COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, June 10, 2010

Telor Bersambal Kacang!


Sampai hotel kol 2 pagi... gedebak gedebuk.. almost 3 pagi gak lah baru tido... huhu.. giler larr.. tak penah aku buat kerja makan aiskrim kol ABC kol 1 pagii... tapi takpe... sekali sekala bukan selalu punnn! hehehe..


then.. tido dlm masa yg agak singkat... tak leh nak lenggah lenggah sangatt... sbb hari ahad dah nak kene get ready for kenduri makan nasik minyak lak... so pagi tu we olllzz having breakfast dulu kat hotel....


DSC_0238 copy
My dad & arwah mak really enjoy makan kat sini 7 years agooo... aku gie kerja.... diaorg dating sambil makan2 kat sini.... hehehe...

So far aku masih berpuas hati ngan hotel nie punyer masakan! dari dulu till now tak berubah.. in fact much better i guess.... so pagi tu en. teman makan nasik lemakk...


DSC_0237 copy
Memang mabeleeessss nasi lemak dia... especially the sambal!! pergh! terbaikk!!


DSC_0240 copy
Disebabkan aku suke sangat ngan sambal dia tu... tapi tak nak makan ngan nasi sbb kang tengahari nak makan nasik lagii... so belasah egg omelette! cedaaaaaapppnyerrr!!

So korang dah makan lunch ker belum nie??? kalau belumm... gie makan cepat! hehehehe....

16 comments:

-NiD's- said...

kakneeenaa....tak tahan dolat dh nie...memang kecoq ayaq lior..kalO td di hidangkan ngan A.b.c ADUSS kali ni teloq sambai plak....
meletit perot dh nie.......
akak, sume menu yg akak buh di sini adesss mabeLes blaka......sib beklaa JOHOR tu jauh, kaLo dak mahu ptg nie p carik menu-menu yg di paparkan di sini.........

MiYOKO TACHIBANA said...

droolinggg tgk sambal tuu..cam sedap je...

mrs.ecam said...

dah le...aku carik ABC tp x jmpe...dpt cendol jek...jaaadik la labuuuuuuu.....nie mata dh kuyu dh ni...sket jek lg nk katup.....huuuuuuu

Siti Shuhadah Zainol said...

uiii.... sedap tol.. td rasa cam nak diet.. bila tgk jer nasi lemak tu... ni baru nak kuar lunch..hehehehe....

Nur Irfan Juezrie said...

sedapnya akak.. terus rasa lapar wlupun dh mkn.. huhu.. harus mencari makana ni..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang nampak mabeles pun sambal tue...

POSH76 said...

adoi mmg terliur tngk nasi lemak ni...sabo2 diet2 hehe

tapi naper bfast kat hotel semuanyer sedapkan hehe

azzey said...

Neena: tak ke pedih perut tu....mkn sambal je tanpa nasi....

NeenaAnuar said...

NiD:
alahaii.. cian tol sampai meleleh air liur nida yer! hehehe... tak pe.. esok2 mana tau turun JB.. jgn lupa carik makanan2 nie yer! :D

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
memang sodap! :D

NeenaAnuar said...

ecam:
hehehe.. ok lar tu... janji sejukkk kannn! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
hahahaa.. sian dia! :D

NeenaAnuar said...

Jue:
hehehehee... carikk.. jgn tak carikk.. :D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
mabelessss abisss! hihihihi..

NeenaAnuar said...

POSH:
memang susah nak berdiet kalau dok kat hotel nie! hehehee...

NeenaAnuar said...

azzey:
takkk.. I makan ngan telo! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails