COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, June 21, 2010

Sifu Yg Ho-Ver!


Korang jangan ingat aku dok bergoyang kaki sambil bersantai santaian waktu follow en. teman gie wat outdoor photo shoot tu yerr... tak de maknenyer! Tugas aku lagi pening dari dia... dia punyer keje dok main tembak2 jerk! while me dok fening nak kene pikirkan apakah pose2 menarik yg harus digaya kan oleh pasangan pengantin! contohnyer camgini....



DSC_0760 copy
haa.... aku ngan model kecil aku nie ... gayakan camgini... then pengantin akan ikut lah nanti! hahaha.... (nampak aku tengah pegang beg lense dia tu! 2 kerja tau! :p)

Letih gak lah jadik assistant photographer nie.. ngan kelek equipment dia.. ngan pikir pose apa.. nak pose kat mana.. haih! fenin.. feninnnn.... en. teman kene belanja aku makan besarr nie! hihihihi....

Buat permulaan & sebagai habuan pertama.... dia dah pun hadiahkan nie tuk aku!

Lalalalalalalalaalalalalalalaa... :p


DSC_0720 copy


DSC_0717 copy


DSC_0714 copy


DSC_0886 copy


DSC_0710 copy


DSC_0762 copy


DSC_0887 copy
ko tengok... dia lak yg lebih overr dari pengantin kann.. pengantin pun dah nak balik tuu.. dia sempat lagik bergedixx santaii! hahaha.. layannn kan ajeee! :p


Tak puass aku gedixxx santai tu weii... since pakai DSLR nie lah first time balik kampung... tu yg macam jakunss sekejapan tu! :p takpe... tunggu lah aku balik kampung lagi sekali... confirm melecet tangan en. teman wat outdoor shooting tuk aku! hahahaha.....

27 comments:

Shu Shinju said...

wah..posing sakan no... best kan akak.. pas ni shu nak cari BF photographer lah...opppss....

SURIA AMANDA said...

belasah jer...benda dah ada kan..lain la kalau pinjam orang punyer...

mrs.ecam said...

lawo ah gambo last tu....matahari tbnam ek...so suweet...ko mmg model handalan...x yah srh pong ko leh pose2 maut gitu kan...hikhik

Lady of Leisure said...

hehe pose2 neena memang menarik.. pandai bergaya.. lady jenis yg kaku skit tu yang malas nak bergambar hehehe..

Iena said...

memula aku baca text kat baju ko...
yes, not everyone can be sexy like U bebeh!
giler jeles aku nengok gambo ko ni... mmg cuns vesgedevas mak ckp nok...

suezensuzanna said...

pengantin pun tau pnt tau!

Azmiezas said...

Tak puas tengok gambar Neena ni..sampai semput BB akak nak bukak blog Neena..hehehe..

A D I A said...

hehe nice pose! comel je still pos, background pengantin jalan nak balik dah hehe.

aku kalau pose, cam kayu je. pemalu la weh, tapi gedik sebenarnya hehe.

NeenaAnuar said...

Shu:
Hahahahaa... en. fairuzz tak sentap ker kangg baca komen ko nie dik?? jaga2... hihi.. apa kata suruh dia jerk yg belajor amik gambo! :D

NeenaAnuar said...

Amanda:
hihihi.. betoi2.. :D

NeenaAnuar said...

Lady:
hahaa.. alaa.. aksi spontan jek tu lady! :D

NeenaAnuar said...

ecam:
ha'ah.. time tu dah nak sunset.. hikk... hikk... handalan & mauutt tuk laki sendiri jerk! hihihi.. :D

NeenaAnuar said...

Iena:
hahahahahaha... baju tu sama lah ngan baju kat header blog aku nie! ngeeeeeeeeeeeeeeee........ :D

TQ beryy much darlings! muaahhss!! :D

NeenaAnuar said...

suezensuzanna:
hahahahaha... dia org punyer stamina nak kene simpan banyakkk tuuuuuuu! :p

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
hihihihi.... cian akak.. berattt yek gambar2 tu nak loading! nie lah kelemahan flickr! huhuhu....

NeenaAnuar said...

Adia:
thanks dear! alaa.. lain kali gedikk jerkk.. jgn segan2... lelama confirm tak kayu dah! hehehe...

Iena said...

beb, jon join contest mata menawan. aku dh tag ko... xleh lari.... hehehhe

POSH76 said...

beb I suker jer u tunjuk cara2 pose tu leh I tiru walaupun tak selentik u....bukan senang tau mau posing hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

i loooiiikkkeeee.......

Nurhidayah Shamsury said...

kak neena jd model je lah..msti kalah model2 kt m'sia ni...hahahaha

azzey said...

Sker bergambor gak....dr zaman skolah g....dulu x d kamera...skrg dah mampu beli...mmg sawan kamera x hengat donia....sib baik my hubby rajin layannnn...

NeenaAnuar said...

Iena:
hohohoho.. ok ok! nanti aku joint yer! wahh.. menarik ker mata aku beb? hehehe...

NeenaAnuar said...

POSH:
hahahaha.... malu lak rasanyer! okkk... tiru jerk gaya I nie nanti waktu you nak posing! lagi lentik lagi menjadik taw! hahahaa...

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
TQ babehhhh! :D

NeenaAnuar said...

Nurhidayah:
uiiishhh!! jgn ckp camgitu... seriauu dengar... tak der maknenyer.. akak takat model belogg nie leh lar! hahaha...

NeenaAnuar said...

azzey:
hehehe... we are in da same boat kannn... untung dpt hubby yg rajin layan kannn! :D

azzey said...

Neena: betol betol betol....untungggggggg sgttttttt...hu3.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails