COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, June 10, 2010

Small Notes From Me!


Esokkk aku akan balik kampung! So aku akan bercuti panjang gak nie... till next week! So nie awal2 aku nak mintak ampun maapp yerr pada kawan2 ku sekalian....


~ at this moment... aku tak sempat lagi nak reply all of you punyer comments! Will try to reply as soon as possible once aku balik dari kampung nanti! anyway... TQ very muchh to all of you yg sudi tinggalkan jejak @ my blog! I luv youuu!!!!

~ ade kemungkinan jugak aku tak sempat nak visit blog korang.... mana2 yg aku termissed lately nie... aku mintakk ampunnn bebanyakk yer! al-maklum lah.... aku bzzz with kenduri kendara niee... so timing very limited lah!

~ then... ada kawan2 yg hadiah kan TAG for me! TQ veryy much!! aku tak lupa semua tag2 korang tuu... aku dah simpan pun dlm my tag lists! cuma masih tak terbuat jerk lagi.... ade a few yg aku dah sempat siapkan... so nanti akan aku buat autopublish jerk! mana2 yg aku tak buat lagi tuuu... sabarrr nooooooooo... akan aku settlekan jugak hutang2 korang tuuu...

~ last but not leastt... pada 5 org pemenang my giveaway yg teka my b'day pressie from en. teman hari tuu.... sooorryy sangat sangatt.... aku tak sempat lagi nak carik hadiah tuk korang.. which I think most probably I'll try to get it from my hometown! Soo tunggggguuuu yeah! :D

Okkkk.. dahhh... tu jerk aku punyer pesanan tuk korang.... ceh! pesanan lah sangat... hehehe... tapi itu lah antara point2 penting yg aku nak habaqq kat korang.... So korang doakan perjalanan aku pergi & balik kampung nie selamat yeahhh... ade kemungkinan cam aku yg akan jadik pilott lagi niee... tapi apa pun tengok lah mOOd aku esok! kottt rajinn aku drive... kot malass... aku buat2 muke cam kucing dlm citer shreekk tu buat muke kesiann! hahahaha...

Soo... pada kawan2 yg pergi berjalan sana sini... take care keh! Enjoy your holiday & weekend! *HUGS* ;)

8 comments:

A D I A said...

k dear, have fun di kampung ye. drive safely. nanti balik update kisah balik kg pulak :) muahhh.

IdzaLia said...

best3.. blk kmpg..
take care ye...
^__^

Siti Shuhadah Zainol said...

HAPPY HOLIDAY KAK... TAKE CARE OK... SHU NAK KE KL GAK MALAM NI.. TP, SAYANG KAN.. XDPT KITE NAK BERJUMPA...HUHUHU.... NEXT TIME LA INSYAALLAH....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

enjoy ur holiday...drive carefully k...nie cuti2 sekolah nie...kompom jalan pun sesak gak kot kan...take care k...have a great holiday...sampaikan salam kat orang kampung...

pssttt:kopok losong jangan lupa bawak balik nyek.. :P hahahahah

mrs.ecam said...

uish...balik kg??? smpi next wekkk??? bestnyerrrrrrrrr..........

POSH76 said...

bessnyer balik kg...kirim salam org kg yer...jgn lupa amik gambo bnyk hehe

Mimy Hamid said...

aku pun balik kg gak

NeenaAnuar said...

THANKS ALL! MUAAAHHSS!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails