COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, March 17, 2010

Oh NOOOOooOOOOoOO... It's Melting!


Dlm pada aku gumbira2 celebrate b'day en. teman malam tu... ade gak bende yg menyakitkan hati aku terjadik!!! huuuuuuuuuwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaa.... tension tau!!! well sometimes not 100% can be perfect with your plans lol! :(


Nak tau apa yg terjadik? Tengok ni!!!!!



V


V


V




_DSC0206 copy
Birthday Cake en. teman cair!!!!!!!!!!!!!
Bukan lilin jerk yg membakar diri.. rupenyer si cake tu pun nak bakar diri sama!
Huuwwaaaaaaaaaa.....


Sedih giler vavisss aku taww... tak penah lagi aku beli cheese cake leh cair... tapi ini lah pulak first timenyer pun aku beli cheese cake berperisa Lemon nie... selalu aku beli blueberry... marble... new york or oreo ok jerk walaupun take away... walhal biler balik umah terus aku simpan dlm fridge! even before bawak turun aku tengok still ok lagik... tapi bile dah sampai kat bawah tu... maybe dah lama sgt dia berada dlm suhu kepanasan diluar tu.... ye lah.. cuaca nowadays kan melampau lampau panas nyer... kiteorg malam tu pun agak berpeluh jugak lah... so itu mungkin kah salah satu faktor yg membuatkan kek itu cair?? or maybe disebabkan texture lemon cheese cake nie yg lebih lembut seperti cream cheese yg membuatkan kek tu tidak tahan? entah lew.. wallahualam! :(

Tapi biler aku rasa sikit kek tu.. memang jenis lemon dia dia sgt2 soft if were to compare with other cheese cake yg aku penah makan before2 this.... so, harapan nak makan kek terbantut malam tu.. pasal tu kat entry awal tadi aku tak bubuh gamba kek nyer.. sbb aku nak story about this lar.... uhuk.. uhuk...

Tapi tak per lah... apakan daya rezeki tak menyebelahi kami malam tu... en. teman hanya mampu tiup lilin jerk! its ok... b'day aku pun coming up soonn.. so, nanti beli 1 whole cake... and boleh lah gantikan cake yg dah melting nie! huhuhu....



*from Mr. gOOgle*
Kek yg serupa ini telah bertukar kepada sebaliknyer!
Tu lahh.. nak sgttt ber candle light dinner kann???
Haaa.. candle & kek dah sama rupe dah akhirnyer! huhuhu...

24 comments:

eqbalzack said...

hehehe....kena gi kursus masak kek ni....

Mimy Hamid said...

alamak kek mencair la..tapi takpe rasa tetap sama...hehe

Ms AiReEn MoHd said...

hahah aku gelak jap babe..apepasal gini neh...

boy penah gak nak wat suroprice sekali keke nyer penyet kat tepi kotak...huhuuhuh adalah nak tergelak aku kan...bebukak mate kek penyet die hidang kat aku..tak per babe..ape pun surprise tu yg best kan...hikhik kek tu simbolik jer...

LiAnA said...

adoiii nak gelak ke nak kesian ni kikiki... takpe bleh ganti bulan depan.. birthday neena bila?? akak pun bln depan gak ngeheeee

POSH76 said...

alahai ciannyer tak sempat nak makan....tp lemon cheese cake tu mmg yummy...yg penting sempat blow the candle hehe

nanti suruh en teman belikan yg besar punyer hehe

Lady of Leisure said...

cair pun takpe... janji happy... setting dengan rose petals semua tu nampak cantik sangat..
:)

NeenaAnuar said...

Abg Eq:
hohoho... bukan salah neena.. tapi salah kek! hehehe..

NeenaAnuar said...

Mimy:
huhuhu.. tu lah.. tapi cumanyer cam tak syok dah nak makan sbb terlalu cair & melembeeekkk!

NeenaAnuar said...

Kak Liana:
hahahhaa... Sila gelak & kesian kak! hehehe...

neena nyer b'day 25hb April! akak?

NeenaAnuar said...

Aireen:
hahaha.. silakan lah gelak! :D

hehehehe... ok lar kann.. ko pun dah ade experience kek penyet! ahakss!

NeenaAnuar said...

POSH:
yea.. rasa sikit hari tu memang best arr.. coz dia masam2 kann... takper next time leh beli lagi.. tapi kene duduk kat tempat yg ber air-cond lah supaya tak cair lagi.. hehehe..

NeenaAnuar said...

Lady:
hehehe.. yeah.. yg penting ade memories kann.. thanks deaR! :D

Siti Shuhadah Zainol said...

ala... frustnyer..kek cair.. tp, hubby mesti appreciate sgt kan kat awak...lovely couple..

Nur Irfan Juezrie said...

tula akak... akak happy sgt suap abg nuar mkn pizza.. sampai lilin tu cair ats kek pun akak tak sedar.. hehehe

CuppyCakeMommy said...

pagi2 i dah mengidam nak makan cake ni..huhu

Liea said...

ya ampun aku ingat memula tgk gambor benda alah tu lilin, rerupanya that was a cake... hehe tak pa maybe bukan fav en.Teman kot.... hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

lorhai...ingatkan mende la yang melty sangat tue..ish2...agaknya sebab panas melampau kot..sampai leh cair cam gitu..sabar jerk la..

Mak Izz said...

ya rabbi.. mcm mana blh cair sampai sedemikian ghupe. sabor jelah kan kak. last2 makan ke tak kek tu? or should i say, minum tak kek tu :) *mieh mieh

NeenaAnuar said...

Siti:
hehehee.. dia jamah gak lar sikit kek tu walaupun cair... so terubat sikit hati... hehehe..

NeenaAnuar said...

Jue:
hahahahaha... tak jugak jue.. kek tu dah mencair lagi awal sebelum akak bakar lilin tu lagi.. hehehe..

NeenaAnuar said...

CuppyCakeMommy:
hehehehe.. dah dpt lom?

NeenaAnuar said...

Liea:
huhuhu... that was his favourite too lar dear.. tapi tak menjadik rezeki gamaknyer.. hehehe..

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
yup! kite pun rasa maybe coz cuaca yg panas melampau kot...

NeenaAnuar said...

Mak Izz:
wakakkakakaka.. en. teman jamah sikit.. akak pun jamah sikit.. lepas tu ke tong sampah jawabnyer.. uhuk.. uhuk.. :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails