COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, June 25, 2010

Yeay!! Kami lah Kanak Kanak Riang!


Anak2 buah aku memang tunggu masaaa jerk nak mandi lautttt kat Angullia tuu.... sampai2 jerk hari tu dan dannn diaorg nak gie terjah air laut tuu.. tapi hajat tak kesampaian... sbb kiteorg pegi ke Batu Rakit! So balik pun dah malamm....


So on da next day baru lah mereka berkesempatan mandi manda kat pantai... jom tengok gelagat diaorg jom!


DSC_1543 copy
cuaca sangat baguss hari tuu... diaorg berdua tu gie carik kerang kottt time niee...


DSC_1558 copy
pastu diaorg dah start main pasir...


DSC_1593 copy
Eeeehhhhh!!! tetibaaa ade 'kanak2' lain joint sekaki! hahaha.. time nie diaorg tengah nak wat istana pasir lah konon... tup2 tak menjadik sbb pasir tu lembikk sangat lah!


DSC_1601 copy
takpee.... tak jadik buat istana pasir tinggi2... kite wat taman cinta pasir! :D


DSC_1597 copy
then kite buat penyu pulok! *ya allah panjang nyer dah rambut aku! memang dah sampai masanyer tuk aku kerat nie! tapi cam sayangggg nyer lah haaaiii!*


DSC_1587 copy
nie lah hasil kerja tangan kakak faten! dia nie memang creatif orangnyer! tang mata penyu siap pergi carik kulit kerang lagi! kalau harapkan untie nin dia niee jawabnyerr tak der rupe penyu... rupe penyettt adelah nanti! hahahahaa...


DSC_1598 copy
then akak faten tambah lagi satu anak penyuuu.... so yg besar tu emak.. yg cenonit tuk anak! kreatip sungguh lah anak2 buah aku nieee....


DSC_1599 copy
Taaaadaaaaaaaaaaaaa!! dah siappp!!! :D

Okkkkkk... sekarang dah tiba masanyer tuk kiteeeeeeeeeeee......


DSC_1606 copy
TERRRJJJAAAAAAHHHHHHHHHHHH!!!! *tak hagak2 yg si 'veteran' tu kan! kekekeke*


DSC_1627 copy
Yeay!!!! kami sedang bergumbiraaaaaaa!!!


DSC_1628 copy
Peace Yo!!!

Memang enjoy habissss time nie!! serious dah lama gilerrrr aku tak enjoy ngan anak2 buah aku camgini! Aku memang suke melayan anak2 buah aku baik dari diaorg kecik sampai lah ke besar.... now kakak dah pun anak dara.. and mamat dah pun anak bujang... tapi aku tetap akan pelok2 and cium diaorg! coz dlm hati aku sentiasa rasa diaorg nie kecikkk jerk cam anak2 aku! ye lah... sapa lagi yg aku ade kalau bukan diaorg niee.. lately nie baru lah Qaseh munculll.... baru 3 org 'anak' yg aku ade sekarang nie!

En. teman tak mandi! dia ngadaass lebih... aku ajak mandi dia tak nak.... dia tau aku ade anak2 buah aku yg leh layan aku.... cuba kalau tak der anak2 buah aku... confirm dia kene gak mandi ngan aku! hahahahaa.....


DSC_1612 copy
Yiiiiiiiihhhhhaaaaa!!! Kami lah kanak-kanak rianggggg!!!!!

Seriously.... I really had fun with them & they toooo! And I'm sure this will be such a nice & memorable memory for them later! ;)

25 comments:

Nurhidayah Shamsury said...

cantik view ye..pndai en teman kak neena capture pic ni ye...cantik la pic jump tu..

Shu Shinju said...

shu tgk pic korang pon da rasa seronok..

akak.. jgn potong rambut tu... sayang.. cantik sgt la rambut akak tu... shu suka.. dulu rambut shu cam akak gak.. now da pendek.. pikir balik sayang potong aritu... huhuhu..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

amoih aksi menerap dekat pantai tue dah macam duyong hoke..hehehehhe...kita xsuka mandi laut..walaupun umah mama belakang tue laut..tapi xgemar sangat mandi laut..hehehehehe tapi klu skali skala bleh la kot...

lady XOXO said...

waaaaa.. besh ar tngok sis meloncat lebih tinggi.. waaaaaaa... biler wina nk p saner erk.. erh besh ar sis.. tngok ur story keep my mind in peace

Azmiezas said...

Ini betul2 kanak2 ribena nih!!..

-NiD's- said...

=] ini betOL kanak-kanak rianG gumbira....

psssttt....kakneena, HENSEM lagik maneh laaa hero yg dok sbLah akak tuh....;p

joijoi80 said...

seronoknya..dah lama x heppy reramai macam tuh..

Iena said...

cik, aksi2 meniarap ko x ubah ibarat dugong... ops, duyong...terdampar di tepian pantai...
tp aksi lompatan tu very da daring u! tergoda mak!!! hahhahaha...
*kalo jmp ko lg, aku mmg btol2 nk nuntut aksi lompat tu... aku lompat x naik2 nok... apakah??? hahahha

Deqna said...

Selamba jer ko biar rambut ko lepas kat pasir yer.

POSH76 said...

mmg bessla layan2 gambar ni...nak bila buat istana pasir tu....i suker gambo u lompat tu...kelass hehe

Mimy Hamid said...

errrkkk ada ek pantai terengganu boleh mandi....serius ke ni...best la weh harus nak mandiiii

Cik Yayang said...

Last pic was a nice shoot..:-)nmpak GIRANG sungguh..:-)

NeenaAnuar said...

Nurhidayah:
hihihi... thanks dear! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
tu lah... memang tak nak potong pun shu... tapi rasanyer still kene gak keratt sikitttt jak tang bawah dia tu... sbb dah nipiss sangat! :D anyway.. thanks yeah dear!

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
duyong ka dugonggg? hahahaha.... loorr.. sis tak suke mandi lautt?? rugiinyerrrrrrrrrr!! hehehe...

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
nanti ade masa gie lah jalan2 kat sana.. cantikk tau ganu nie! cewah.. promote kg sendiri nie! hehehe..

THanks dearr.. terharu ade org yg boleh rasa relaxx biler baca my blog!! muaahhhhssss!!!

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
muahahahahahahaa... ngeeeeeeeee!! ;D

NeenaAnuar said...

NiD:
hehehe.. tu lah tu.. tak hagak2 kann kanak2 riang nie!

owhh! yg tuu anak buah akak lerrrr! hensem kaaaa/?? :D

NeenaAnuar said...

joijoi:
hehehe.. thanks babe! ;D

NeenaAnuar said...

Iena:
hahahaha... sib baik ko perbetoi kan ayat kot tu! kalau tak siap ko! kekekeke...

aaaauwww!! tergoda kah?? bahaya nie! :p

*boleh jerk! nanti kite wat sessi pembelajaaran lompat lompatan yerk! :P

NeenaAnuar said...

Deqna:
hehehehee... aku main belasahh jerk frenn... nak2 biler dah jumpa lautt! tak pikir apa lagik dah! hahahA...

NeenaAnuar said...

POSH:
hihihi... TQ very muchhh dear! muaaahhss!!

NeenaAnuar said...

Mimy:
adeee darlingggg!!! especially kat marang!! so balik nanti ajak en. awak gie mandi mandaa kat sana yer! :D

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
hehehee.. thanks dear! ;D

azzey said...

Neena: Mmg happy go lucky betullah.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails