COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, May 11, 2010

Tinggiiiii Tau!


Now aku nak sharing ngan korang secara live pulak! asyik tengok gambar jerk sometimes susah nak imagine kan! hehehee...


Nie en. teman ade buat recording special tuk korang semua... dia menggunakan baby DSLR dia tu jerk! so kalau audio kurang memuaskan aku mintak maap yerr... sbb mungkin dia lupa nak setting audio tu kuat sikit... Maybe korang kene gunakan ear phone kalau nak dengar ngan lebih jelas!




See... berapa tinggi villa aku.. hari2 mau turun ke bahagian pool memang jenuh gak lar... tang turun ok lagi.. tang nak balik tu yg tak tahan tu.. ko kene mendaki! tapi elok gak.. secara tak langsung kami ber-exersice kannn... hehehe...

Okk... jap lagi ade lagi satu video.. and it's a continuation to this! check it out! ;D

p/s: Thanks korang on your respond yesterday! nanti akan aku buatkan satu entry khas about the price of this resort keh! Kite abis kan tour on it first then baru kite talk about the $$$$... hehehe... :D

14 comments:

Mya said...

cantiknyaaaaa pemandangan sini..
geram geram..
semua orang dah gi bali. i je lom sampai2 lagi sob sob..

Siti Shuhadah Zainol said...

kalau shu..mau turun 5 kg ape..hehehe... akak jua boleh wat program sendiri tau.. "Jalan2 Makan Angin Bersama NeenaAnuar.." hehehe..

Atiqah Adnan said...

ala tak dapat nak view video tu.. takpe laa./ waiting for ur next entry!!

Nor Aishah said...

tak boleh dengar suara pulak kat opis ni.. malam kang tgk kat rumahlah..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahhahaha nak turun ok la..nak naik bukit tue..harus menonggek jerk kan..apapun view kat sana memang cantik..

A D I A said...

wahhh mengah2 en. teman ye.. tinggi gak tu. tapi lawa gila la pemandangannnnn.

POSH76 said...

tension lagi tak dapat tngk...error memanjang....kempunan huhu

NeenaAnuar said...

Mya:
hihi.. apa lagi sis! gie lar hanimunnn.. :D

NeenaAnuar said...

Shu:
hahahahah.. memang commercial sungguh nama yg shu kasik tu! :D

NeenaAnuar said...

Atiqah:
lorr.. siannyer.. internet slow yek?

NeenaAnuar said...

Aishah:
hihihi.. ok.. ok.. :D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
memang pong! memang elok tuk exercise vuntuit nie! hehehe...

NeenaAnuar said...

Adia:
hehehhee... tu lah.. sampai pancit2 kiteorg nie hah! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
alolololo... ciannyer.. sorry lah dear.. errrmm.. camner I nak tolong ni yek?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails