COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, June 30, 2010

Anda Photogenic?


GUMMY POST!!!
~PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRIES~


This is the 2nd contest yg aku joint atas sebab musabab TAG! This time aku telah di TAG oleh adik comel ku... sapa lagi kalau bukan
Anida! TQ dear sbb sudi tag akak mu yg memang muke masuk contest nie! hahaha... aku kalau contest2 bergambar nie rajin lah masuk.. senang tak yah nak pikir2..... lagi pun memang dah sah2 kaki bergambar kann.. so apa lagi.. mari lah memeriahkan suasana contest! :p


Ok.. kali nie contestnyer berbunyik "
ANDA PHOTOGENIC?" huhuhu.... errrmmm.. tak tahu lah nak kata aku photogenic ker idak.. sesungguhnyer org yg layak menilai bukan diri sendiri kann.. yg aku tahu takat photoGEDIK tu aku memang pakar lah! hahahaa...
Tapi nie berdasarkan penilaian kawan2 & arwah mak aku sendiri lah.. dulu dia selalu kata kat aku... "angah nie memang photogenic... kalau bergambar.... sure makan gambar" wahh... aku cam confius sat... camner kekdah makan gambar tu! So disebabkan teringat akan kata2 arwah mak tu.. maka aku pun eksited gak nak masuk contest nie... hehehehe...


Ok.. now kite tengok the terms and condition of this contest:-

1. Terbuka kepada semua peringkat umur ~ ADE UMUR! :D


2. Gambar anda seorang ! kalo ade org laen, saye REJECT, :p muahahaha !! ~ CONFIRM SORANG! :D


3. Gambar anda mestilar sePHOTOGENIC yg mugkin, nampakkn 'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya saye nak tgk !! hihi :P ~ INSYALLAH ADE UMMPPHH!! SBB SAYA SENDIRI TENGOK ADE UMMPPHHH! HAHAHA...


4. Hanya sekeping gambar sahaja dibenarkan ok ?? kalo pakwe nak join,tunggu next contest yeah .. :) ~ OK! ARIGATO! ;)


5. Mestilah menjadi follower
YEYEN aka IZYAN IZZATY ~ DONE!


6. Sediakan entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org . [org2 yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , saye SAMAN ! haha :P] ~ DONE!


7. Letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda ok ?? :) ~ OK! DONE! ;)


8. Tarikh tutp contest ini ialah 30 JUNE 2010 , bile dah tamat contest, saye akn announce kn ape hadiahnyer.. jengjengjeng~!! mari akak abg adik ibu bapa join contest saye !! :) hadiahnyer mmg best,kalo saye anjurkn mmg best .. hihihi :p



[letakkn pics ne skale dlm entry anda]

Anda explain ape yg menarik dlm pics anda n part mane yg anda paling suke dlm pics tuh .. senyuman ker , mata yg hot ker .. pape jer lar , make sure berkenaan dgn pics anda ok ?? :) ~ OK NANTI SAYA EXPLAIN YER! ;D

Sesiapa yg telah mengikuti contest saye, silalah tinggalkan link dan nama anda d comment untuk entry ini ataupun d kotak your thought... ~ OK! DONE!


So kali nie gambar mana yg aku ingin pertandingkan???


Jengg.. Jengg.... Jengggggggggg.....

Alaaaaaaaaa.. korang dah penah tengok pun gambar nie kat contest yg lagi satu tuuu... which masih belum ketahuan pun resultnyer lagi kannn.... so tak salah rasanyer aku nak tandingkan gambar nie lagi sekali sebab sesungguhnyer pada aku gambar nie memang ade UUMMPPPHHHHH!!! (huhuhu... perasan abis nie! :p)



SC_0341 copy

Ok.. now nak explain apa yang menarik nyer about this picture... firstly sbb gambar nie di shot secara candid during my wedding day! Tak sangka dlm2 candid leh dpt shot yg ade umpphhh camgini... hehehe.. then secondly memang aku suke sangat ngan gambar nie because to me everything looks like almost perfecto! baik dari segi senyuman.... baik dari segi lirikan mata nak2 pakai contact lense colour purple lak kat situ... dan juga baik dari segi pose yg diberikan... then di tambah pula dengan air muke yg semanis madu dan tidak lupa pada pipi ku yg tersembul seperti telor ayam.... hehehe... So pendek kata... memang dlm banyak2 collection gambar yg aku ade... gambar nie always be in my top ranking! :D

Wahh.. tak hagak2 puji diri sendiri kann.. yelah.. kalau kite tak puji sapa lagi nak puji yer dak.. tapi aku tauu.. ramai gak antara korang2 yg ikhlas memuji gambar aku nie waktu contest senyuman hari tuu... TQ sooo much yek! Aku sayang korang semuaa.... meh nak kasik polokk cium sikit.... Muaaahhhssssss!!!! HUGS!!!! (harap2 sampai lah! :p)

Ok.. now kerja menge-TAG lak....

~ Vee
~ Atiqah
~ Ezma

As usual memang kalah adat bertanding... kalau menang harus aku lompat setinggi langit.. kalu kalah aku lagi semangat nak masuk contest2 yg mendatang! hehehe.... apa pun yg paling penting aku dpt berkenalan ngan kawan2 blogger yg baru biler tiap kali masuk contest... cam contoh dah dpt kenal ngan organizer contest nie.... Salam Berkenalan yer Izyan! :D

38 comments:

lady XOXO said...

tapi pic ni mmg lawa pown sis.... wina nk cari pic aper erk.. hurmmmm.. kena tag gak.. tapi tak upload agi.. photogedik bnyk ar... ahaha.. tapi sis all ur pic photogenic... nice... uwaaaaaaaa

Siti Shuhadah Zainol said...

x dinafikan lagi... this pic sgt ummmphh & perfecto... pipi tu cam cucuk botox kan..hahaha.. x kot.. natural beauty kan akak kan..hehehe...

gud luck akak !!!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

adoiiii semua dah buat...kita jerk lum...huhuhuhuhu...mana nak cari gambar photogenik nie..photogedik banyak la..heheheh

xkenalmakexchenta.blogspot.com said...

macam best jer join cntent2 niy..

p syg nyer sye xrety la nak link2 blik niy,...
penink pale

-NiD's- said...

KONFORM MENANG.................
tak bolew nak di nafikan memang KAKNEENA adalah seoRang yg PHotOgenik......... thnk'a sis..sudi join contes nie...

ratusiput said...

gud luck dear...ehehe..

hanabanana said...

photogenic lahh kak :D
goodluck! :)

Nurhidayah Shamsury said...

nak join lah..

POSH76 said...

insyallah kali ni I bet u mesti menang punya...kalu jury tak pilih rugila....I suker sgt gambo ni...so sweet....pooh menang la hehe

♥ Vee Violet ♥ said...

ehehehe... contest 'paparkan' wajah lagi ye?
hehehe... ok... ermmmm ... mane ye nak 'selongkar' pic vee nie lagi...
hehehe...

Yana@Nana said...

hheheh mmg lawa kak yana pun suka tengok..

muka akak cntik mmg lah gambar cntik..
tak ada can lah yna nampakyer heheheh..

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
takpe.. gedik pun sometimes leh jadik photogenic! hehehe..

TQ dear! jgn risau... wina pun chantekkk... so let's joint da contest yeah! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
hohoho.. MACAM jerk yer... bukan betoi2 tau... pipi tu ORIGINAL tuuu.. tak der botox2 deh! hehehe...

Thanks shu! good luck to you too.. mau tau rezeki shu lagi time nie... al-maklum lah Shu nie kan veryyy lucky orgnyer! :D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
hehehe.. gedikk pun okk apa.. sometimes yg gedikk tu pun leh jadik photogenik gak! :D

NeenaAnuar said...

xkenalmakexchenta:
hehehe... joint lah dik... senang jerkk... :))

NeenaAnuar said...

Nid
uishh!! jgn ckp confirm.. belum tahu keputusan pun lagi nie! hehehe... btw.. akak yg patot say thanks to you coz sudi tag akak! GOod luck to you too yeah! ;)

NeenaAnuar said...

ratusiput:
TQ babe! :D

NeenaAnuar said...

hanabanana:
TQ darling! muaahhss!!

NeenaAnuar said...

Nurhidayah:
jom jom! the more the merrier! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
wah! siap jampi lagi tu! hahahaha.. Thanks babe!! harap2 sampai lah jampi tu kat juri! hahahaha...

NeenaAnuar said...

Vee:
alaaaaaaa.. vee confirm banyak giler gambar yg photogenik... kataaa model! hehehe.. :D

NeenaAnuar said...

Yana:
ehhh... mana tau... tuah ayam nampak di kaki.. tuah manusia siapa yg tahu kan! hahaa.. berfalsafah lak dah! :p

don't worry... akak dah masuk banyak contest.. tak penah lagi menang grand prize... so mana tau this contest yana leh kalahkan akak! :D

Iena said...

mmg sgt perfecto! i really like dis pikces...

eqbalzack said...

instinct abg eq mengatakan pic ni akan menang...hehe

sangat cantekkkkkkk...!

fiq said...

cantik =)

sWeEtdARLiNG said...

gambar kawen mmg adalah gambar yang paling ummph buat kita, kan? sebab masa tu lah muka kita betul2 berseri.... :)

nice blog, nice reading...

www.sweetdarling79.com

mizzura said...

whatever pun u memang photogenic... kelllassss...

azzey said...

Neena: All d best !!! AND selamat berphotogenic....hi3...

~m!ssy a!n~ said...

chantek!! =)

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

cantek pic ni...very like it

NeenaAnuar said...

Iena:
TQ very much babe!! ;D

NeenaAnuar said...

eqbalzack:
hohohoho.... betoi ker instinct abg eq nie? kalau neena menang nak kene blanja abg eq nie! hahaha.. btw.. thanks bro!! ;D

NeenaAnuar said...

fiq:
TQ very muchhh!! :D

NeenaAnuar said...

sWeEtdARLiNG:
hihihi... betoi2... thanks for visiting my blog yeah! will visit yours too! :D

NeenaAnuar said...

mizzura:
huhuhu... Thanks darling! muuaahhhsss!!

NeenaAnuar said...

azzey:
hihihi.. TQ babe! :D

NeenaAnuar said...

m!ssy a!n:
TQ deary! ;D

NeenaAnuar said...

AZALINA:
TQ very much dearr!! thanks for visiting & following my blog! muaahhsss!!! ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails