COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, June 30, 2010

Akhirnya... Keluar Jugak Keputusannyer!


Akhirnyer keputusan
Contest Senyuman Paling Menawan keluar jugak hari nie... lamaa giler kan nak tunggu result! mana tak nyerr... mana lah tak fening kepala juri nak memilih.... penyertaaan lebih dari 200 tuuuuuuu.... itulah penangan biler wat contest ade syarat kene TAG kawan2! memang confirm mionggg mata nak memilih! hihihi...


So berdasarkan pilihan juri... to me she deserve it! Congrats pada pemenang bertuah
INI... sekali imbass rupe paras dia saling tak tumpah cam Scha Al-Yahya taw! :D

Btw... tadi aku dah kene tag lagi ngan adikku Nurhidayah! Thanks dik sbb sudi tag akak.. tapi contest yg di tag nie sama sebijonnn cam contest nie... i.e. Contest Senyuman Menawan! Aramakk... nak joint ker tak nie yek? sbb rasa cam contest yg lebih kurang sama jerkkk.... so rasa2 cam nak kasik chan lah pada blogger2 lain lak tuk men-joint-kan diri! kalau aku masuk pun belum tentu menang and buat menyemakk & pening kepala juri jerk nak pilih nanti! hahaha....

Tapi skg sudah kene TAG amacamm??? tak buat... tak baik lah pulakkk! huhuhu...
Ok takpe... kite tengok nanti camner... kalau rajin aku carik lah gambar lain.. kalau tak kanggg... aku pertandingkan balik lah gambar kawin aku tuuu! hihihi.... :p

8 comments:

Shu Shinju said...

kalah suda kita..huhuhu... lom cukup menawan la kak kite punya senyuman..hehehe..

Atiqah Adnan said...

hi neena~
sana sini contest je kn.. hihii~
malas rasenye nk join.. ^^

POSH76 said...

gambar pemenang tu mmg sweet....mmg betul melekat dihati...takper nanti cuba lagi...jgn putus asa...hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ha'ah semalam pun kita dah tengok pemenang tuk contest tue..hehehhe muka sweet kan..ada iras2 scha..

NeenaAnuar said...

Shu:
hahaa.. takpe.. jgn serik tuk joint di competition akan datangg... mata juri tak sama ngan mata kite kann! hahaha.. statement tak bleh blah nie! :p

NeenaAnuar said...

Atiqah:
hi dear.. tu lah.. i pun joint contest ikut mood gak! hahaa...

NeenaAnuar said...

POSH:
hehehe.. THanks dear! ;D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
ha'ah.. betoi2.. chuwittt kan! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails