COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, June 4, 2010

Congrats & Thanks Q!


A few days back... aku terima satu undangan walimatus urus!



DSC_0007 copy


To my blogger fren... Lisa...

CONGRATULATIONS TO YOU MY DEAR!!! SELAMAT PENGANTIN BARU.... SEMOGA BERBAHAGIA HINGGA AKHIR HAYAT & SELAMAT MELAYARI ALAM RUMAH TANGGA!

Sorry sangattt coz akak tak dpt nak menghadirkan diri on your big day dear coz akak akan ke JB esok pagi... so apa pun.... akak nak ucapkan ribuan terima kasih pada lisa & family coz Lisa sudi jemput akak on your wedding day! memang tak der rezeki kite nak jumpa... if not confirm kecohhh kenduri Lisa ngan kawan2 blogger yg senggal nie! hehehehe... oh yaa.. sampaikan salam pada Kak Long yeah! (tak tau lah biler nyer si Lisa nak baca entry aku nie... confirm dia dah sibuk ngan baca tentang laki dia jerk! hehehee.... :D )

Apa pun... enjoy your 'nite' yeah!!! Layannnnnnnnnnnnnn! hahahaa.....



Okkk.. since this is wishes entry... so aku nak selit kan sekali citer yg dah agak lemau nie...

TQ veryy much to Anida for this lovely birthday wishing card!


_DSC0316 copy


_DSC0315 copy
Cute card nie... se-cute si pengirimnyer! :D

Aku terima wishing card nie waktu aku baru balik dari Bali hari tu.... sorry Nid... akak lambat blog about this.... en. teman lah nie... lambat benorrr nak snap gambar kad nie! hehehehe...

Anyway... TQ very much for the lovely card! Nanti ade rezeki kite berjumpaan & celebrate b'day sama2 keh! Muaaaaahhhsssss!!!!

10 comments:

-NiD's- said...

kakneena....THANK's sebab paparkan KARTU yg simple tuh di sini....
insyaALLAH thn depan kita celebrate sesama okess.......(^_~)

Siti Shuhadah Zainol said...

Selamat pengatin baru lisa!!!!
wah..cute nye birthday card tu...hehe..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kita pegi wedding si lisa tue.. :)

POSH76 said...

mmg cute card tu mcm si penerimanyer hehe

NeenaAnuar said...

Nid:
u're most welcome dear!

insyallah.. kalau ade rezeki kannn... :D

NeenaAnuar said...

Shu:
tu lah... memang cute sgttt.. akak pun ala2 teruja waktu bukak hari tu! hehehe..

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
owh! great!! so jgn lupa sharing2 kat blog nanti yer sis! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
huhuhu... *blushing* :D

SURIA AMANDA said...

Hi...uih x sangka akak buat post khas utk kad Lisa yang x seberapa tu..mekasih..Lisa terharu..Lisa boleh baca and leave comment jer sekarang, idea nak update lom mariiii...hehehehe...kak Yus datang eh...nape x ckp?ker Lisa terlepas pandang..dia x jumpa ke kak long Lisa erk?

NeenaAnuar said...

Amanda:
u're most welcome dear... sorry lah akak tak dpt nak pegi wedding lisa hari tuu... dah ade urusan kat JB kann.. cepat2 update pasal you wedding yeah.. tak sabar nak baca! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails