lap2 tu

Lady of Leisure said...

syoknya pool dia ada jacuzzi eh... night view pun lawa... suami neena pakai dslr kan no wonder pic semua sangat cunssss...

NeenaAnuar said...

Ecam:
haa.. kumpul jgn tak kumpul.. Bali besttt! baik ko pegi! :D

NeenaAnuar said...

Vee:
hehehe.. jgn lah jelesss darling! nanti ade peluang you better go and visit bali yeah! :D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
tapi tak cukup lama tu sis... so tak terkecuttt pun! hahaha...

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
hohoho.. takpe kak.. nanti akak plan la gi coti2 ke Bali yer... carik tempat yg leh akak bersantai2 camgini.. for sure neena lak yg akan jelesss nanti! hehehee..

You're most welcome sis! apa yg leh neena share disini.. insyallah I'll share it! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
wajib ber urutt laaa... apa lagik! hehehe...

NeenaAnuar said...

ratusiput:
betoi2.. kat sini biler malam di penuhi ngan cahaya lampu neon yg indah gituu! :D

NeenaAnuar said...

Iena:
kekekekee... selagi boleh di balun... aku balun ke tahap maxima beb! :D

NeenaAnuar said...

IdzaLia:
Yup! memang di waktu malam lebih indah sis! :D

NeenaAnuar said...

Amanda:
hehehe... akak pun suke ngan gambo tu! :D

NeenaAnuar said...

Lady:
ha'ah... ade jacuzzi tapi air dia tak panas laaa... only comes in bubbles jerk! :D

yup Lady.. en. teman guna DSLR... boleh lahh.... dia pun masih lagi dlm process menimba ilmu dlm guna DSLR nie.. sbb bukan senang nak handle camera nie in order tuk kasik gambar jadik cantik... so neena adelah salah sorang pengkritik tetap dia lah.. kalau gambar2 yg dia amik tu tak cantik.. siap lah.. confirm kene kritikk kaw2 punyer! hehehehe...

POSH76 said...

wow mmg heaven la this place...bestnyer pool dia.....berendam shari suntuk pun takper...hehe

Deqna said...

bestnya berendam kat pool yg cantik tuh...

ko sampai ke malam berendam, tak kecut ker? hahaaha

NeenaAnuar said...

POSH:
tu lah. sampai tak ingat nak balik bilik jadik nyer! :D

NeenaAnuar said...

Deqna:
aku tak kecottt.. tapi si nuar yg kecorotttt! hahahahaha....

[z@ck] said...

sangat cantik..
subhanallah =)

NeenaAnuar said...

z@ck:
hehehe.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails