COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, June 24, 2010

Nie Memang Bende Wajib DiShopping!


Kalau ke Pasar Payang... adelah tidak lengkap kalau tak shopping bende2 niee...



DSC_1525 copy
Serunding Daging....


DSC_1527 copy
dan jugak Buttered Cashew Nuts!

Serunding nie biasanyer tahan berbulan bulan gak larrr.... letak in room temperature jekk.. alhamdulillahh... tahan.... aku suke beli daging tempatann... rasa dia lebih sedap if were to compare with daging import! cuma satu jerk yg aku kurenggg berkenang kengkadang biler org ganu nie menjual.... rasa maniss lebih dari pedass! maniss tu ok larr.. tapi pedas pun mesti mau adee... baru lah kick nak makan! tak pedass banyakk.. sikit pun jadikk lah! hehehehee....


DSC_1530 copy
amikk ko!!! letihhh tahapp gabann dah tuu! ade ternampak satu kerusi kosong... slumber badakk jerk ku tumpang duduk kat situ! hahahaa....


DSC_1532 copy
kalau untie nin penatt... Qaseh apatah lagi yg skg niee dah dpt kaki... so tompang relax kat pokcik beca jap! hehehe....


DSC_1538 copy
dahh berpanas panass dlm pasar payangggg... masing2 dah kemarukkk kehaussann! Owhh! please!!! please!!! pleaseee!! tolong jangan miss this fantastic cendol! sedappp seehhh! kalau boleh mintak kurang manis... confirm lebih mabelesss rasa dia... kat luar kawasan pasar payang tuu.. ade a few people yg jual cendol camgini taww.... yg mana sedap tak sedap tuu susah lah aku nak ckp.. but yg nie aku try so far ok lahh.. sedap & pure gak lah... akak aku kata ade satu lagi yg lagi bestt dari yg kiteorg beli this timee... tapi time tu dia tak berniaga lah pulok!


DSC_1539 copy
by the time balik dari pasar payang dah pun membawak ke tengahari.... so we all teruss lepaking by da sea side sambil menikmati nasi dagang yg ditapau pada pagi hari! Oh... sangatttt heavennn makan camgini! tak lapar pun leh jadik lapor! hehehe....

19 comments:

Cik Yayang said...

Saakan no hang bercuti ke Trg...:-)

Yana@Nana said...

salam.. alah cian yer.. penat yer.. cm seronok je..

Shu Shinju said...

Qaseh comel sgt !!!!

-NiD's- said...

unti nin ngan QASEH sama jaa chuMIL...even dah penat still menten kiut....

akak, geram negOK kaseh tu ha.....rasa cam nak geget==geget paha dia......nida admire rambut dia laaa

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

adoi sis..harus kah kita datang sini di jamu dengan cendol..uwaaaaaaaaaaaaa dah la kita posa hari nie...huhuhuhuh...pssttt mintak skit serunding daging...:P

A D I A said...

sorry kalau byk terpost, tak sure u dapat tak comment i b4 this sbb tenet sengal.

my husband kalau balik kelantan pun wajib beli serunding, dorang panggil sambal daging. haah manis n kureng pedas. i gi pasar payang mesti beli kaften.

joijoi80 said...

paling kesian kameraman..susah benor nak interprem yek......

fatenton said...

cantik2lah gbr u semua :)

POSH76 said...

kalu gi ganu tak soping rugiler...serunding tu mmg wajib beli..sini punyer tak bess...cashew nut tu kalu layan lagi beh hehe

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
hehehehehee... Ngeeeeeeee! ;D

NeenaAnuar said...

Yana@Nana:
salam.... penat + seronok! hehehe...

NeenaAnuar said...

Shu:
hihii.. TQ untiee! :D

NeenaAnuar said...

NiD:
huhuhu... like untie like niece gituu! ahakkkss!!

bukan untie nida jerk yg nak geget2 dia.. untie nin dia pun tak leh nak tahan gok! hehehehe..

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
alololollooo.. ya ampunnn bukkk!

boleh2.. nanti dtg raya umah kite yer! :D

NeenaAnuar said...

Adia:
hahahaa.. kaften memang satu bende wajib tuk di shopping kat sana kan! hehehe..

NeenaAnuar said...

joijoi:
hahahaha.. dia now nie keerja belakang tabik jerk! :D

NeenaAnuar said...

fatenton:
TQ dear! ;D

NeenaAnuar said...

POSH:
ha'ah... kat sana kalau menyoping memang heaven abiss kann! leh lupa diri jap! hahaha...

azzey said...

Neena: Selain serunding tu....Keropok2 kat sana mesti terangkat kan neena.....terasa ikannya.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails