COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, June 14, 2010

Nice Bloggers Award!


Thanks to
adik Titin, Shu Comel & Hot Momma coz sudi kasik award nie to me yeah! amik sikit kasih sayang pelok cium niee... *HUGS* & *MUUUUAAAAAHHHSSSSS*





1. Ape yg bermain dlm fikiran kamu sekarang...
~ tak sabar nak bercanda di tepian pantai @ my hometown! :D

2. Nama samaran kamu ..
~ Neena / Untie Nin / MakNgah / Angah / C***

3. Berikan 3org yg kamu syg ..
~ 3 jerk?? mana cukup! hehehe... Of course lar my Hubby Bay-Bee a.k.a en. teman.... arwah mak.. my dad & family... my MIL & family... my close friends & also all of you guys my beloved readerssss!!

4. Panggilan tuk si dia...
~ Bay Bee @ Bee!

5. Hadiah yg korang impikan dari org tersayang...
~ setakat hari nie rasanyer semua impian aku telah pun direalisasikan oleh my Bay Bee... so tak der apa yg aku nak mintak lagi melainkan.. we stay happy together hingga ke alam syurga! aminn...

6. Blog mane yg korang suke follow ..
~ sudah semestinyer lah semua blog2 yg I follow! Well... I kan tak hipooo... kalau tak suke confirm I tak follow! kalau suke sudah semestinyer I akan follow.... hehehehee..

7. Bagi award nie kt 15 blogger lain ..
~ dengan seikhlas hati... aku nak menganugerahkan award nie pada semua my beloved followers.... sbb pada aku korang punyer blog memang nice! pasai tu aku follow.... hehehe.. so jgn segan silu nak amik award nie yer especially pada sapa2 yg belum penah terima award nie lagi! :D

8 comments:

lady XOXO said...

ngeee... murahnyer hati sis bg kat cemua... wina tak nah dapat... so amik erk.. wakakak.. maklumlah baru nk berjinak-jinak dgn blog... MALUnyerrr... ;)

♥ Vee Violet ♥ said...

neena ni sweet betul...
sorry ye lama tak menjengah blog neena...
tak sempat...
nanti free vee baca entry2 neena yang lepas2...
take care dear... :)

[z@ck] said...

oh..bestnya semua impian dah terlaksana oleh bay bee

SURIA AMANDA said...

ala..Lisa dah dapat dah award nih...baru jer nak copy..tgok2 dah dapat...lama x jengah akak..Lisa demam lerrr...

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
hehehe.. amik.. jgn segan2 yerr! :D

NeenaAnuar said...

Vee:
tak pe vee.. paham.. mesti vee buzzyy kannn... ;)

NeenaAnuar said...

z@ck:
hehehehe.. alhamdulilllahhh.. ;)

NeenaAnuar said...

Amanda:
hehehe.. tak pe.. u take care keh! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails