COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, June 22, 2010

Family Luncheon Just Right In Front of Da Beach!


On the third day kat Terengganu... around lunch time kiteorg check out from Dara Inn! Our next pit stop adelah di one of the resort kat area Marang a.k.a. kampung arwah mak!



DSC_1025 copy
resort nie betol2 beach front! cuaca sangat baik.... laut membiru... disulami angin sepoii sepoii bahasa!

Okk... will update more about this resort later! now aku nak story pasal makan lagik! hari nie bakal penuhh ngan entry makannn jerk yer kengkawan! :D

Elok jer after check in kat resort nie... kiteorg dah get ready nak gie makan... tup2 Busu call.. tanyer dah makan ker belum.. sbb dia nak beli lunch kat satu nasik kukus ayam berempah yg agak famous kat area K. Terengganu! Since kiteorg tak penah makan lagi nasik kukus tuu... Busu pun tapau for us the whole families and we had our luncheon just right infront of da beach!


DSC_1007
Heaven betol rasanyer kalau tiap2 hari aku dpt breakfast / lunch / dinner camgini.. hari2 lepaking ditepiaan pantaii yg membiruu! oowhhh!! I loiiikee!!! tapi apakan daya... di KL hanya ade satu pantai.. i.e. Pantai Dalam! :p


DSC_1011
Ayam Goreng berempah! memang mabelesss!!


DSC_1021
Perot dah buncit (tak nampak sbb cover ngan t-shirt... cuba pakai baju body fitt tengok! confirm berlapis! huhu) pun sempat gedikkk lagi kan! hahaa.. nampak tak belakang aku tu ade pulauu! tu lah Pulau Kapas! kottt lahh ade yg tak tahu... tu yg aku bagi tahu! hehehe...

Lepas makan2 secara kenduri beramai2 ditepian pantai... Busu and family pun bertolak balik KL coz Dik Yan ade study class on MOnday! So tinggal lah kami sahaja yg continue with family vacation! heheehe.... Vacationnn sesajaaaa aku kannnnnnn! :p

14 comments:

-NiD's- said...

dun worrii akak, buncit pun stiLL cHomel.....=]

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kita kalu balik kampung kat kedah pun hari2 makan tepi pantai..heheheheh pas makan baring2 tido best betoi kan..kena nan angin sepoi2 bahasa lak kan...
wah nasi ayam dara tue..dara ke??? hhahahahahah

Shu Shinju said...

a'aaa lar.. vacation sajer akak ni.. best la... bila nak bawa shu sekali ni?

Nur Irfan Juezrie said...

wah.. bahagianya mkn2 di tepi pantai.. dgn angin yg mendayu2.. sepoi2 bahasa.. best!

NeenaAnuar said...

NiD:
hehehee.. ye kerr? chumil tang perott kot! hahaa...

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
memang syokkk kan kalu balik kg wat aktiviti camgituu....

daraaa lar kottttttt! hahahaa...

NeenaAnuar said...

Shu:
hehehe... shu dtg la KL! insyallah akak bawak shu jejalan sekitar KL nie! apa yg ade ponnn melainkan shopping mall jerk yg banyak! ahakss! nottie akak kan! sian shu! hehee...

NeenaAnuar said...

Jue:
memang layannn abis! hehehee....

azzey said...

Neena: Nasi Kukus Ayam Berempah memang sedap...I yg bkn penggemar ayam pun tetiba jd tersker ngan menu nih....Kat pasar malam Bangi mmg popular nasik ni....x caya cubalah pegi...hu3...

POSH76 said...

ganu mmg food heaven la dear....tngk suasana kat sana mesti tak mo balikkan...cam rilex sgt...alamak tetiba rindu nak p ganu...untung u dua2 mai ganu hehe

Shu Shinju said...

ala..akak ni..tau shu x suke shoppng nak bawa shu gi shopping mall..huhuhu...

NeenaAnuar said...

azzey:
hihihi... kat bangi ade yek... sama lah kat umah area umah I nie pun ade gakk.. in case I ke bangi nanti leh cuba yg kat sana punyer pulak!

NeenaAnuar said...

POSH:
yup! exactly! most of da food memang mabeless abis kat sini!

I memang tiap kali balik kampung.. tiap kali tu jugak lah biler nak balik ke KL cam tak nak balik jerkk! hihihi....

beb... nanti gie lar riding ngan MR Y ke ganu! confirm enjoy habis! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
hahahahaa.... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails