COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, June 22, 2010

Nak Tahu Result Contest By MySelf?


Nak tahu pemenang
contest by myself? keputusan penuh ade di SINI yerr!


Dah tengok sapa pemenang nyer? Congrats to sis nida! wah.... dpt lah dia wat baju raya nanti ngan kain batik tu! hehehe...

Sincerely waktu first time aku tengok senarai top 10 hari tu... memang aku sendiri dah pilih sis nida adelah sebagai pemenang utama dlm contest nie! coz to me gambar dia memang sangatt unik! Baik dari segi expresi wajah... dan jugak pose & teknik gambar yg diambil... memang tepat lah pilihan juri tuk berikan hadiah utama kepadanye! walaupun aku joint.. tapi tak bermakna aku rasa gambar aku hebat... coz sometimes memang sah lagi sohih ade org lain punyer gambar lagi layak dari gambar aku sendiri....

However.. based on aku punyer pengalaman sendiri yg dah pun joint bermacam macam contest before this... tak dinafikan yg ade kalanyer secara jujur tanpa hipokrit, hidung tinggi ataupun masuk bakul angkat sendiri... aku rasakan gambar aku mungkin lebih layak tuk di norbatkan sebagai pemenang (tak kire lah pemenang nombor berapa pun) dari pemenang yg dipilih oleh pihak juri! it is based on the criteria & jugak syarat2 yg telah pun ditetapkan pihak juri sendiri...

Well at the end.. kite kene berbalik kepada asas manusia yg rambut sama hitam tapi hati lain2... maka bijik mata kite pun berlainan.. citarasa kite jugak berlainann... so tak perlu lah aku nak sakit hati ngan pihak juri yg memilih coz itu adelah CITARASA dia which pada pandangan mata dia... gambar aku tak layak and gambar org lain lebih layak... so it's veryyy subjective! Paling kuat pun aku berkata dlm hati sendiri & berdiskusi ngan en. teman jerk lah! "laaaaaaaaaaaaa... ini gambar pilihan juri.... I rasa kalau tak gambar I pun yg menang.... gambar org lain nie lebih layak kottttt dari gambar yg dipilih niee" haaa... contohnyer camgitu lah! hahahaa...

apa pun... setakat nie aku tak penah serikk lah tuk joint mana2 contest... memang niat hati aku just for funnn and sambil2 tu dpt lah tambah kawan2 di alam maya niee.... kalah menang nombor empat belas lah! as for now aku ade lagi 2 contest yg perlu menjointkan diri setelah di TAG oleh kawan2... and 2 lagi contest yg masih dlm proses menunggu keputusannn... so kite tungguuuuuuuuu! :D

6 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

insya-allah ada rezeki sis kat lain nanti...ada lagi contest yang lum taw keputusan...gud luck dear...muaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh *HUGS*

Azmiezas said...

Suka ngan semangat Neena..

akak percaya,..one day u mesti menang..keep it up!!..

POSH76 said...

apa yg u mention pun ada kebenarannyer...tp takper yg penting u nyer gambar mmg meletop...insyallah mesti ada yg kene nanti...keep on try taw...hehe

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
hihihi... kalah pun enjoy sbb leh dpt kawan baru.. kalau menang dah harus lah happy kann!! Thanks dear! muaaaahhhhsss!!

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
hehehe... thanks sis! my main idea masuk contest bukan lahh nak menang sangatt pun.... tapi tipu lah kalau kata tak teringin nak menang kannn... teringin tu pasti ade baru lah thrill masuk contest yer dak!

NeenaAnuar said...

POSH:
hehehe.. insyallahh.. so far pun dah ade yg terkene kann.. alhamdulillahhh... anyway... Thanks darling! muaaahhss!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails