COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, June 9, 2010

Sayanggggggggggg!!! Jom Kiteeeeeeeee..........


Lepas balik dari singgah selalu... kiteorg dah tak gie jalan memana dah... terus balik hotel.. and buat aktiviti rest & relax jerk! sbb malam kang dah nak kene bersiap-siap ke umah pengantin pulakk....



DSC_0070 copy
Aksi seorang isteri yg memanggil manggil suaminyer untuk ke kamar beradu!


DSC_0030 copy
Sambil berpimpinan tangan.. kami menuju ke arah kamar ini...


DSC_0071 copy
Sebelum landing... layankan dulu aksi 'ganass' bini mu ini.... supaya kite terasa lebihhhh hoooooooott! :D


DSC_0072 copy
nie tak berapa nak hott... but gedikk yg lebih! :p


DSC_0073 copy
Ok darlinggg... now I'm readyyyy! :p



DSC_0078 copy
Jengg.. Jengg.. Jenggg.......


DSC_0077 copy
Dah dah!! abaikan jerk lar aksi niee... sumpah aku tak tipu... sesungguhnyer dia tengah tido sambil berdengkurrrr tu korang tau tak!! aku boring... tu yg aku snap sendiri gambo nie... ngan harapan dia terjaga lah kunun kunun nyer!! tapi keputusan nyer tetap hampeh! macam lah dia yg drive! chett!

22 comments:

Siti Shuhadah Zainol said...

hehehe.. akak boring so akak dodoikan hubby la ni...

Nurhidayah Shamsury said...

bikin gempak je story ni..hehehe

mrs.ecam said...

hahhahahahh ku ingtkn terjadi sesuatu tadik...ahaks

kak ina mail said...

suspen je.apalah en.teman ni , tidur plak, letih sangatlah tu.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahaha layan boring nyek...penat btoi en teman tue..sampai xsedar kena snap...

mrs.hanibunny said...

hahah baru nak komen... mamat ni betul punya berlakon... rupanya betul ke? credit credit... sian dia penat...

♥ Vee Violet ♥ said...

aksi ganas gitu takpe...
:)
jangan aksi panas ye neena... ;)

Atiqah Adnan said...

hiii dah tido daa dia.. kesian neena keseorangan hee~ qah pun boring kalau rafiqy dah lelap dulu..

Iena said...

laaaaaaaaa... aku pantas scroll down ngan harapan ader gambar yg lh 'hot' tp hampa... lelakimu berdengkur upanya... kesian ko... (ko fhm x makna kesian dr aku ni?) heheheheh...

POSH76 said...

wat suspen jer ingat ada adegan panasssss....laju jer nak tngk huhu

comeila en teman tgh tido hehe

sLEEping BEauty said...

neena sgt seweett... and semestinya hooottttt~
hehehe

NeenaAnuar said...

Shu:
hahaha.. tak sempat nak dodoii.. dia dah ke lautttt dah! :D

NeenaAnuar said...

Nurhidayah:
hahahaaa.. :p

NeenaAnuar said...

ecam:
tetttttttttttttt! :p

NeenaAnuar said...

kak ina:
tu lahh! bikin spoill kan bini nak maintain vogue dah tu! hehe...

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
memang dia letih giler.. bukan drive punn.. tapi letihhh nyer bukan main! hahaha....

NeenaAnuar said...

mrs.hanibunny:
tu bukan lakonan yer... tu betol2 punyer tido! hahaha...

NeenaAnuar said...

Atiqah:
hehhee.. tu lah.. keseorangan lah gamaknyer..

NeenaAnuar said...

Vee:
hahahahaa.... panasss kene simpaannnn! :p

NeenaAnuar said...

Iena:
paham sangattttt!! takpe.. malam masih ade! hahahahaa..... :p

NeenaAnuar said...

POSH:
hahahaa... comeiii ker? suke dia baca komen you tau! hehehe...
POSH76 said...

NeenaAnuar said...

sLEEping BEauty:
huhuhu... TQ dearrrryyy!!! muuuuaaahhss!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails