COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, June 1, 2010

Lapan Pu-Loh!


Apa yg 80??


Bulan May adelah bulan aku paling tegar berbloggin! hehehee...


80 Entries!

Since aku berbloggin hampir 1 1/2 tahun nie... kire last month ala2 pecah record laaa leh wat entry sampai ke angka 80! Alaa.. itu pun sbb aku pegi bercuti ke Bali... kalau tak payah gak tu nak update sampai ke angka itu... Aku memang lah.. kalau nak pecah record buat entry memang kene tunggu time2 gie holiday... tengok cam waktu gie Gold Coast last year... itu pun dah mencecah ke angka 71!

So lepas nie target nak try capai 100 entries per month! amacam?? agak2 aku berjaya tak? hahaha... aku rasa kalau nak cecah tahap nie.. confirm aku kene pegi holiday 2 kali sebulan = 2 minggu keje.... 2 minggu cuti! :p

18 comments:

Nurhidayah Shamsury said...

teruskan berblogging..cayok²

Cik Yayang said...

Fuhh..80 entries tu..:-)
Cayiok..cayiok...cayiok...100 entries per month...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gud2....tegar lagi taw nanti...:)

rATu kEBaYA said...

wow... banyaknya n3..

mrs.ecam said...

hahahhah chayok chayokkkkkkk

Mimy Hamid said...

yes ko boleh..kalau ko bercuti sebulan..penuh citer berjalan ...heheeh..aku sokong je..gambo menarik

POSH76 said...

cayalah sis tinggi tu I pun tak pernah tinggi lagu tu...tak terpikir pun...keep blogging taw hehe

-aNida OtHmaN- said...

akak...no wonderlaa..akak nya entry sampai 80...sebab akak memang pandai berN3..banyak per nak di share bersama para Blogger.....cayalah..

akak ada TAG untuk u laling....

NeenaAnuar said...

Nurhidayah:
TQ dear for your support! :D

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
Hehehe... insyallah... nak set target nie.. biler leh tercapai tu?? wallahualam! :D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
hihihihi... insyallah.. selagi termampu! :D

NeenaAnuar said...

rATu kEBaYA:
hehehee.. bulan lepas jerk banyak kak.. bulan nie tak tau lah camner! :D

NeenaAnuar said...

Ecam:
TQ babeh! :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
hehehee... TQ so much for your support babe! muaaahhhss!!

NeenaAnuar said...

POSH:
insyallah! TQ darlingg for your support! Muaahhss!!

NeenaAnuar said...

aNida:
hehehe.. TQ deary for your support! keep on reading my blog keh! :D

hohoho.. TQ TQ! nanti akak buat yer! thanks for taggin me! ;)

A D I A said...

wah gigih2 :) lepas ni leh la wat contest entry tebanyak dalam sebulan heheh. i sehari 1 je i mampu buat heheh.

NeenaAnuar said...

Adia:
hehehehe... good idea gak tu! confirm ramai yg bersengkang mata tak tido just b'coz nak wat entry terbanyak! hhahahaha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails