COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, June 1, 2010

Berpeluh Dia Tengok DSLR En. Teman!


Ingat tak pada entry
NIE? kan aku ade ckp camgini kan.....


"Lepas makan kiteorg gie redeem 1 free coupon voucher @ Photo Shop kat Hard Rock Hotel tu... Satu yg bestnyer kat HR nie... diaorg tak kedekut voucher! macam2 discount vouchers yg diberikan pada guest! So nanti aku citerkan part nie later2 yeah!"

Haaa.... nie lah bende alah nyer!


DSC_0003 copy
Gambar Free from Hard Rock Hotel Bali!

Ade satu kedai photo lah kat dlm Hard Rock Hotel nie... consider diaorg under HR Hotel lah... so in order to promote kedai gambar diaorg... so each guess yg datang stay kat HR Hotel nie akan dpt Free Coupon Voucher tuk amik gambar kenangan2 di HR Hotel Bali nie...

Biler dah org kasik free.. kite belasah jerk la kann... budak photographer tu guna DSLR gak.. tapi dia guna Canon.. biler dia tengok en. teman bawak Nikkon... berpeluh gak dia nak amik gambar kiteorg waktu tu! hahahaha.... tapi laki ku maintain low profile jerk! :p

So, kiteorg pun diarahkan tuk berposing posing... and budak photographer tu pun snap lah a few shoots of our photos! Lepas buat shooting... terus ke office diaorg.. kiteorg perlu buat selection gambar.. dari lebih kurang 10 keping yg di snap... 1 keping jerk yg kiteorg boleh pilih tuk di print out kan cam gambar diatas tu... kalau let say ko nak semua gambar2 yg diaorg dah snap kan tu.. ko kene purchase! seeee.. pandai tak marketing strategi diaorg? tapi malangnyer marketing strategi diaorg tak berjaya pada kiteorg... sbb nyer dah sah2 output gambar laki aku lagi besttt & lebih terbaik dari gambar2 yg diaorg snap! hahahaha... nie mode nak velagakkk tak hengat nyer nie! :p

Eh tapi kalau org yg tak der DSRL.. aku rasa ok gak lah kalau diaorg amik jerk dari photographer HR hotel tu... at least ade collection kannn...

Errmm.. aku masih belum sambung my vacation to Bali in 2008 tu kan? kat situ banyak touring aktiviti yg aku buat tapi masih belum bloggin about it.... tengok lah.. kot2 aku rajin malam kang nak meng-draft entry... insyallah kuar lah entry tu nanti! :D

15 comments:

mrs.ecam said...

ha cpt2 x sabo nk tnggu nih...ahaks...dasar gelojoh mat gojoh kn...

POSH76 said...

mmm bess2 nak tngk gambo lagi hehe

DSLR mmg berbaloi baloi hehe

Mimy Hamid said...

dslr en teman powerrrrrrrrrrrr

NeenaAnuar said...

Ecam:
hehehe.. sabaqqq! :p

NeenaAnuar said...

POSH:
hihihi.. nanti I upload lagi yerr! :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
powerr roottt! *tetiba* ahakss! :D

Lady of Leisure said...

neena, blog la bout tour tu nak tengok..

♥ Vee Violet ♥ said...

nanti buat entry pasal DSLR encik teman pulak tau dear.. :)

ratusiput said...

mcm mengidam je aku nk bli dslr gak ni...hehehe...tp tahan dulu tahan...

ratusiput said...

aku pun mcm termengidam nk sambao dslr ni...tp nanti2 la...tggu mende2 lain clear dulu...ehehe..kalau bli kang kompem cik kitol sik amik gambo pokok...gambo btg pokok..gambo semut...kompem punye la..!~

Nurhidayah Shamsury said...

Kak neena, tq token from bali tu..tq gile..

NeenaAnuar said...

Lady:
heheehe... ok ok.. dah blog pun some of it! :D

NeenaAnuar said...

Vee:
boleh boleh.. nanti suruh en. teman yg blog lak sbb dia tu makin pemalas lipas skg nie! hahahah...

NeenaAnuar said...

ratusiput:
hahahahaa.. sabaq jerk lar.. kalau gitu baik ko jgn beli DSLR tu.. kang parah satu keping gambo ko pun tak der nanti kang! hhehehehee...

NeenaAnuar said...

Nurhidayah:
hehehehe.. u're most welcome dear! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails