COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, June 25, 2010

Inilah Pertama Kali Saya Menjejakkan Kaki Ke.....


Hi Uncle Uncle & Untie Untie....


Semenjak saya dilahirkan... Inilah pertama kali saya menjejakkan kaki ke pantaii...


DSC_1689 copy
saya sangattt geliii pada pasir pantaii sampai saya hanya kaku & menrenggekk di situ!


DSC_1687 copy
kemudian biler Untie Nin saya cuba meng-attract saya dengan panggillan manjaa.... 'Qasehh.. Untie Nin kat siniiii...' terus saya terlupaa pada tahap ke-geli-an yg melanda diri saya.....


DSC_1691 copy
kemudian... saya cuba memberikan pose yg menarik pada Untie Nin saya....


DSC_1692 copy
"untie nin.. tengok rambut Qaseh yg currly niee...."


DSC_1696 copy
Yeaaayy!!! syok lah Untie Nin.... patot lah Untie Nin suke posing2... sekarang dah berjangkit kat Qaseh lah!


DSC_1699 copy
Okk.. sekarang Daddy nak bawak Qaseh gie mandi laut pulakk!! Byee byeee...


DSC_1706 copy
Waaaaaaaa.... besttt lahh!! Qaseh sikit pun tak takott taw!! seronokk sangat dpt mandi ngan Abg Mamat & Daddy!


DSC_1711 copy
alamakkkkk!!! apa nie daddy... kereta Qaseh sengett lerrr....


DSC_1705 copy
Wahhh syok lahh main tepuk2 air camgini!


DSC_1704 copy
Sebab Qaseh leh dapat rasa air laut tuuuu masuk ke dlm mulut Qaseh!


DSC_1700 copy
Mmmmmmmmmmmm.... Cedapyerrrrrrr rasaaaa air lautt nie daddy!


DSC_1703 copy
Yeeeeeaaaayyyyy.... memang Qaseh suke minum air laut nie!

Astagaaaaaaaa anak buah aku nieee!!! Qasehhh.... Qasehhhh.... org bagi minum air masak ko tak nakk.... air laut bukan main suke ko nak minum yerrrr.... Hahahahahaa.. aku tepuk dahi tengok gelagat anak buah aku yg sorang nie.... org tak suke tertelan air laut.. dia boleh pulakk sakannn minum air laut yg masin giler tu! org lain tersedakk terbahak bahakk.. dia cooll jerk biler tersedak air laut! hahaha... lagi satu biasanyer budak2 besar dia nie cukup takottt ngan ombak laut kannn! tengok lautt pun diaorg dah serammm! tapi nooo.... noooo...... noooooo.... Qaseh tidak begitu yerr! aku pun terkujat biler tengok dia cukup beranii biler time mandi laut nie! Relaxx jerk dia.... enjoy sakan! Sikit pun tak merenggek! Yg betoi2 nampak dia cuakk waktu first time kaki dia pijak pasir pantaii! haaaa.. yg tu dia nangis gak lah! hehehee...

Gambar2 tu semua aku yg snap! en. teman tido time tu! malas aku nak ngangu dia.. so aku curik2 amik camera dia... and main belasahh jerk setting sendiri! first time aku tembakk gelapp! huhuhu... setting tak betoi lah tu... nie lah masalah kalau pakai DSLR! kalau tak pandai setting.. kekdahnyer gambar will turn out entahapaapaentah! pastu aku pun try ler adjust2 sendiri... boleh lah dpt terang sikit! tu yg gambar2 kat atas tu tak lah secantik en. teman yg snap.. tapi boleh lahhh takat nak asah bakat aku cikit2.... hihihii....

26 comments:

A D I A said...

eee geram i tgk qaseh comel ni. rambut dia kalau buat rebonding sure panjang dah tu hehhe. eh jgn buat tauuu biar camtu.

i dulu pun suka curi2 minum air laut hehehe. habit2.

Shu Shinju said...

Amboiii... Qaseh comel mcm Untie Nin dia...pandai posing plak tu... hehe..

Iena said...

neena... sukanya tgk budak Qaseh ni... saya mmg geram budak rambut curly2, mata bulat n agak chubby camtu... paling suka gambar dia tersenyum tu... nmpk sgt ikhlas senyumannya... eeeeeeee.... geram sgt2...

#mak cik, i sopan kan hari ni??? hehehhe

POSH76 said...

comei la qaseh ni...bukan sng tau nk dpt hair camtu....kecik lagi dah pandai posing dah besar leh jd model hehe

eee tak lalu nak minum air masin tu hehe

makdara terdiva said...

alololololo..comeynye dieee..

tang rmbut tu yg suwit sgt..

hepi weekend!

Aini said...

alololoh Qaseh... Mula-mula takut. lepas tu makin lama makin lebar dia punya senyum,,,huhu

SURIA AMANDA said...

elok biarkan curly mcm tu..sngat cantik...she is cute la kak...comel giler..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah kan main qaseh mandi laut nyek..budak2 memang suka nan air kan..tapi ada jugak yang takut air..heheheh...klu budak2 yang xpenah kena pasir memang dia akan geli skit sis..sama cam anak buah kita dulu..tapi sat jerk..lepas dah seronok..habis pasir atas kepala pun ada..hehehehehe

mrs.ecam said...

pttla xdek gambo ko...salu kompom terselit gambo ko skeping....kali ni jadik kemrawoman plak ek...heeeee
ok la ni lawo gek gambo2nyerrrr

Nurhidayah Shamsury said...

qaseh cumel..mule2 takut,pastu tgk amboi senyum smpai telinge si qaseh ni

Azmiezas said...

hehehe..tomeinya..

suka sungguh dia dapat mandi laut..

Mimy Hamid said...

rambut mahal...tak yah gi salon tau..originall..i likeee

Cik Yayang said...

Cmner Qaseh leh suka minum air masin tu ek? hihihi

NeenaAnuar said...

Adia:
tu lah.. memang I dah dok remind kat mummy dia.. jgn ;potong rambut anak buah I tu coz I suke ngan rambut dia camgitu! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
huhuhu... TQ untie shu! :D

NeenaAnuar said...

Iena:
hehehee... TQ Untie Ienaaa! muaaaahhhssss!!!

NeenaAnuar said...

POSH:
tu lah tuu.. I pun geram tang rambut dia tu! hehee. dia nak ganti untie nin dia esok2 nie! hahaha...

NeenaAnuar said...

makdara terdiva:
hehehee.. tQ dear!! *HUGS*

NeenaAnuar said...

Aini:
hahahaha.. tu lah tuu! lelamaa dia lak lagi hebat dari daddy dia! :D

NeenaAnuar said...

Amanda:
yeaa.. memang akak tak kasik mummy dia ;potong rambut dia.. coz itu lah modal dia tuk jadik lebih cute miut! hehehe...

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
yeaa.. tu lah tuu.. mula2 jerk dia takott bukan main... lelama.. dia lak lebih sudu dari kuah kekdah nyer! hehehe...

NeenaAnuar said...

ecam:
muahahahahaa... pandaii pong ko kan! :p

NeenaAnuar said...

Nurhidayah:
hehehehe.. tu lar tu! dia berlakonn jerk kot mula2 tu! :D

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
hehehee... eksitedd first time lah katakan! :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
betoi2... aku pun jeless ngan rambut anak buah aku nie! hehehee....

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
hahahahaa.. good question! nanti dia dah besar.. ku nak tunjuk kat diaa entry nie.. pastu biar dia jawab persoalan untie yayang nie! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails