COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, June 24, 2010

She's My Little Lady Bird!


Semalam hati ada sikit panasss.... balik umah terus tengok gambar anak2 buah... fuhh! terusss sejukkkk hatiii...


Nie gambar terbaru Qaseh waktu kat Angullia hari tuuu.... bukan main dia bergaya ngan baju Lady Bird dia... Cute habis! hehehe...


DSC_1634 copy


DSC_1640 copy
abaikan keadaan bilik yg berserabut tu! hihihi...


DSC_1642 copy



DSC_1646 copy
ade wings lagi baju dia! heheehehe.... *qaseh bergerak gerak time niee.. abis gambar bergoyang!*


DSC_1643 copy
alololololoooo... tomey2 anak untie nin nieee!

Banyak lagi collection gambar2 Qaseh waktu kat kampung hari tuu... nanti kan aku selang selikan ngan citer balik kampung aku nie yerr!

Apa punn... Untie Ninn rinduuuuuuuuu gilerrrrrrrrrrrrrr ngan Qaseh tawwww!!!

p/s: patot lah semalam angin puting beliung dlm diri nie kuat sangat.. rupe2nyer cik bulan datang menyinggah! hahaaha.....

18 comments:

Cik Yayang said...

Qaseh Cute!
Owhh..dtg menyinggah ker? teman baru jer berlalu pulang...:-)

♥ Vee Violet ♥ said...

memang comel Qaseh pakai baju ladybird tue...
sweeett... :)

SURIA AMANDA said...

ingatkan akak hangin kat sapa...rupanya cik PMS akak dtg eh..buat2 sabo ler kak eh...Lisa dah lepas due PMS ni...masih x nak pi check...suprise..

Shu Shinju said...

alololo..comeynye Qaseh... geram shu tgk dia..rasa cam nak picit2 pipi tu...

akak... jgn moody2 k.. chill skit... hehehe...

mekchu said...

w/pun x dpt tgk gmbr 'lady bird' tu tp dpt bayangkan betapa cumel nye budak2 kecik ni...

adorable said...

comel je bj dia...hehehehe

POSH76 said...

I pun kalu bulan ngambang camtu gak jgn ler dekat hehe

kiutla lady bird tu...kecik2 dah pandai posing cam auntie dia....tapi nampak dia very close to u hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahaha cute taw qaseh....

azzey said...

Neena : Tomeinya dia...bp thn umur tuh ??? teringat kat anak2 buah kat kampung.....

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
TQ Untiee!

hahaha... baru berlalu kah? :D

NeenaAnuar said...

Vee Violet:
TQ Untie Veee! muuaahhss!!

NeenaAnuar said...

Amanda:
wahh! surprise bangatt nie! hehehe...

NeenaAnuar said...

Shu:
hihihi... TQ Untiee Shu! muahh.. muahh..muaahh..

ok dear! thhanks! :D

NeenaAnuar said...

mekchu:
alololo... I'm sorrryy mekchu sbb you tak leh nak view my pic! :(

NeenaAnuar said...

adorable:
hehehee.. TQ untieee! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
hihihi.. memang cik bulan nie lain macam sikit angin dia kannn! :D

yeaaa... dia dari kecik dah biasa ngan I! tu yg rapat sangatt tu! ;D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
TQ Untiiee! :D

NeenaAnuar said...

azzey:
dia now nie dah satu setengah tahun dah! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails