COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, June 22, 2010

Minum Petang Sambil Ber SunSet!


Kat kampung.... kalau ade masa & kesempatan... confirm kalau boleh tiap2 hari mau pergi lepak ditepian pantai sambil minum2 & makan ikan celup tepung! Mana lah tak gemuk aku! huhuhuhu....


This time kat area pantai seberang takir pulok!


DSC_1058 copy
Pak Ngah joint da club... sbb my dad saja nak jumpa dia since umah pak ngah dekat kann... so calling2 jerk pak ngah pun sampai.. hehehe... this time kiteorg tak der lar makan sehebat cam kat Pantai Teluk KEtapang hari tuu coz masing2 masih kekenyangan makan nasi kukus during lunch time.. so order sepinggan ikan... sepinggan sotong & sepinggan goreng pisang jerk! memang layann abis lahh lepak sambil minum2 petang camgini.. aku sukeee biler dpt mengadap pantaii!! :D


DSC_1066
lepak punyeer lepak dah almost nak sunset dah!


DSC_1074
sukeeee sangattt ngan this scenic view! pokok kelapa tu yg bagi sentuhan hebat tuu!


DSC_1072
nakkkkk gak dia menyelit kat situ walaupun sekadar bayangan hitam! hahaha....

Jgn ingat citer makan aku abis disitu... penderaan perott belum berakhir.. makan malam masih belum di langsaikan! hahaha...

18 comments:

Shu Shinju said...

Qaseh berkepit ngan akak jer kan.. sayangnye qaseh kat akak... sweet...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang klu dah dok kat tepi pantai xsedar masa berlalu...tengok2 dah nak senja..cantik kan view time sunset...

Nur Irfan Juezrie said...

nice view.. sunset mmg cntik..

Lady of Leisure said...

lawanya pic sunset tu neena...

NeenaAnuar said...

Shu:
hehehe.. memang pong shu! nanti akakk story about her yeah! something interesting wanna share with u guys later! :D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
yup! kalau boleh tak nak balik2 kann.. sib baik lah malam kat tepi pantai gulap gulita! takottttt.. hahaha...

NeenaAnuar said...

Jue:
hihihi... stunning kan! :D

Azmiezas said...

syoknya makan kopok lekor kat tepi pantai..

azzey said...

Neena: Mmg bab mkn2 akak suko....ha3....

POSH76 said...

bess jekan lepak minum petang ramai camnikan...mesti riuh rendah...takper nampak bayang pun jadi hehe

MiYOKO TACHIBANA said...

sedapnye ikan grg tepung, sotong grg tepung n sume2 laa...lapola lakk...dah la posa....

droolinggg...

Mimy Hamid said...

hehe tembakan kehitaman...tp tetap nice scenery..wlupn menakutkan dah senja..eheh

NeenaAnuar said...

Lady:
thanks dear! memang terujaa tengok sunset along da coconut tree! :D

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
yup! memang layaann abiss biler ditiup angin bayu laut! hehe...

NeenaAnuar said...

azzey:
hehehe.. layannnnnnnnnnn! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
tu lahh.. kat KL nak lepak camgini tak dapekk lerr! hihhi....

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
aramakkkkk! sorrry darling! :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
hahahaa... thanks! ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails