COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, June 23, 2010

Selalu Sun Set.... This Time Sun Rise Pulak!


Kalau di pantai barat.... kite leh tengok sun set @ matahari terbenam... tapi tidak di pantai timur yerrr anak anakkkk... kat sini kite leh dapat tengok matahari terbit jerk! (teringat kat si iena yg gi redang tunggu nak tengok sunset! hehehee...)


DSC_1080 copy
permandangan yg cukup scenic di waktu pagi! sapa2 yg duduk kat pulau kapass tuu.... haaa.. diaorg leh nampak sun set! :D


DSC_1087 copy
waktu nie lebih kurang kol 7 lebih kottt.... dah ade org mandi manda dah... aku hari terakhir sempat gie mandi pagi... yg hari2 lain dok mandi time petang jerk... tapi mandi pagi lagi best sbb air sangat tenang! cuma yg tak bestt dia cepat panass lah! dpt mandi kejapp jerk kalau tak sanggup kene bakor! :p


DSC_1091
sayuuuuuuuu sangatttttt hati aku pagi tu.. teringat akan arwah mak! kalau arwah ade... dia lah org pertama sekali yg akan bangun dan duduk kat balkoni bilik sambil menikmati keindahan matahari terbit! *missed her a lot! :((*


DSC_1092
matahari semakin memancarrkan cahaya suria paginyer! aku tengah wat terapi nak dptkan vitamin C! eh betol ker? hahahaa....


DSC_1095 copy
underneath pokok kelapak... I'll will wait for youuu.... :)

16 comments:

Cik Yayang said...

cantik....
Gmbar yang menggambarkan seribu makna,tanpa memerlukan kata2...ada 'value' tersendiri dalam stiap gmbr yang diambil utk entry nih...cantik sgt :-)

xkenalmakexchenta.blogspot.com said...

gambar tue mmg nice gler r............

-NiD's- said...

CANTIK LAGIK GOJER....pic-pic tuh..

akak, bila akak dok sebut arwah maK.. aduh hiba hati ni.sedihkan bila orG yg kita terlalu sayang..pergi buat selamanya....
bg yg masih ada mak tuh, HARGAIlaa sepenuhnya...belai dia sbLm menajadi kaku taklagik bernyawa....

akak, selalu DOA buat dia..moga dia berbahagia di sana, insya'allh

Shu Shinju said...

yer la kak..bila sebut pasal arwah mak akak.. shu pon jadi sebak... bykkan berdoa tuk dia erk!!

btw, mmg pic2 tu shantek sgt... pandai betul en.teman kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cantik kan permandangan saujana mata memandang....
dun sad2 k..doalah semoga rohnya tenang dan bahagia di sana...walaupun ur mum dah xda kat sisi sis..tapi percayalah dia sentiasa 'bersama' sis n family

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
thanks cik yayangggg... ;))

NeenaAnuar said...

xkenalmakexchenta:
TQ dear! :D

NeenaAnuar said...

NiD:
TQ darlingg!

betol tu dikk.. sayangi ibu kite selagi mereka ade... insyallah akak akan sentiasa doakan yg terbaik buat arwahh...

NeenaAnuar said...

Shu:
ok dear.. insyallah doa akak buat arwah takkan putuss...

TQ darlingss!! muaaahhssss!! ;D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
memang nice lar view sun rise kat sana...

yea.. tq sis.. insyallah doa kite sentiasa bersama arwah!

rATu kEBaYA said...

bestnyer lagu underneth pokok kelapa tu.. dah lama tak dengar

azzey said...

Nice photo with the nice view.... Seorang ibu itu tiada tukar gantinya.....

POSH76 said...

sayu jer bila teringat yg sudah tiada...cantik sgt gamba ni...

NeenaAnuar said...

rATu kEBaYA:
hahahaha.. lagu marsha AF kan! :D

NeenaAnuar said...

azzey:
thanks dear! ;)

NeenaAnuar said...

POSH:
thankss darling! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails